מה הסיכויים של קאטלר לקחת בחייך..איך אנשים מעיזים לומר שקאי כמה רמות מעל קאטלר קאי מדגדג תחמישיה ואולי!!!
דקסטר יותר טוב
בראנץ יותר טוב
רולי וינקלר יותר טוב
כל שנה כולם מברברים קאי קאי בסוף הוא אותו מקום כל שנה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הסיכויים של קאטלר לקחת בחייך..איך אנשים מעיזים לומר שקאי כמה רמות מעל קאטלר קאי מדגדג תחמישיה ואולי!!!
דקסטר יותר טוב
בראנץ יותר טוב
רולי וינקלר יותר טוב
איך אנשים מעיזים לומר שקאי כמה רמות מעל קאטלר קאי מדגדג תחמישיה ואולי!!!
דקסטר יותר טוב
בראנץ יותר טוב
רולי וינקלר יותר טוב
איך אנשים מעיזים לומר שקאי כמה רמות מעל קאטלר קאי מדגדג תחמישיה ואולי!!!
דקסטר יותר טוב
בראנץ יותר טוב
רולי וינקלר יותר טוב
מה הקשר שהוא לקח מקום שני לפני שנה???? גם בראנץ לקח לפני שנתיים 2 שקאי סיים אם אני לא טועה 5...ושנה שעברה בראנץ וקאטלר לא התחרו!!!!! אז הנה התשובה למה המפמפם אשכוליות לקח 2 ורולי מבחינת פרופרציות מעיף את קאי ותיודע מה ביג רמי נראה יותר טוב מקאי
כמה שאני רוצה שג'יי יקח..ומפה יש לך אינדיקציה?? אתה יודע לפני כמה זמן הסרטון הזה?
לפני שנה קאטלר היה שווה לירה וחצי...אבל האנשים האלה זה דבר קצת שונה מאיתנו...חוזרים להתאמן כמו שצריך ומפציצים בgh והשריר חוזר במהירות האור..וגם לא שופטים רק לפי גודל יש עוד הרבה פקטורים שקאטלר טוב בהם
אי אפשר לשפוט על פי תמונה אחת בעיקר לא שכול הגוף מחוסה ובזווית כזותכמה שאני רוצה שג'יי יקח..
אבל הוא באמת קטן יחסית לכולם.. אני הייתי בדעה שלך עד שראיתי את התמונה הזאת
![]()
רואים בבירור את הפיגור שלו, קאטלר קטן המון אין מה לעשות.אי אפשר לשפוט על פי תמונה אחת בעיקר לא שכול הגוף מחוסה ובזווית כזות