הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ננדרולון פניל פרופיונט תופעות לוואי

LiorKim

משתמש משקיע
2,092
619
נק' מוניטין:
1,530
2,092
619
כמו שכתבתי כאן בפוסט הקודם שלי אני על סייקל טסט פרופ וננדרולון פניל פרופיונט (דקה קצר) אני לא יודע למה אבל יש לי לפעמים אגרסיות שזה לפעמים בא והולך לא תמיד נגיד פעמיים שלוש ביום יש מצב שזה מהדקה ?
למישהו זה קרה מהדקה הקצר ?

של איזה חברה הדקה ?
על איזה מינונים מדובר ?
כמה זמן אתה בסייקל ?
האם היה לך נסיון עם דקה קצר לפני ?
מה הסטוריית הסייקלים שלך ?
של איזה חברה הטסט ?
איזה מינון הטסט לאומת הדקה ?
האם אתה בחיטוב ?
האם אתה משלב קלן או אפדרין עם זה ?
כמה זמן ביצעת מנוחה מהסייקל הקודם ?
האם בסייקלים הקודמים היה לך תופעות דומות ועם כן איזה חומרים אלו היו ?

תבינו, כדי לקבל תשובה עינינית ועל מנת שנוכל להבין את השאלה, אתם חייבים לתת פרטים מלאים על עצמכם ולפרט עד לפרטי פרטים, מינונים, תדירות זריקות, האם נעשה טפרינג בסוף או פרונט לואד בהתחלה וכו

• פותח/ת השרשור
של איזה חברה הדקה ?
ג׳נזה פארמה gp
על איזה מינונים מדובר ?
600ew , 200eod
כמה זמן אתה בסייקל ?
3 שבועות
האם היה לך נסיון עם דקה קצר לפני ?
לא רק עם הארוך עם חברות אחרות אבל לא הרגשתי אגרסיות וכו׳
מה הסטוריית הסייקלים שלך ?
פעמיים בשנה , קרוב ל 5 שנים (מתאמן 9 שנים)
של איזה חברה הטסט ?
ג׳נזה פארמה , gp
איזה מינון הטסט לאומת הדקה ?
750ew , 250eod
האם אתה בחיטוב ?
כן
האם אתה משלב קלן או אפדרין עם זה ?
לא
כמה זמן ביצעת מנוחה מהסייקל הקודם ?
חצי שנה
האם בסייקלים הקודמים היה לך תופעות
דומות ועם כן איזה חומרים אלו היו ?
היו אבל עם חומרים יותר כבדים כמו טרן דיבול

המינונים נראים סבירים, במיוחד בהתאם לרקע שלך לא אמורים להיות תופעות של עצבנות או חוסר שקט מהחומרים שאתה משתמש בהם.
יכול להיות שדווקא המאזן השלילי והתפריט הדל פחמימה הוא זה שגורם לך להיות עצבני. אנשים בלי חומרים בחיטוב מאוד עצבניים, תוסיף לכאן אנדורגנים וקיבלת את המכתון המושלם להתעצבן על כלום ולכעוס על שום דבר.
בכל אופן, גנזה פארם בדרך כלל נחשבים לחברה אמינה, במידה וזה באמת דקה, לא אמורים להיות תופעות לוואי שאתה מתאר.
בשלב זה היתי מציע לך לחכות עוד קצת לפני שאתה משנה משהו, במידה וזה ממשיך תוריד מינונים או שתרד מהדקה הקצר.
כל אחד מגיב שונה לכל חומר, מכיר די הרבה אנשים שרצים על דקה קצר של ביו מדיקס, נהנים מכל רגע ולא דווחו שום תופעות שאתה מדבר עליהם.
בכל אופון, בנתיים תמשיך, אם זה ממשיך, תוריד את הדקה או תחליף חברה או תוריד מינונים.

• פותח/ת השרשור
אתה צודק זה בגלל התזונה , סידרתי אז ככה שהכל בסדר וה npp הזה פצצה אף פעם לא נגעתי בו אני חייב להגיד תוך שבועיים הגיע לשיא , אני מרוצה מהתוצאות תודה !

דווקא אגרסיות משימוש בחומרים קצרים נפוצים יותר מארוכים בגלל רמות נמוכות של אסטרוגן ורמות גבוהות של טסטוסטרון.
בד"כ בשימוש באסטרים ארוכים צבירת הנוזלים וההמרה הגבוהה יחסית לאסטורגן שומרים על איזון הורמונלי טוב יותר ולכן גם מערך הרגשות העצבי יציב יותר, לעיתים אף רגיש יותר.

• פותח/ת השרשור
נ
דווקא אגרסיות משימוש בחומרים קצרים נפוצים יותר מארוכים בגלל רמות נמוכות של אסטרוגן ורמות גבוהות של טסטוסטרון.
בד"כ בשימוש באסטרים ארוכים צבירת הנוזלים וההמרה הגבוהה יחסית לאסטורגן שומרים על איזון הורמונלי טוב יותר ולכן גם מערך הרגשות העצבי יציב יותר, לעיתים אף רגיש יותר.
נשמע לי יותר הגיוני ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית