שאלה בקשר ליעוץ.

Diakover

משתמש פעיל
389
37
שלום קודם כל.
רציתי לדעת מי האנשים שעונים לי על השאלות?אזיזה הסמכות בדיוק יש להם?
איך אפשר לבחון ולדעת איך הגוף מגיב רק סמך מה שאני אומר בלבד?לא עשיתם לי בדיקות וכדו' אתם לא מכירים אותי אז איך תוכלו לדעת מה הכי טוב בשבילי?
לפורום מן הסתם יש אינטרסים כלכלים להמליץ על מוצר X, במידה ואני רוצה להזמין מוצר Y שעושה אותו דבר רק לא ממכם, זה יפגע ביעוץ?
אתם תרכיבו לי תוכנית אימונים ותזונה במדויק?שבמהלך האימון לא יהיו לי שאלות לא פתירות או דברים לא אפשריים.
אתן תכתבו לי מה בדיוק לאכול נה בדיוק להעמיס ומה לעשות במדויק?זאת אומרת ברמה של לצלות את העוף בתנור או לעושת אותו סתם על האש במנגל חשמלי.
התוכנית שנרכיב תהיה מסודרת?זאת אומרת שאם יש לי מטרה תגידו לי כל מה שצריך לאכול ולעשות ולהרים אחרי X חודשים זה יקרה?
השאלות יהיו פרטיות?
תודה.

שלום,

לגבי מי אנחנו, כתוב כאן בסוף דף הפירוט:
LBS ייעוץ אונליין בתזונה וכושר

איך אפשר לבחון ולדעת איך הגוף מגיב רק סמך מה שאני אומר בלבד?
דברים שונים עובדים עלינו באופן שונה, זה נכון, אבל לכולנו יש מבנה פיזיולוגי דומה ולכן יש כללים ברורים שלא ממש ניתן לערער עליהם. לדוגמה, אתה תרד במשקל רק ע"י יצירה של מאזן קלורי שלילי (אכילה של פחות קלוריות ממה שגופך דורש). זה פועל על כל אחד. אולם, ניתן ליצור את הגירעון ע"י מספר גורמים: אימונים, תזונה או השילוב בינהם (מומלץ לשלב).
אותו העיקרון לגבי מאזן קלורי נטראלי/חיובי/כמות חלבון שאתה צריך ביום ושאר הפרמטרים שדוגלים באימונים כמו איזון בין נפח לעצימות ועוד.
מה שיאמר באופן היעיל ביותר מה עובד עליך או לא זה המשקל השבועי שלך ובהתאם לכך יהיו ההתאמות בתפריט/תוכנית אימונים. הפרטים שצריכים ממך לרוב יהיו אורח חיים, מספר ארוחות ביום שתרצה לאכול, מוצרים שאתה מעדיף, תרגילים שאתה לא אוהב/רוצה להמנע/לא בטוח בהם וכדומה.

לא עשיתם לי בדיקות וכדו' אתם לא מכירים אותי אז איך תוכלו לדעת מה הכי טוב בשבילי?
לפני הייעוץ אישי אנחנו ממליצים לערוך בדיקות דם. זה מופיע בתוך החלק של "שאלות ותשובות לייעוץ אישי" שניתן למצוא אותו כאן:
LBS ייעוץ אונליין בתזונה וכושר

הבדיקות לא חובה, אך הן יכולות להראות בעיות הורמונליות/מחסור בויטמינים ומינרלים ופרמטרים רבים נוספים. יתרה מכך, אתה מתבקש להישקל פעם בשבוע על בטן ריקה וכמו שציינתי לפני כן, לפי כך אנחנו פועלים.

לפורום מן הסתם יש אינטרסים כלכלים להמליץ על מוצר X, במידה ואני רוצה להזמין מוצר Y שעושה אותו דבר רק לא ממכם, זה יפגע ביעוץ?
לפורום אין ממש אינטרס כלכלי לייעץ מוצר X או Y. אנחנו מחלקים שטח פירסום. אנחנו לא סוכני מכירות. אנחנו בייעוץ אישי כלל לא ממליצים בשלב הראשון על תוספי תזונה, כי התפריט שנבנה בשבילך מכיל את כל המרכיבים התזונתיים שאתה צריך. אם תרצה לרכוש תוספי תזונה, נמליץ לך על אלו שהוכחו מחקרית וזו תהיה כבר בחירה שלך אילו מוצרים תרצה לרכוש. אנשים בייעוץ אישי יכולים להעיד כאן שאני תמיד המלצתי על המוצרים שמתפרסמים באתר ובו זמנית גם על מוצרים אחרים שלא קשורים לאתר ("המתחרים").

אתם תרכיבו לי תוכנית אימונים ותזונה במדויק?שבמהלך האימון לא יהיו לי שאלות לא פתירות או דברים לא אפשריים.
אנחנו מספקים את כל המידע שאתה צריך כדי להתחיל להתאמן ולאכול בהתאם למטרה שלך. בדרך כלל לאנשים בייעוץ אישי יש שאלות לאחר המידע הראשוני שהם מקבלים ולכן יחד עם הייעוץ אישי אתה מקבל מעקב יומי ל-30 ימים כדי שנענה על השאלות שלך ונעשה התאמות בתוכנית ובתפריט בהתאם. אנחנו מתחייבים לתשובות לשאלות/בעיות שנוצרות לך תוך 24 שעות מהרגע שפירסמת אותן. בד"כ עונים הרבה לפני כן, תלוי בגורמים שונים.

אתן תכתבו לי מה בדיוק לאכול נה בדיוק להעמיס ומה לעשות במדויק?זאת אומרת ברמה של לצלות את העוף בתנור או לעושת אותו סתם על האש במנגל חשמלי.
אתה מקבל תפריט עם 30-40 החלפות אפשרויות למוצרים שונים. אתה תבחר מה אתה רוצה לאכול, אנחנו מביאים לך בכל ארוחה את האופציות הקיימות. אתה יכול להסתדר עם התפריט שלנו ללא בישול/טיגון כלל. אנחנו מתאימים את עצמנו אליך, לא אתה אלינו - זה ההבדל בינינו לבין ייעוצים אחרים.

התוכנית שנרכיב תהיה מסודרת?זאת אומרת שאם יש לי מטרה תגידו לי כל מה שצריך לאכול ולעשות ולהרים אחרי X חודשים זה יקרה?
קשה להבטיח דברים כאלו, אבל אנחנו יכולים לתת לך טווחים של מה יכול לקרות. לדוגמה, תוך 3 חודשים אתה תרד בין 8-12 ק"ג במשקל הגוף. תוך 3 חודשים תעלה 15-20 ק"ג בלחיצת חזה וכן הלאה. כמובן, זה בהתאם שתקפיד על התפריט תזונה והאימונים שאנחנו נספק לך.
אנחנו תמיד מתאמים ציפיות בתחילת הייעוץ האישי כדי שלא יהיו אי הבנות. אנחנו נפרט מה אפשרי ומה לא בהתאם לדרישת הלקוח.

אם יש לך שאלות נוספות, אשמח לעזור.

• פותח/ת השרשור
להוריד אני לא צריך, אני התחלתי בדיאטת כאסח כמו שרשמת בקילוגרם ומסיים עוד שבועיים במאזן נייטרלי ואז אני יחליט.
המטרה שלי זה מסה נקייה, עם תפריט מגו, כי עכשיו אני בדיאטה וחי על חזה עוף וסלט ושקדים ורוצה למות.
אבל יש בעיה, אתם תכתוב לי פה איזה תרגילים לעשות, איך תדעו שאני עושה אותם נכון?לא מהר מידי לא לאט מידי ולא גבוה או נמוך מידי.
פשוט לפני שנים אני זוכר שהמאמן תיקן אותי כל פעם, אבל זה היה ב-LIVE, ופה אתם לא תראו אותי, מה יש לעשות בנוגע לזה?

במקרה הזה אתה תצטרך לעלות סירטונים שלך עושה את התרגילים (המורכבים: סקוואט, דדליפט, פרס - בהנחה שתרצה לעשות אותם) ותעלה לנו לאשכול בייעוץ אישי. אנחנו ניתן לך פידבק, אתה תלך לעשות את התרגילים שוב ותעלה שוב סירטונים עד שהטכניקה תהיה תקינה.
ישנה אופציה להיפגש עם מאמן אישי באזור המרכז למען למידת טכניקה לעומק (שוב, תרגילים מורכבים בלבד כי רק בהם יש באמת טכניקה שנדרש ללמוד באופן עמוק). מספיק פגישה אחת או שתיים עם המאמן כדי להבין את הטכניקה ולעשות את התרגילים בצורה נכונה.
רוב הלקוחוץ בייעוץ אישי לא נעזרים בשירותיו של המאמן ולומדים את הטכניקה תוך כדי הייעוץ אישי.

• פותח/ת השרשור
מחר יש לי תור לרופאת משפחה לבדיקות דם, עוד שבוע מסיים מה שהתחלתי ו...נדבר

במקרה הזה אתה תצטרך לעלות סירטונים שלך עושה את התרגילים (המורכבים: סקוואט, דדליפט, פרס - בהנחה שתרצה לעשות אותם) ותעלה לנו לאשכול בייעוץ אישי. אנחנו ניתן לך פידבק, אתה תלך לעשות את התרגילים שוב ותעלה שוב סירטונים עד שהטכניקה תהיה תקינה.
ישנה אופציה להיפגש עם מאמן אישי באזור המרכז למען למידת טכניקה לעומק (שוב, תרגילים מורכבים בלבד כי רק בהם יש באמת טכניקה שנדרש ללמוד באופן עמוק). מספיק פגישה אחת או שתיים עם המאמן כדי להבין את הטכניקה ולעשות את התרגילים בצורה נכונה.
רוב הלקוחוץ בייעוץ אישי לא נעזרים בשירותיו של המאמן ולומדים את הטכניקה תוך כדי הייעוץ אישי.
אמנם אני לא קשור לדיון, אבל אני חייב לשאול-
הכוונה שיש מאמן שעובד עם היעוץ האישי ומעביר אימון חינם ללקוחות היעוץ, במחיר מוזל או שזה מחיר מלא?

אמנם אני לא קשור לדיון, אבל אני חייב לשאול-
הכוונה שיש מאמן שעובד עם היעוץ האישי ומעביר אימון חינם ללקוחות היעוץ, במחיר מוזל או שזה מחיר מלא?
מאמן חיצוני שלא קשור לאתר, אבל אנחנו מפנים אליו במידה ולקוחות מעוניינים ללמוד טכניקה של תרגילים מורכבים אחד על אחד.
אנחנו בתהליך להכניס אימון אחד על אחד באופן מסודר עם נציג מהאתר. זה יהיה בתוספת תשלום.

• פותח/ת השרשור
הבנתי, ביום יומים הקרובים אני עובר בדיקות דם.
מסיים שבועיים נייטרלי ונרשם:)
תודה.

• פותח/ת השרשור
מסתבר שהייתי רשום בקופת ילדים של ילדים, עברתי למבוגרים ושם בלי לשאול אפילו עושים את הבדיקות שאמרתי שלא עושים.

Back
למעלה תחתית