הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה בחשק המיני אחרי סייקל של פורפ וקלן :-(

• פותח/ת השרשור miki55
  • פורסם בתאריך

miki55

משתמש מתחיל
270
4
נק' מוניטין:
10
270
4
שלום לכולם ,

אני אחרי סייקל קטן ועדין של פרופ וקלן הייתי עם זה 8 שבועות .

ואחרי שסיימתי אני עכשיו לוקח כדור אחד ביום של טמוקסיפן של 20 מ"ג במשך 25 יום אחרי הסייקל .

השאלה שלי היא כזאת אני מרגיש שהחשק המיני ירד לי , יש אפשרות שזה קשור לפרופ או לטמוקסיפן ?

הסייקל היה ממש עדין זריקה יום כן יום לא וקלן שבועיים רצוף ואז הפסקה שבועיים וחזרה .

אשמח מאוד אם תעזרו לי בזה קצת מלחיץ אותי העניין .

חשוב לי לציין שלפני הסייקל עשיתי בדיקות דם כולל בדיקות הורמונים וכל מה שצריך והכל הכל היה תקי!!

זה הסייקל הרביעי שלי בחיים , גיל 33 מתאמן 12 שנה .

תודה מראש לכל העוזרים והעונים

זה אומר שהפיסיטי שלך לא טוב אחי
רשום לך בנעוצים
כלומיד 2 כדור כל יום למשך שבועיים ראשונים , שבועיים אחרונים כדור 1
נולבדקס 2 כדור כל יום למשך שבועיים ראשונים , שבועיים אחרונים כדור 1

• פותח/ת השרשור
בעיה , מה ההמלצות לעכשיו ? מה לעשות כרגע , אני כבר שבוע וחצי בהליך של הפיסיטי של כדור ביום של טומוקסיפן . הסייקל עצמו היה דיי עדין פרופ וקלן . תוך כמה זמן הגוף חוזר לעצמו אשמח לשמוע המלצות , תודה מראש .

שלום לכולם ,

אני אחרי סייקל קטן ועדין של פרופ וקלן הייתי עם זה 8 שבועות .

ואחרי שסיימתי אני עכשיו לוקח כדור אחד ביום של טמוקסיפן של 20 מ"ג במשך 25 יום אחרי הסייקל .

השאלה שלי היא כזאת אני מרגיש שהחשק המיני ירד לי , יש אפשרות שזה קשור לפרופ או לטמוקסיפן ?

הסייקל היה ממש עדין זריקה יום כן יום לא וקלן שבועיים רצוף ואז הפסקה שבועיים וחזרה .

אשמח מאוד אם תעזרו לי בזה קצת מלחיץ אותי העניין .

חשוב לי לציין שלפני הסייקל עשיתי בדיקות דם כולל בדיקות הורמונים וכל מה שצריך והכל הכל היה תקי!!

זה הסייקל הרביעי שלי בחיים , גיל 33 מתאמן 12 שנה .

תודה מראש לכל העוזרים והעונים

אני לא מבין אנשים כמוך, אתה כבר בן אדם יחסית מבוגר למה אתה נכנס לעסק שאתה לא מבין בו בגרוש?
זה PCT זה? זה בדיחה עצובה.
מי מלמד אותכם את השטויות האלה אלוהים מיום ליום יותר יותר אנשים לוקחים חומרים בלי לדעת מה כמה למה ואיפה ואז מתחילות הבעיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית