תמונה קאטלר לא הולך לוותר בקלות

איך אנשים מעיזים לומר שקאי כמה רמות מעל קאטלר קאי מדגדג תחמישיה ואולי!!!
דקסטר יותר טוב
בראנץ יותר טוב
רולי וינקלר יותר טוב
כל שנה כולם מברברים קאי קאי בסוף הוא אותו מקום כל שנה
מה הסיכויים של קאטלר לקחת בחייך..

דקסטר יותר טוב
בראנץ יותר טוב
רולי וינקלר יותר טוב

שנה שעברה לקח שני, ככה שהוא היה יותר טוב מכל מי שרשמת שנה שעברה ולפני שנתיים שלישי אם אני לא טועה? אז עדיין אותו סיפור
הבנתי את הקטע עם הטרפזים אצל קאי, אבל הוא בנתיים מבחינת תוצאות יותר טוב ממי שרשמת (נראה לי...)

איך אנשים יכולים לשפוט מתמונות שמצלמים בפלאפון אחרי אימון לעזאזל בין מתחרים שהם בTOP 10 העולמי?
שיפוט מתבצע על במה אחרי חיטוב וייבוש כשעומדים אחד ליד השני.

לדעתי ג'יי מהתמונות באמת נראה ברמה גבוהה מהתקופות האחרונות שלו.. TOP 3 לחלוטין.

קאטלר לוקח תאולימפיה ופורש!

כי הסמיםםם כוח מדרדררררר אז תקום עכשו (קאטלר) ותתעורררררררררר 😃

לא מתלהב מהמסוממים האלה ...זה הכול הסמים אחים שלי .. בלי שיקחו נעלם הכול..

דקסטר יותר טוב
בראנץ יותר טוב
רולי וינקלר יותר טוב

<בבקשה לשמור על תרבות הדיון, תודה.>
אם כולם יותר טובים ממנו איך הוא לקח מקום 2? איך אתה בכלל משווה את בראנץ ורולי לקאי? קיבלת מוניטין שלילי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה הקשר שהוא לקח מקום שני לפני שנה???? גם בראנץ לקח לפני שנתיים 2 שקאי סיים אם אני לא טועה 5...ושנה שעברה בראנץ וקאטלר לא התחרו!!!!! אז הנה התשובה למה המפמפם אשכוליות לקח 2 ורולי מבחינת פרופרציות מעיף את קאי ותיודע מה ביג רמי נראה יותר טוב מקאי

מה הקשר שהוא לקח מקום שני לפני שנה???? גם בראנץ לקח לפני שנתיים 2 שקאי סיים אם אני לא טועה 5...ושנה שעברה בראנץ וקאטלר לא התחרו!!!!! אז הנה התשובה למה המפמפם אשכוליות לקח 2 ורולי מבחינת פרופרציות מעיף את קאי ותיודע מה ביג רמי נראה יותר טוב מקאי

אחי לפני שנתיים בראנץ לא התחרה וקאי לקח מקום שלישי, וביג רמי תפסתם ממנו מר אולימפיה רק בגלל תחרות אחת חסרת מתחרים אכותיים חוץ מויקטור, נכון הוא נראה ענק בתמונות אבל הוא באדיבילדר מתחיל ושאתה תראה אותו ליד הגדולים אתה תראה שהוא לא כזה ענק, אני תמיד אהבתי את קאטלר יש לו מבנה גוף הכי יפה שראיתי בבדיבילדינג ברמות הגבוהות אבל בוא נהיה מציאותיים , אני מקווה שקאטלר יכנס לTOP 5 ראיתי תמונות עדכניות שלו והוא נראה די קטן ליד המתחרים אבל אני מאמין שהפוליטיקה תהיה לצידו בניגוד לקאי

מחזק את Raw.
לדעתי לקאטלר יהיה מזל אם יגיע למקום 3.
בשביל מקום 2 הוא צריך נס.
כמה שאני אוהב את קאטלר, עבר זמנו.

כאן אתם יכולים לראות את קאטלר ליד שאר החבר'ה והוא נראה פשוט קטן.
הסיכוי היחיד שהיה לי על פיל היה בזכות הגודל שהיה לו.
ועכשיו גם את היתרון הזה אין לו.

ומפה יש לך אינדיקציה?? אתה יודע לפני כמה זמן הסרטון הזה?
לפני שנה קאטלר היה שווה לירה וחצי...אבל האנשים האלה זה דבר קצת שונה מאיתנו...חוזרים להתאמן כמו שצריך ומפציצים בgh והשריר חוזר במהירות האור..וגם לא שופטים רק לפי גודל יש עוד הרבה פקטורים שקאטלר טוב בהם

ומפה יש לך אינדיקציה?? אתה יודע לפני כמה זמן הסרטון הזה?
לפני שנה קאטלר היה שווה לירה וחצי...אבל האנשים האלה זה דבר קצת שונה מאיתנו...חוזרים להתאמן כמו שצריך ומפציצים בgh והשריר חוזר במהירות האור..וגם לא שופטים רק לפי גודל יש עוד הרבה פקטורים שקאטלר טוב בהם
כמה שאני רוצה שג'יי יקח..
אבל הוא באמת קטן יחסית לכולם.. אני הייתי בדעה שלך עד שראיתי את התמונה הזאת
1186078_659988524025191_1214967917_n.jpg

כמה שאני רוצה שג'יי יקח..
אבל הוא באמת קטן יחסית לכולם.. אני הייתי בדעה שלך עד שראיתי את התמונה הזאת
1186078_659988524025191_1214967917_n.jpg
אי אפשר לשפוט על פי תמונה אחת בעיקר לא שכול הגוף מחוסה ובזווית כזות

Back
למעלה תחתית