עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגמרי !!האתר נראה מצוין וגם מגיב מהר מאוד !! רק תעשה טובה תחזיר את העיצוב של המוניטין הנוכחי זוועה
+1האתר נראה מצוין וגם מגיב מהר מאוד !! רק תעשה טובה תחזיר את העיצוב של המוניטין הנוכחי זוועה
אני אבדוק מה אפשר לעשות לגבי הטבלה. בגדול לא ממש אפשר להרחיב אותה מאחר והיא FIXED WIDTH. אתה יכול לעבור עם העכבר על כותרת הנושא ויהיה לך hoover (פופאפ) עם שם הנושא המלא. זה מוגבל מבחינת הרוחב כדי לתמוך ברזולוציות/ניידים וכדומה.שינוי ממש טוב!
דבר אחד שכדאי לשפר זה שבעמוד הראשי שיש טבלה עם קישורים לפורומים ושרשום מה ההודעה האחרונה בכל פורום צריך להרחיב את העמודה השמאלית של ההודעה האחרונה כדי שיהיה אפשר לראות את השם המלא של האשכול
אני אשנה את העיצוב של המוניטין. זה כרגע לא בעדיפות ולכן אני משאיר את כל העניינים העיצוביים לסוף. יש כרגע בעיות יותר חמורות שדורשות טיפול מיידי.האתר נראה מצוין וגם מגיב מהר מאוד !! רק תעשה טובה תחזיר את העיצוב של המוניטין הנוכחי זוועה
1. גם בפורום הנוכחי זה קיים. כל אשכול שיש בו תגובות חדשות נהייה בכתב מודגש (bold). כאשר אין תגובות חדשות, כותרת הנושא מופיעה בכתב רגיל.העיצוב יפה, הגלישה מהירה והפיצ'רים נשמעים טוב.
2 דברים שהפריעו לי:
*בפורום הקודם, אשכול שכבר נכנסתי אליו היה מופיע בכתב שונה וכך ידעתי שכבר הייתי בו. בעיצוב הנוכחי אני לא יכול לדעת
אם כבר נכנסתי לאשכול או לא.
*אהבתי את הריבוע השחור שמראה על תגובות חדשות. לדעתי הוא היה שימושי.
תנסה למחוק קביצים זמינים בדפדפן (cache).כל הכבוד, העיצוב החדש נראה חביב מאד. מעניין שציינו כאן שמהירות הגלישה השתפרה, אצלי (נייח, פיירפוקס, windows 7) התגובה דוקא איטית יותר. לדעתי ה bullet לקפיצה להודעה שלא נקראה קטן מדי.
יש לך iOS 5? אם כן, זה לא נתמך בגירסה הזו, רק מ 6 ומעלה.אני לא מצליח להעלות קבצים של תמונות למשל מהנייד [אייפון 4S , סאפרי] , מדוע ?
איך זה היה נראה?איפה הסיימלי של מעריץ1 ?
משתחווה כזה
איך זה היה נראה?
193ekמשתחווה כזה