הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוקיות של אפדרין

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
אני יותר ויותר רואה לגביי האפדרין הקנדי שנחשב 'חוקי', עכשיו השאלה שלי איך זה נחשב בארץ ? כי מה שאני רוצה לעשות זה אולי להזמין מחול כמה קופסאות של 50 כדורים במחיר מציאה במקום לשלם ביוקר פה בארץ, כי הדילרים בארץ דופקים מחיר של אספקה ל3 חודש שבחול במחיר כזה אני מקבל אספקה ליותר משנה !
מה אתם אומרים ?
תודה מראש לעוזרים !

שכח מהאופציה של להזמין מחו"ל לארץ
האתרים שמוכרים מגבילים את המשלוח רק לקנדה

• פותח/ת השרשור
מישהו בבקשה יכול להעלות תמונה של כדור אפדרין של קייזן ?
רוצה לוודא שאני לא נופל על דילר זייפן..

אם לקחת פעם של 4EVERFIT אז זה נראה אותו דבר
אישית אני מעדיף את 4EVERFIT על קייזן
בעניין התמונה,זה נראה אחד לאחד כמו סוכרזית
ככה שעד שאתה לא קונה ומנסה אין דרך לדעת
בהצלחה

אני הזמנתי מלא פעמים בעבר והגיע ללא בעיה תוך 10-12 יום , לגבי המשלוח דרך מכס משלוח איטי אין בדיקה כמו במשלוח מהיר . אבל , אם במקרה ייתפס אתה תאכל אותה כי זה לא חוקי , הוא נכלל בפקודת הסמים ולא משנה כמה מג , כמו שמשה אמר אז תעשה תחשבון אם כדאי להזמין

סליחה על הבורות, אבל אשמח אם תראו לי איפה האפדרין כתוב בפקודת הסמים המסוכנים
http://www.nevo.co.il/law_html/law01/P170_001.htm
ניסיתי לחפש את המילה אפדרין ופסודואפדרין בעברית ואנגלית בכמה צורות וגם את הנוסחה הכימית של אפדרין ולא מצאתי

סליחה על הבורות, אבל אשמח אם תראו לי איפה האפדרין כתוב בפקודת הסמים המסוכנים
http://www.nevo.co.il/law_html/law01/P170_001.htm
ניסיתי לחפש את המילה אפדרין ופסודואפדרין בעברית ואנגלית בכמה צורות וגם את הנוסחה הכימית של אפדרין ולא מצאתי

10א. מתקאתינון לרבות האיזומרים והנגזרות המבניות של Methcathinone

חומר זה, אלא אם כן מועטו במפורש 2-(methylamino)-1-phenylpropan-1-one

כבר היה לנו דיון בנושא חוקיות אפדרין - וכבר עניתי על זה בעבר.

אבל רק בשביל להבהיר שוב לחלק מהאנשים שלא בטוחים על ההבדל בין אפדרין, קלן, סטרואידים וכו'

אפדרין - סם הנכלל בפקודת הסמים המסוכנים - משמע אחזקתו ו/או סחר בו הם אסורים על-פי החוק ועלולים לגרום למחזיק בהם:
א. קנס כספי
ב. תנאי
ג. עבודות שירות
ד. מאסר בפועל

אחד מהם או כולם.

סטרואידים, קלן וכו' - מחוקקים בחוק כתרופות מרשם - משמע שאחזקתם ללא מרשם או סחר בהם או יבוא או ייצור עלולים לגרום ל:
א. קנס כספי.
ב. תנאי
ג. עבודות שירות
ד. מאסר בפועל.

מה ההבדל אתם שואלים?
במקרה של אפדרין רוב הסיכויים הינם לשילוב של א+ב+ג במקרה של תפיסה חד-פעמית לא משמעותית וא'-ד' (ביחד) במקרה של תפיסת כמות משמעותית.

במקרה של תרופות מרשם לשימוש עצמי העונש יהיה החרמה בסה"כ.
במקרה של סחר מדובר לרוב בחקירה של מס הכנסה בעיקר ותשלום קנס גבוה.
במקרה של כמויות ייצור - א-ג'

במקרים חריגים - ד' (אלי האנה)

• פותח/ת השרשור
כבר היה לנו דיון בנושא חוקיות אפדרין - וכבר עניתי על זה בעבר.

אבל רק בשביל להבהיר שוב לחלק מהאנשים שלא בטוחים על ההבדל בין אפדרין, קלן, סטרואידים וכו'

אפדרין - סם הנכלל בפקודת הסמים המסוכנים - משמע אחזקתו ו/או סחר בו הם אסורים על-פי החוק ועלולים לגרום למחזיק בהם:
א. קנס כספי
ב. תנאי
ג. עבודות שירות
ד. מאסר בפועל

אחד מהם או כולם.

סטרואידים, קלן וכו' - מחוקקים בחוק כתרופות מרשם - משמע שאחזקתם ללא מרשם או סחר בהם או יבוא או ייצור עלולים לגרום ל:
א. קנס כספי.
ב. תנאי
ג. עבודות שירות
ד. מאסר בפועל.

מה ההבדל אתם שואלים?
במקרה של אפדרין רוב הסיכויים הינם לשילוב של א+ב+ג במקרה של תפיסה חד-פעמית לא משמעותית וא'-ד' (ביחד) במקרה של תפיסת כמות משמעותית.

במקרה של תרופות מרשם לשימוש עצמי העונש יהיה החרמה בסה"כ.
במקרה של סחר מדובר לרוב בחקירה של מס הכנסה בעיקר ותשלום קנס גבוה.
במקרה של כמויות ייצור - א-ג'

במקרים חריגים - ד' (אלי האנה)

ממתי אפדרין נכנס לפקודת הסמים המסוכנים ? אני יודע שזה לא היה ככה לפני כמה שנים..

ממתי אפדרין נכנס לפקודת הסמים המסוכנים ? אני יודע שזה לא היה ככה לפני כמה שנים..

בערך בשנת 2010.
בזמנו התחילו למכור בפיצוציות סם שהיה שילוב של אפדרין וקפאין.
מאז התחלת שיווק סמי הפיצוציות הממשלה ניסתה לחשוב על דרכים יצירתיות למניעת הפצה של כאלו חומרים.
הרי מה שעשו ועדיין עושים אותם יצרני סמי פיצוציות זה דבר נורא פשוט - שינוי מינורי במבנה המולקולרי והרי לך חומר חדש ולא אסור.
הרי החוק במדינה הצריך איסור ספציפי על אותו מבנה ועד שכבר היו מצליחים להכניס את המבנה החדש לפקודת הסמים אותם ברוני סמי פיצוציות כבר היו עם תרכיב חדש.
אחת מהדרכים הייתה קבלת השיטה האמריקאית של איסור מבנה מולקולרי מסויים כולל כל נגזרותיו והאיזומרים שלו כדי לנסות ולמעזר את התופעה.

סמי הפיצוציות שזה חגיגת ונגזרותיה למי שלא מכיר ...
בארה״ב זה נקרא מת׳אמפטמין שלפי דעתי יותר חזק מהחגיגת איך שהבנתי בסרט american underworld

בערך בשנת 2010.
בזמנו התחילו למכור בפיצוציות סם שהיה שילוב של אפדרין וקפאין.
מאז התחלת שיווק סמי הפיצוציות הממשלה ניסתה לחשוב על דרכים יצירתיות למניעת הפצה של כאלו חומרים.
הרי מה שעשו ועדיין עושים אותם יצרני סמי פיצוציות זה דבר נורא פשוט - שינוי מינורי במבנה המולקולרי והרי לך חומר חדש ולא אסור.
הרי החוק במדינה הצריך איסור ספציפי על אותו מבנה ועד שכבר היו מצליחים להכניס את המבנה החדש לפקודת הסמים אותם ברוני סמי פיצוציות כבר היו עם תרכיב חדש.
אחת מהדרכים הייתה קבלת השיטה האמריקאית של איסור מבנה מולקולרי מסויים כולל כל נגזרותיו והאיזומרים שלו כדי לנסות ולמעזר את התופעה.

לא ממש עזר להם תאמת רק פתח להם שוק חדש של טבק עם מדללי דבק וצבא שנותנים השפעה מסוכנת יותר,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית