הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין או יהומבין

• פותח/ת השרשור nbaron
  • פורסם בתאריך

nbaron

משתמש פעיל
535
114
נק' מוניטין:
426
535
114
שלום לכולם,

אני כבר בחיטוב כ - 3 חודשים, דיאטה קפדנית ודיי נהנה מלאכול בריא, ירדתי מ 93 ל 79 קילו ומ 25% שומן ל 13.9% ומאז תקוע !!!
אוכל כ - 1300 קלוריות ליום - מתוכם כ - 150 גרם חלבון (5 ארוחות ביום - שיק חלבון, סקי 0.5% חזה עוף, קוטז' 1% וטונה במים הם מקורות החלבון) כל הפחממות שלי הינן מירקות וירקות מבושלים וממה שיש בקופסאות גבינה. השומן שלי הינו משמן זית וטחינה.

לאחר הפתיח - בשבועיים האחרונים אני תקוע ולא מצליח לרדת האחוז שומן.

6אימונים: פעמים בשבוע מ 6 בבוקר עד 7 בבוקר עושה אליפטי על בטן ריקה - חצי שעה לפני האליפטי 60 מ"ג אפדרין (2כדורים) + 400-600 מ"ג קפאין - התחלתי עם 30 מ"ג + 200 קפאין - לא בעבר ולא כיום מרגיש משהו !!!! לא יודע להגיד אם זה עוזר כי אני עושה המון אירובי ומשקיע בתזונה הנוסף, 3 פעמים בערב אימון משקולות על מנת לשמר את המסה.

השאלה: לאור זאת שאני תקוע, (אני הרי עושה פרוטוקול שומן עיקש רק עם אפדרין ולא עם יהומבין) האם כדאי לנסות לקחת בבוקר על הקיבה הריקה יהומבין במקום אפדרין ???
תודה מראש למען הסר ספק: 6 פעמים בשבוע אליפיטי - לפני האליפטי 2 כדורים של 30 מ"ג אפדרין - סה"כ 60 מ"ג + 400-600 מ"ג קפאין

אתה ילדה בת 15 בדיאטה שאוכלת 1300 קלוריות ביום?
ועוד עם האירובי יוצא שאתה על איזה 800 קל' ביום
לא פלא שאתה תקוע

כנראה הגעת למצב של פלטאו (מצב שבו הגוף התרגל למצב הקיים )
תענה קודם על השאלות הנ''ל מבצע העמסות? (איך ,וכמה ) והאם יצאתי לניטראלי במהלך החיטוב האחרון ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית