כמה שאלות

Bengolan2013

משתמש מתחיל
40
0
אהלן, רציתי לשאול כמה שאלות לגבי הייעוץ

איך עובד העסק הזה? יש זמנים מסוימים שאתם עונים? תוך כמה זמן מקבלים תשובה?

עוד מעט חוזרים לבית הספר (אני לפנימייה) ומאז שהתחלתי להתאמן ראיתי הרבה שינו לאחר קריאות במאמרים החלטתי לנסות לעשות מסה.
היה לי קשה ובחצי שנה העלתי רק 4 קילו.. בניתי לי תפריט שמן אבל בצורה נכונה אך עדיין לא הצלחתי..
השאלה שלי האם יש פיתרון לזה ותוכלו לעזור לי בעיקר במסה ואיך להשמין בצורה הנכונה ביותר (כמובן יותר מסת שריר)

ד״א המשקל שלי 65 והגובה 1.69

אהלן, רציתי לשאול כמה שאלות לגבי הייעוץ

איך עובד העסק הזה? יש זמנים מסוימים שאתם עונים? תוך כמה זמן מקבלים תשובה?

עוד מעט חוזרים לבית הספר (אני לפנימייה) ומאז שהתחלתי להתאמן ראיתי הרבה שינו לאחר קריאות במאמרים החלטתי לנסות לעשות מסה.
היה לי קשה ובחצי שנה העלתי רק 4 קילו.. בניתי לי תפריט שמן אבל בצורה נכונה אך עדיין לא הצלחתי..
השאלה שלי האם יש פיתרון לזה ותוכלו לעזור לי בעיקר במסה ואיך להשמין בצורה הנכונה ביותר (כמובן יותר מסת שריר)

ד״א המשקל שלי 65 והגובה 1.69
שלום,

אנחנו מתחייבים לתשובה תוך 24 שעות מרגע שפירסמת שאלה באשכול בייעוץ אישי. בד"כ עונים הרבה יותר מהר, זה תלוי בשעה ששאלת את השאלה שלך. לרוב אנחנו גם עונים כמה פעמים ביום.

4 ק"ג בחצי שנה זה אכן לא הרבה, לכן אני חושש שמשהו לא הלך כאן כשורה. אם אתה אדם בריא, אין סיבה שלא תעלה כפול מכך בחצי שנה, אפילו מעט יותר. או שהתזונה שלך לא הייתה מספקת בהינתן למה שציפית (מבחינה קלורית) או שלא התאמנת נכון (או השילוב בין השניים).
לפני שאתה נרשם לייעוץ אישי, אתה צריך לשאול את עצמך את השאלות הבאות:

1. האם יהיה לך גישה למספיק מזון בפנימייה?

2. האם תהיה לך גישה לחדר כושר/מקום אחר שתוכל להתאמן בו לפחות 3 פעמים בשבוע עם הפרש של לפחות יומיים מאימון לאימון? (נניח ראשון,שלישי, חמישי או שני, רביעי, שישי וכו'). לפחות 60 דקות אימון ביום, עם עדיפות לאזור השעה וחצי.

אם התשובה ל-2 השאלות היא כן, אז אתה מוכן להירשם לייעוץ אישי. אם התשובה לאחת מהשאלות הללו היא לא, זה יהיה כמעט בלתי אפשרי להעלות במסת השריר ללא גישה למספיק אוכל וללא גישה לאימוני התנגדות/משקולות.

Back
למעלה תחתית