היי, כמה שאלות לפני הייעוץ.

• פותח/ת השרשור GiladK
  • פורסם בתאריך

GiladK

משתמש מתחיל
143
13
חד"כ מצפה עדי
היי.
אני בן 15, עולה לכיתה י', בעוד שבוע וחצי חוזר למסה לאחר פציעה ארוכה מאוד ורוצה להשתמש בייעוץ האישי שלכם, אבל יש לי כמה שאלות:

1. יש עדיפות שתהיה לי אבקת חלבון לפני רכישת הייעוץ? אני יודע שאפשר להגיע לערכים שאני צריך גם בלי האבקת חלבון אבל אם זה יהיה מועיל יותר רק תגידו ואני אזמין, אני יכול להזמין לי חלבון בחינם מאתר בחו"ל בלי שום בעיה.

2. יש כמה תרגילים שאני לא יכול לעשות בחדר כושר לצערי כמו דדליפט ולג פרס, יהיו תחליפים לתרגילים האלו נכון?

תודה 😃

שלום,

1. אין בזה צורך, אבל אתה יכול להשתמש כדי להחליף מוצרים אחרים בתפריט כמו קוטג'/טונה וכדומה. באבקת חלבון אין ייעול ממשי חוץ מנוחות וטעם.

2. יש תחליף לכל תרגיל. בייעוץ אישי לא יכריחו אותך לעשות משהו שלא תוכל או תרצה הן מבחינת תפריט התזונה והן מבחינת תוכנית האימונים.

• פותח/ת השרשור
שלום,

1. אין בזה צורך, אבל אתה יכול להשתמש כדי להחליף מוצרים אחרים בתפריט כמו קוטג'/טונה וכדומה. באבקת חלבון אין ייעול ממשי חוץ מנוחות וטעם.

2. יש תחליף לכל תרגיל. בייעוץ אישי לא יכריחו אותך לעשות משהו שלא תוכל או תרצה הן מבחינת תפריט התזונה והן מבחינת תוכנית האימונים.

אוקיי הבנתי, תודה רבה.
דרך אגב, יש איזה משהו שאני צריך בבית לפני שאני מתחיל את הייעוץ כמו משקל למטבח (שמודד גרמים)?

לא, אין צורך במשקל דיגיטלי למבטבח. השיטות מדידה שלנו נעשות בעזרת כוסות,כפות, כפיות וחופן של בן אנוש ממוצע.

• פותח/ת השרשור
לא, אין צורך במשקל דיגיטלי למבטבח. השיטות מדידה שלנו נעשות בעזרת כוסות,כפות, כפיות וחופן של בן אנוש ממוצע.

אוקיי תודה רבה!
אני מקווה שבתחילת החודש הבא אני אתחיל 😃

Back
למעלה תחתית