הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז מה אתם חושבים על הפורום החדש?

שנוי יפה למרות שהייתי מעדיף את זה פשוט כמו שהיה...טוב כנירא שזה עניין של הרגל ועוד שבוע אני כבר ישכח את העיצוב הישן

שינוי ממש טוב!
דבר אחד שכדאי לשפר זה שבעמוד הראשי שיש טבלה עם קישורים לפורומים ושרשום מה ההודעה האחרונה בכל פורום צריך להרחיב את העמודה השמאלית של ההודעה האחרונה כדי שיהיה אפשר לראות את השם המלא של האשכול

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2013-08-03 at 12.56.01.png
    Screen Shot 2013-08-03 at 12.56.01.png
    KB 37.6 · צפיות: 185
העיצוב יפה, הגלישה מהירה והפיצ'רים נשמעים טוב.
2 דברים שהפריעו לי:
*בפורום הקודם, אשכול שכבר נכנסתי אליו היה מופיע בכתב שונה וכך ידעתי שכבר הייתי בו. בעיצוב הנוכחי אני לא יכול לדעת
אם כבר נכנסתי לאשכול או לא.
*אהבתי את הריבוע השחור שמראה על תגובות חדשות. לדעתי הוא היה שימושי.

עשיתם עבודה מעולה, הרבה יותר נוח במיוחד בטלפון,אבל אני גם חושב שהמוניטין נראה פחות טוב ופעם היה יותר טוב.
אני כבר מתחיל להתרגל לשינוי:)

שמתי לב שבאשכולות בהם יש מספר עמודים חסר לחצן שיקפיץ לדף האחרון.

עריכה: יש, טעות שלי.

• פותח/ת השרשור
שינוי ממש טוב!
דבר אחד שכדאי לשפר זה שבעמוד הראשי שיש טבלה עם קישורים לפורומים ושרשום מה ההודעה האחרונה בכל פורום צריך להרחיב את העמודה השמאלית של ההודעה האחרונה כדי שיהיה אפשר לראות את השם המלא של האשכול
אני אבדוק מה אפשר לעשות לגבי הטבלה. בגדול לא ממש אפשר להרחיב אותה מאחר והיא FIXED WIDTH. אתה יכול לעבור עם העכבר על כותרת הנושא ויהיה לך hoover (פופאפ) עם שם הנושא המלא. זה מוגבל מבחינת הרוחב כדי לתמוך ברזולוציות/ניידים וכדומה.

האתר נראה מצוין וגם מגיב מהר מאוד !! רק תעשה טובה תחזיר את העיצוב של המוניטין הנוכחי זוועה
אני אשנה את העיצוב של המוניטין. זה כרגע לא בעדיפות ולכן אני משאיר את כל העניינים העיצוביים לסוף. יש כרגע בעיות יותר חמורות שדורשות טיפול מיידי.

העיצוב יפה, הגלישה מהירה והפיצ'רים נשמעים טוב.
2 דברים שהפריעו לי:
*בפורום הקודם, אשכול שכבר נכנסתי אליו היה מופיע בכתב שונה וכך ידעתי שכבר הייתי בו. בעיצוב הנוכחי אני לא יכול לדעת
אם כבר נכנסתי לאשכול או לא.
*אהבתי את הריבוע השחור שמראה על תגובות חדשות. לדעתי הוא היה שימושי.
1. גם בפורום הנוכחי זה קיים. כל אשכול שיש בו תגובות חדשות נהייה בכתב מודגש (bold). כאשר אין תגובות חדשות, כותרת הנושא מופיעה בכתב רגיל.
2. הריבוע השחור גומר על השרת מבחינת כמות השאילתות שהוא שולח. אני אבדוק יותר מאוחר איך ניתן להוסיף אותו באופן יעיל, אבל כרגע הוא מחוץ לקונצפט של הפורום. דרך אגב, הוספנו גלריה:
http://www.lbs.co.il/gallery/

ניתן להעלות לשם תמונות שלכם/לפתוח גלריות ואפילו לייבא תמונות לגלריה באופן אוטומטי מנושא שפתחתם בפורום (בקרוב סירטונים כיצד לעשות זאת).

כל הכבוד, העיצוב החדש נראה חביב מאד. מעניין שציינו כאן שמהירות הגלישה השתפרה, אצלי (נייח, פיירפוקס, windows 7) התגובה דוקא איטית יותר. לדעתי ה bullet לקפיצה להודעה שלא נקראה קטן מדי.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד, העיצוב החדש נראה חביב מאד. מעניין שציינו כאן שמהירות הגלישה השתפרה, אצלי (נייח, פיירפוקס, windows 7) התגובה דוקא איטית יותר. לדעתי ה bullet לקפיצה להודעה שלא נקראה קטן מדי.
תנסה למחוק קביצים זמינים בדפדפן (cache).
הקפיצה להודעה שלא נקראה מתרחשת כל פעם שאתה לוחץ על כותרת האשכול. אין צורך ללחוץ על הבולט עצמו כדי שזה יקרה (אם כי אפשר).

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית