הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כתבה נחמה על ההכנות של מאוד זרדז(מסתבר שגם אשתו)

חחחחחחחחחחחחח התגובות תמיד מצחיקות אותי,במיוחד זו:
"
יש מינוס אחד והוא לעולם הוא צריך להיתאמן כי אים לא השריר הופך לסמרטוט אים לא מיתאמנים והחלבונים נהפכים לשומנים ואז אתה משמין פחד עים כרס מיפה עד מחר
"
ואז ראיתי מי כתב אותה:
"Eran Shtorch · Top Commenter · בוגר וינגייט מיכללה לספורט אתלט ומאמן כושר"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל הכבוד למאור , באמת מפגין רמה בינלאומית בתחום.

למה לעזאזל חצי חזרה במתח?

זה בסדר הוא יכול להרשות לעצמו לפצל כמה שיותר ..

תותח!
כל התגובות הן רק חוסר פרגון וזיוני שכל.
מאחורי מחשב כולם הכי חכמים ,חזקים ונראים הכי טוב.

למישהו יש מושג מי המתחרים בטמפה פרו?

באמת שאני מקווה שהוא יצליח ואז נוכל לראות נציגות ישראלית בבמות הגדולות

האמת שבבילדינג ממה שאני מבין הם עושים הרבה יותר דברים "אינדיוידואלים" כלומר הם לא ממש "מחקים" אחרי אחרים אלא מנסים פשוט מה עובד עליהם הכי טוב וזורמים עם זה. כנראה בגלל שכל אחד מגיב אחת לסייקל ולחומרים גם הם מתנסים בטח בהרבה סוגים של חומרים ופשוט מתאימים אימונים שונים לכל סייקל. בכל מקרה לעניין מאור , הוא רציני ומשקיע והוא הגיע רחוק למרות הקשיים של להיות בילדר בארץ ואיש משפחה אז כל הכבוד לו ונקווה שימשיך בהתקדמות

למישהו יש מושג מי המתחרים בטמפה פרו?
יש המון תותחים בקטגוריה של מאור כמו: אלכסי שבוניה , אוון קנטופני שהוא הפרזנטור של אנימל ! , ליונל בייקי , יש גם אחד בשם ג'ייסון שהוא גם יכול מאוד להפתיע , ועוד...

לא מבין מה זה משנה איך הוא מתאמן, לא מעניין את מאור "ההגדרות" של איך עושים את התרגיל כל עוד הוא משיג את התוצאות הרצויות על הגוף שלו בנתיים הוא מפתח גוף ברמה הכי גבוהה בארץ אז אני לא חושב למישהו פה יש "זכות" לבקר אותו לגביי האימונים שלו.

בהצלחה לו בתחרות

כמה מתחרים סה"כ בטמפה?

Back
למעלה תחתית