הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Hcg

Rossoneri

משתמש מתחיל
102
0
נק' מוניטין:
2
102
0
קיבלתי את כל החומרים של הסייקל,טסט אנטט,טמוקספין 40 כדור ,כלומיד 50 כדור,וגם 2 קרטונים של hcg,בקרטון של הפרגניל יש שתי אמפולות !,אחת שיש בה נוזל והשניה ריקה,כל קרטון אמור להכין לי 5000iu,עכשיו אני צריך להביא וויאל ריק ולערבב את זה עם מים בקטריוסטטים,איך עושים בדיוק לא הבנתי את המדריך שיש פה,וזה אמור להיות אבקה למה זה נוזלי?

• פותח/ת השרשור
כאילו אני צריך לקחת את מה שיש בשתי האמפולות לשים בתוך וויאל ולערבב אותם וזהו?מה עם המים הבקטריוסטטים?...

לא חייב מים בקטריוסאטטים..! אפשר גם בלי השאלה כמה זמן זה ישמר לאחר העירבוב במקרר עד שזה יתקלקל?! מוזמנים לענות

• פותח/ת השרשור
לפי מה שראיתי על הקרטון יש לזה תוקף ממש ארוך,צריך להישמר במקרר,היום אני יעלה תמונה של הפרגניל,רוצה להיות בטוח שהכל מוכן לפני שאני מתחיל את הסייקל,מתחיל ביום ראשון

זה מיועד לשימוש חד פעמי המים של הפרגניל , ואם אתה מערבב את שתי האמפולות אתה תקבל 5000 iu , אתה תצטרך להשיג מים בקטריוסטטיים 10 מיל ולערבב עם האמפולה של הפרגניל (האבקה) , ואז יוצא לך 500 iu כל שבוע , אפשר להשיג ויאל ריק באיביי בזול

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תמונה 1.JPG תמונה 2 (1).JPG תמונה 3.JPG תמונה 4.JPG
זה מה שיש לי ...ל HCG,נשאר לי הוויאל הריק שאני לא מצליח להשיג עד עכשיו ואין לי כח לחכות לאיביי בשביל וויאל !,טוב אז בשביל הסדר
האם הבקבוקים האלה של ה 10ML הם מים בקטריוסטטים או לא ?,מה עם המים שיש בפרגניל ?
נגיד ועירבבתי את 2 האמפולות שיש בפרגניל כמה זמן התוקף של החומר במקרר ? ..
המינון שאני צריך לקחת זה 100IU יום כן יום לא
לפי מה שאני רואה במזרק יש לי עד 50..ז"א אני צריך להזריק פעמיים 50 במנה או שה 10 הזה הוא שווה ל 100IU ?..
כל מה שקשור לסייקל הבנתי חוץ מהדבר הזה...אךךך מה למה לא עשו כזה בכדורים יא אללה חחח

אני שם במזרק של 10 מל (בכל בית מרקחת יש) אבקה + 10 מל מים בקט׳
שואב מהפייה בעזרת מזרק אינסולין ומכסה בגומי בסוף השימוש מחוטא באלכוהול

אם יש לך 10 מל מים + 5000 iu.אבקה יוצא לך על כל 1 מל 500 iu
אני לוקח חצי מל פעמיים בשבוע אז במזרק שלך זה 0.5 מל או 50

• פותח/ת השרשור
אני שם במזרק של 10 מל (בכל בית מרקחת יש) אבקה + 10 מל מים בקט׳
שואב מהפייה בעזרת מזרק אינסולין ומכסה בגומי בסוף השימוש מחוטא באלכוהול

אם יש לך 10 מל מים + 5000 iu.אבקה יוצא לך על כל 1 מל 500 iu
אני לוקח חצי מל פעמיים בשבוע אז במזרק שלך זה 0.5 מל או 50
טוב לי יש את המזרק שהעלתי בתמונה בתגובה שלי למעלה,אתה אומר שלא צריך את הויאל הריק,ואפשר להשאיר את זה בתוך המזרק,אני צריך 100IU הבנתי מה אתה עושה אבל המינונים שלי בעירבוב איך לעשות אותם , זה מה שאני רוצה לדעת !
אם אני לוקח במזרק 10 מל מיים בקט' , ושואב את כל האבקה למזרק,מזריק 1 מל הנה הזרקתי 500 יחידות,לפי מה שאביעד אמר לי תעשה 100 יחידות,יום כן יום לא,ככה שזה יוצא 400IU לשבוע,אפשר להזריק 500IU לשבוע וזהו ? למה כל הכאב ראש הזה יום כן יום לא ...השגתי את כל החומר לא מצליח להשיג ויאל ריק :\!!!.....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית