הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה קאטלר לא הולך לוותר בקלות

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
image.jpg

תמיד הערכתי את קאטלר ואת האסתטיקה שלו.

אין מה להתרגש זה תמונה ישנה.
תכלס אין לו כמעט סיכוי נגד פיל.

חשבתי לרגע שיש תקווה שקאטלר יהיה ב5 הראשונה באולימפיה השנה אבל זו תמונה ישנה.....

לפי התמונות העדכניות שלו בפייסבוק יש פאר מאוד גדול בין המאסה שהיה לו ב2011 לבין איך שהוא היום.
רק מהסתכל על הזרועות אפשר להבין שאם ג'אי יקח השנה מקום 3 זה יהיה במזל. (ואולי גם בעזרת הפוליטיקה שלרוב לצידו)
הוא בעצמו אומר שאין לו כל כך סיכוי לנצח את פיל וקאי, והוא יותר מתמקד בחבר'ה כמו דניס וולף ודקסטר ג'קסון.
כמה שאני אוהב את קאטלר לצערי נראה כי עבר זמנו.

לפי התמונות העדכניות שלו בפייסבוק יש פאר מאוד גדול בין המאסה שהיה לו ב2011 לבין איך שהוא היום.
רק מהסתכל על הזרועות אפשר להבין שאם ג'אי יקח השנה מקום 3 זה יהיה במזל. (ואולי גם בעזרת הפוליטיקה שלרוב לצידו)
הוא בעצמו אומר שאין לו כל כך סיכוי לנצח את פיל וקאי, והוא יותר מתמקד בחבר'ה כמו דניס וולף ודקסטר ג'קסון.
כמה שאני אוהב את קאטלר לצערי נראה כי עבר זמנו.
לא הייתי מספיד אותו כל כך מהר.. היה להם סרטון במאי (לקאי פיל וקאטלר ביחד) והוא לא נראה קטן מהם בהרבה בכלל..
קאי רמה מעליהם אין וויכוח.. אבל קאטלר לא כל כך מאחור כמו שאתה טוען. חוץ מי זה שהוא לא מפרסם תמונות מפורטות כל כך בפייסבוק.
תזכור שלקאטלר יש הרבה יותר תקציב משניהם ביחד וגם לא מעט ניסיון. הסיכויים שהוא יקח את האולמפיה השנה קטנים מאד, אבל לא הייתי מספיד אותו.

יש לו סיכוי ועוד איך לקחת תאולימפיה...וכל התמונות והסירטונים שהוא מעלה לא משקפות בכלל תמציאות..על הבמה מדברים יכול להיות שהוא יהיה בשייפ מעולה ביום התחרות ולהזכירכם זה קאטלר ושהוא פוגע אין מי שיעמוד איתו

מצחיק אותי זה שמצלם אותו חחח

ואפשר את הסרטון שמראים את שלושתם ביחד?

התמונה הזאת ישנה מאוד
יש למישהו תמונות עדכניות של קאטלר?
אגב מתי האולימפיה בכלל?

לפי דעתי הוא לוקח זה שפיל שנתיים מר אולימפיה זה בגלל שפעם אחת קאטלר עלה עם דלקת בבייספס ולא מיובש ופעם אחת שהוא לא התחרה...לפי התמונות פה הוא מוכן טוב ושהוא בשייפ לדעתי אי אפשר עליו

איך אנשים מעיזים לומר שקאי כמה רמות מעל קאטלר קאי מדגדג תחמישיה ואולי!!!
דקסטר יותר טוב
בראנץ יותר טוב
רולי וינקלר יותר טוב
כל שנה כולם מברברים קאי קאי בסוף הוא אותו מקום כל שנה

Back
למעלה תחתית