הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אפשר להפסיק לצרוך אבקת חלבון?

• פותח/ת השרשור Master
  • פורסם בתאריך

Master

מושעה
540
103
נק' מוניטין:
172
540
103
אהלן,
אני הרבה זמן חושב על לקחת אבקות חלבון.
השאלה שלי היא האם שאני לוקח את האבקת חלבון בתקופה מסויימת, אפשרי להפסיק לקחת אותה?

ועוד שאלה,
אני בתהליך דיאטה תוך כדי אימונים בחדר כושר, יש דרך מסויימת להוריד את השומן שנמצא בבטן ? כי נראה לי כאילו זה לא מתקדם לשום מקום..

תודה ויום טוב לכולם 😃

תסתכל על האבקה בתור קוטג'.

הדרך היחידה להוריד שומן היא חיטוב. קרא בפורטל,יש שם תשובות לכל השאלות מהסוג הזה.
זה אתה בתמונה?

• פותח/ת השרשור
תסתכל על האבקה בתור קוטג'. הדרך היחידה להוריד שומן היא חיטוב. קרא בפורטל,יש שם תשובות לכל השאלות מהסוג הזה. זה אתה בתמונה?

לא זה לא אני בתמונה חחח..
בכ''מ מה הכוונה ''תסתכל על האבקה בתוך קוטג''' ?
ואני אקרא בפורטל, תודה.

אין סיבה שלא תוכל להפסיק. האבקה היא טבעית ועשויה מחלב.

1. אתה יכול להפסיק עם האבקת חלבון מתי שבא לך.
2. אי אפשר להוריד שומן במקום מסוים. לגברים יש נטייה לצבור שומן באיזור הבטן. תרד באחוזי שומן ולאט לאט גם הבטן תעלם

אם כבר התחברת לכאן, אתה מוכן להוציא פריצה ל-7 כמה שיותר מהר?

אם כבר התחברת לכאן, אתה מוכן להוציא פריצה ל-7 כמה שיותר מהר?
זה לא כזה טוב כמו שאתה חושב. לפחות הבטא לא הייתה טובה, מלא אפליקציות קרסו לי כל הזמן והעיצוב בוהק מאוד ומעורר תסמונות.

אבקת חלבון היא כמו טונה אוו קוטג אפשר להפסיק מתי שבא לך

בעניין האחוזי שומן, יש לך מושג כמה אתה?
תבדוק את עניין פרוטוקולי השומן העיקש, זה אומר טכניקה של אירובי לשריפת השומן העיקש(שומן בצדדים,בבטן ועוד)

זה לא כזה טוב כמו שאתה חושב. לפחות הבטא לא הייתה טובה, מלא אפליקציות קרסו לי כל הזמן והעיצוב בוהק מאוד ומעורר תסמונות.
בגלל זה לא מורידים בטא. זה מאז ומעולם היה חרא וגם באנדרויד נמנעתי מהרומים המבושלים שהיו מבוססי בטא.

Back
למעלה תחתית