הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על HCG

akyeruc

משתמש פעיל
350
65
נק' מוניטין:
313
350
65
שמעו אני קצת מבולבל, אני מנסה לתכנן את הסייקל הראשון שיהיה כמו שצריך אבל פה כתוב משהו אחד, האנשים שאני מכיר במציאות אומרים משהו אחר, ובפורומים בחו״ל גם אומרים משהו אחר. ולי אין מושג מי צודק ומי לא. בסייקל ראשון טסט לבד 500 מג בשבוע ל10 שבועות, כמה hcg צריך להזריק? איזה סוג? כל כמה זמן? אמרו לי שמספיק זריקה אחת בסוף הסייקל ובהיסטוריה פה אני רואה שממליצים על כל שבוע במהלך כל הסייקל? מי צודק? ועוד שאלה ככה כללית, איך אתם ממליצים להתמודד עם העניין הזה שכל אחד אומר משהו אחר על אופן השימוש כמות וזמן.. פשוט לזרום ולראות איך הדברים משפיעים עליי? כי אני לא רואה דרך התמודדות אחרת זה כל פעם מגיע לאותו מצב, הדילר אומר ככה, הבילדר במכון אומר משהו אחר, והמנהל בLBS אומר גם משהו אחר. מי לאזעזל צודק?

שאלה שנראית מורכבת, אבל התשובה למעשה די פשוטה.

נתחיל בתשובה: לתוצאות אידאליות יש להזריק 500 יחידות פעם בשבוע במהלך הסייקל.

אז למה באמת אנשים שונים אומרים דברים שונים? ומי באמת צודק?

אני אגלה לך סוד! למעשה כולם צודקים במידה מסויימת אבל יש טוב ויש טוב יותר.
פעם בזמנים קדומים יותר באמת אמרו שכדאי להפציץ בסוף הסייקל HCG כדי לאושש את האשכים.
עכשיו יש בזה הגיון מסויים, מאחר ובסוף סייקל האשכים צימוקיים אם לא דאגנו להשקות אותם במהלך הסייקל ולכן HCG יעלה את המסה של האשך מהר.
וידוע שאשך גדול בריא ויפה יכול לעזור לגוף ולייצר מספיק טסט בתמורה.

אבל זה לא כזה פשוט - עם התקדמות הטכנולוגיה והמידע, החלו אנשים להבין שבמקום להפציץ כמויות לא נורמליות של HCG שגורמות לעליה במסה של האשך אבל לזמן קצר יחסית ולחוסר יציבות של משובים להיפותלמוס, הגיעו למסקנה יפה שאם נשמור על האשך בכמויות מזעריות במהלך הסייקל, נוכל להפיק התאוששות יציבה יותר וטובה יותר וגם במהלך הסייקל נשמור על האשך ולא רק בסופו, כי אטרופיה של האשך ואז הפצצה של LH זה לא דבר כזה טוב.

תחשוב על זה קצת כמו עציץ, צריך כל הזמן להשקות אותו ולא לתת לו לגסוס לפני שמפציצים אותו במים...

יש פה עוד כמה סיבות מדוע OCT (פרגניל במהלך הסייקל) זה עדיף על הפצצות בסוף שחלקם כוללות בעיית רגישות של הקולטנים בתאי סיטולי באשכים.
אבל בגדול, נראה לי שהבילדר השכונתי שלך פשוט הפסיק לקרוא מאמרים אי שם בשלהי 1990.

נירוונה ROCKS!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית