הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תופעות לוואי - אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור roi
  • פורסם בתאריך

roi

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
שלום,

אני כרגע לוקח 2 אבקות חלבון
1 - אופטימום גולד (קרם עוגיות)
2 - סינטה 6 (שוקו)

את הסינטה אני לוקח כל בוקר (סקופ אחד עם חלב)
ואת האופטימום אחרי אימון (סקופ אחד עם מים)

לפני כ-3 חודשים לקחתי את האופטימום - הכל עבר חלק, טעים ונוח.

אבל כבר חודש שאני לוקח את 2 האבקות ואחרי שאני שותה אותן (לא חשוב איזו מהן ולא חשוב עם מה אני מערבב) יש לי כאבי בטן ובחילות וחוסר תיאבון שיכול להימשך שעות.

ממה זה יכול לקרות?

(אציין שבמקביל, כשהתחלתי עם הסינטה והאופטימום ביחד התחלתי לקחת קראטין של דימטייז)

למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

לגבי הכאבי בטן והבחילות אלו תופעות לוואי שידועות בעת לקיחת קריאטין...
תנסה להפסיק ותראה אם זה הגורם לכאבי בטן.
אם עבר לך, כנראה שזה זה...

• פותח/ת השרשור
אבל הכאבי בטן מופיעים ישר אחרי שאני שותה את האבקת חלבון.
לא אחרי הקראטין.

אם זה היה קורה במהלך היום - זה היה מובן
אבל ממש 5-10 דק' אחרי שאני שותה את האבקת חלבון - הכאבים/בחילות/חוסר תאבון מתחילים

אבל הכאבי בטן מופיעים ישר אחרי שאני שותה את האבקת חלבון.
לא אחרי הקראטין.

אם זה היה קורה במהלך היום - זה היה מובן
אבל ממש 5-10 דק' אחרי שאני שותה את האבקת חלבון - הכאבים/בחילות/חוסר תאבון מתחילים

אתה שותה עם חלב או עם מים?

• פותח/ת השרשור
גם וגם
בבוקר כשאני קם אני שותה את הסינטה 6 עם חלב
אחרי אימון אני שותה את האופטימום עם מים

ככה או ככה - כואבת לי הבטן

מה שמוזר שבפעם הקודמת ששתיתי את האופטימום (לפני 2-3 חודשים) לא היה שום דבר ולא משנה אם הייתי שותה את זה פעם או פעמיים ביום או מערבב עם חלב או מים.

יש מצב שהאבקות מקולקלות? עמדו יותר מידי בשמש אצל הספק? פג תוקפן? משהו?

או שאולי באמת העובדה שאני לוקח קראטין במקביל גורמת לבלאגן בבטן שלי?

יכול להיות שאתה רגיש ללקטוז. שתה איזה ליטר חלב נקי, ההרגשה זהה?

זה שאתה לוקח קריאטין וחלבון במקביל אין עם זה שום בעיה. תוכל לשמוע פה את זה לא רק ממני.
תנסה לקחת את האבקה רק עם מים לא עם חלב ותראה. או שכמו שזה מעליי רשם תנסה לשתות רק חלב כמות גדולה ולראות אם זה גורם לאותן תופעות לוואי.

• פותח/ת השרשור
לעולם לא הייתי רגיש לחלב.. בחיים לא הייתה לי בעיה לשתות ליטרים של חלב
מה גם שלקחתי לפני חודשיים אבקה, עם חלב.. והכל היה בסדר

וכתבתי שאני שותה את האבקה עם חלב ועם מים - הכאבי בטן מופיעים גם וגם

אז יש סיכוי מאוד טוב שהאבקה מקולקלת. או שהגוף שלך לא רגיל/נותן תגובה אלרגית לאחד מהמרכיבים שלה

תבדוק מה התאריך תפוגה של האבקות,ולמה שתי סוגים של אבקות?

• פותח/ת השרשור
כי קניתי את האופטימום מאתר מחול והוא לא הגיע.. אז כבר קניתי סינטה 6 בארץ ואחרי יומיים הגיע האופטימום
וגם ככה אני נהגתי לשתות סקופ אחד בבוקר ואחד אחרי אימון (או רק אחד בבוקר ביום בו אני לא מתאמן)

חשבתי על האפשרות שהתאריך תפוגה של האבקה פג.. אבל של שתי האבקות? מה הסיכוי..?

ומוזר.. כי לפני חודשיים וחצי שתיתי את אותה אבקה של האופטימום ולא היה לי שום בעיות.. להפך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ממתי שותים מים וחלב? זה מתכון לכאבי בטן...

בגדול, אני מאמין שחלב בכמויות גדולות כמו שכתוב על האריזות של הגיינרים (450 מ"ל) יגרום לאחוז גבוהה מהאוכלוסייה לכאב בטן.
תן לגוף כמה ימים להתאושש, זה ניראה כאילו כל תגובה פה אתה הולך ועושה ניסוי חדש. תחכה עד שהיציאות יסתדרו ותנסה לשתות עם מים.

ממתי שותים מים וחלב? זה מתכון לכאבי בטן...
אני מניח שאתה צוחק, אבל אם לא כדאי שתחשוב על כך שחלב פרה מורכב מ 87% מים. זה מזכיר לי את ה"לא שותים מים עם אבטיח" של הסבתא שלי זצוק"ל.

אני מניח שאתה צוחק, אבל אם לא כדאי שתחשוב על כך שחלב פרה מורכב מ 87% מים. זה מזכיר לי את ה"לא שותים מים עם אבטיח" של הסבתא שלי זצוק"ל.

זה הרי ידוע שלא שותים מים עם אבטיח, אתה צריך שאני אביא מחקרים מפאבמד ואצטט את אראגון?

בטוח שזה לא קשור לזה שיש פה שתי אבקות שונות.. אני עושה את זה כבר המון זמן יחסית

אולי הגוף שלך לא מגיב טוב לתשלובת חלבונים תעשה הפסקה אם הסינטה

• פותח/ת השרשור
לשאלותיכם,

אני כבר שבוע לא שותה חלב - אלא מערבב רק עם מים, אבל התוצאה זהה.. כאבי בטן וחוסר רעב.
הפסקתי כבר 3 ימים עם הסינטה (מכיוון שכבר לקחתי בעבר את האופטימום ולא עשה שום בעיה) ועדיין.. כאבי בטן וחוסר רעב.

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שהוא הסיבה זה השילוב של האבקת חלבון עם הקראטין (קראטין מיקרונייזד של דימטייז)

יכול להיות שזאת הסיבה?

כבר שבועיים שאני סובל מזה.. מנסה להתעלם, אולי להתרגל או להתכחש לכאב.. אבל זה נשאר אותו הדבר.

Back
למעלה תחתית