הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיתוח גוף - נשים

• פותח/ת השרשור עדי
  • פורסם בתאריך

עדי

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
EGO
שלום, אני מתאמנת במכון כושר במטרה לעלות במסת שריר ואמרו לי שבלי סטרואידים זה לא אפשרי, באמת אני לא אראה תוצאות בלי סטרואידים?

את תראי תוצאות ותוצאות יפות בלי שום צורך בסטרואידים, השאלה היא לאיזו רמה את רוצה להגיע? יש רמות שאפשר להגיע אליהן טבעי ויש רמות שאי אפשר להגיע אליהן טבעי, השאלה כאן מה המטרה הסופית שלך.

• פותח/ת השרשור
המטרה הסופית -
1363763523be3d1.png

שימוש בחומרים ברור, בתמונה, ידיים מפותחות בצורה יפה אצל בנות זה דבר מחשיד ישר.

1) את יכולה להגיע לתוצאות יפות מאוד, עם 4 מחזורים של חיטוב ומסה, לקבל את המראה המוצק והחטוב.
2) כל האחת והגנטיקה שלה, לא צריכה שימושי בחומרים כדי להיות חטובה ונראת טוב, היה יותר קל אבל לא חייבת.

את יכולה להגיע למטרה הזאת באופן טבעי, הקאץ' פה שזה ידרוש המון המון עבודה ממך (לדעת להתאמן ולאכול נכון זה המפתח)

ז'אנה מנאק נראית ככה והיא טבעית (ממה שאני יודע אולי אני תמים)

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1002354_10201770258322476_2042155589_n.jpg

איך אתה משווה את התמונה הזאת לתמונה הזאת ?
אני ממליץ לך לגשת לרופא ולבדוק את הראייה שלך, במהירות.
תראה את איכות המסה ביידים ואיכות הדחיסות של השרירים ברגללים, את החיטוב.....
בקיצור קיבלת מוניטין שלילי .

הבחורה שבתמונה לוקחת חומרים בלי שום ספק!
להגיע לרמה שלה טבעי בחיים לא..את יכולה להגיע לרמה שלה ב4 מחזורים זה נכון אבל ב4 מחזורים שפירושם באנגלית זה ״סייקלים״

מהנסיון שלי בתחום לגבי בנות בפיתוח גוף , זה מאוד תלוי בגנטיקה שלך מה תצליחי להשיג ולצערי זה גם בדרך כלל נורא נורא גבולי.
חיטוב אצל בנות לעומת זאת אפשר להשיג תוצאות יפות מאוד בצורה טבעית.
אבל עוד פעם אפילו הרבה מאוד מהפייטנס מודלס בתחום שבכלל מתמקדות רק סביב החיטוב משתמשות בחומרים אומנם הו לא נראות כמו באדיבלדריות אבל עדין יש להם מסה שרירית עדינה שבחורה ממוצעת מאוד תתקשה להגיע אליה. ומדובר על חומרים גם מאוד מאוד עדינים. בדרך כלל אנאבר וגם במינונים נמוכים.

התמונה ששלחת פה זה 99% חומרים, הלטיסימוס שלה גדול מאוד,הקואדס, הכתפים הידים, היליופסואס גם מאוד בולט לצורה טבעית אני גם מאמין שכל שרירי הבטן גדולים הרבה מהממוצע. היא נמצאת בגבול העליון של פיטנס מודל..
קשה לי לאמין שכזה דבר הוא טבעי לבחורה .

נערך לאחרונה:
למה בנות צריכות שרירים בפלג גוף עליון ? (זה מגעיל אותי בטירוף) שתאמן תחת ורגליים וזהו 😛

Back
למעלה תחתית