הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה C4 PRE WORKOUT

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
שם המוצר: C4 1 סגור הרמטי ו1 פתוח 30 מנות הסגור והפתוח פחות טעם פונץ פירות
הסגור שוקל 265 גרם והפתוח 180 גרם
מחיר: 250 לשתיהם

מקום מגורים:פתח תיקווה

נייד: לא

משלוחים: לא .
יצירת קשר-: [email protected]

אמצעי תשלום: מזומן.

• פותח/ת השרשור
כן עדיין אקוטואלי

• פותח/ת השרשור
הקפצה

• פותח/ת השרשור
עדיין רלוונטי !!

• פותח/ת השרשור
הקפצה !!!

• פותח/ת השרשור
עדיין אקוטואלי !!!!!!

אני גר בפתח תקווה יש סיכוי גדול שאני יקנה
כמה אתה מוכר תסגור לבד? (זה תלוי בתקציב שלי אם אני יקנה את שניהם ביחד בגלל זה אני שואל)

• פותח/ת השרשור
אני גר בפתח תקווה יש סיכוי גדול שאני יקנה
כמה אתה מוכר תסגור לבד? (זה תלוי בתקציב שלי אם אני יקנה את שניהם ביחד בגלל זה אני שואל)

תסגור 200 שתיהם 250

מה אתה אומר 225 על שניהם ואתה נותן לי סקופ מהפתוח לפני שאני קונה?

• פותח/ת השרשור
הקפצה עדיין רלוונטיי

הקפצה עדיין רלוונטיי
יש סיבה שאתה לא עונה לי ולא מתייחס ברצינות לשאלה שלי או לאימייל שלי
כי אני לא רואה סיבה מוזרת בזה שביקשתי ממך להוריד 25 שקל

• פותח/ת השרשור
יש סיבה שאתה לא עונה לי ולא מתייחס ברצינות לשאלה שלי או לאימייל שלי
כי אני לא רואה סיבה מוזרת בזה שביקשתי ממך להוריד 25 שקל
זה לא ה25 שקל זה לבקש לטעום מה נסגר איתך אני ניראה לך חנות טעימות אם אתה רוצה לך תיקנה דוגמית תטעם

זה לא ה25 שקל זה לבקש לטעום מה נסגר איתך אני ניראה לך חנות טעימות אם אתה רוצה לך תיקנה דוגמית תטעם
אני אמרתי לך אני רוצה לטעום תטעם לא לחכות שזה יעבוד מאיפו לי שלא עירבבת את זה אם קמח בפתוח? אמרתי לך אם אני לא יאהב אני ישלם לך על הטרחה והמנה אני יכול לקנות את זה ממש מחר מכיוון שאני בפתח תקווה

• פותח/ת השרשור
אני אמרתי לך אני רוצה לטעום תטעם לא לחכות שזה יעבוד מאיפו לי שלא עירבבת את זה אם קמח בפתוח? אמרתי לך אם אני לא יאהב אני ישלם לך על הטרחה והמנה אני יכול לקנות את זה ממש מחר מכיוון שאני בפתח תקווה

מה פאקינג ניסגר איתך למה לעזזל שאני ישים קמח שם

מה פאקינג ניסגר איתך למה לעזזל שאני ישים קמח שם
חחחחחח לא יודע בגלל זה אני חושד שאתה לא רוצה לתת לטעום...xD
יאללה בוא מחר ליד העירייה אני לא הולך לטעום ולברוח

• פותח/ת השרשור
חחחחחח לא יודע בגלל זה אני חושד שאתה לא רוצה לתת לטעום...xD
יאללה בוא מחר ליד העירייה אני לא הולך לטעום ולברוח
עזוב אחי לא רוצה למכור לך כי דבר ראשון מכרתי 1 ב180 וגם כי אתה רק רוצה לטעום ולברוח ואין לי זמן לזה

עזוב אחי לא רוצה למכור לך כי דבר ראשון מכרתי 1 ב180 וגם כי אתה רק רוצה לטעום ולברוח ואין לי זמן לזה
נודר שאני חושב ששפחת שם קמח שחוץ מי זה שאני דיי בטוח שאני הרבה פחות מבוגר ממך ואתה יכול לראות לפי הנתונים שלי שאני גם
יותר נמוך ושוקל פחות ממך אני בן 15 אחי אין לי איך לברוח ממך -_- לאומתי שאני באמת לא יכול לעשות לך כלום כי אני פחות מבוגר ממך
וגם קטן ממך בגודל אתה יכול בלי בעיה לערבב תC4 אם קמח או חול או משהוא בסגנון ואני בחיים לא ימצא אותך שבגלל זה אתה גם
כל הזמן נותן תירוצים למה אתה לא רוצה לתת לי לטעום שלא לדבר על זה שמנה אחת בטוח לא יהרוס לך תקופסה הפתוחה גם
אם אני כן הייתי גונב חוץ מי זה שאני גר בעמישב ולא במרכז פתח תקווה אז אני צריך לבזבז 13.20 שקל כדי להגיע לעירייה ובחזרה לבית
שלי שזה ממש לא שווה בשביל לגנוב לך מנה אחת

• פותח/ת השרשור
נודר שאני חושב ששפחת שם קמח שחוץ מי זה שאני דיי בטוח שאני הרבה פחות מבוגר ממך ואתה יכול לראות לפי הנתונים שלי שאני גם
יותר נמוך ושוקל פחות ממך אני בן 15 אחי אין לי איך לברוח ממך -_- לאומתי שאני באמת לא יכול לעשות לך כלום כי אני פחות מבוגר ממך
וגם קטן ממך בגודל אתה יכול בלי בעיה לערבב תC4 אם קמח או חול או משהוא בסגנון ואני בחיים לא ימצא אותך שבגלל זה אתה גם
כל הזמן נותן תירוצים למה אתה לא רוצה לתת לי לטעום שלא לדבר על זה שמנה אחת בטוח לא יהרוס לך תקופסה הפתוחה גם
אם אני כן הייתי גונב חוץ מי זה שאני גר בעמישב ולא במרכז פתח תקווה אז אני צריך לבזבז 13.20 שקל כדי להגיע לעירייה ובחזרה לבית
שלי שזה ממש לא שווה בשביל לגנוב לך מנה אחת

שמע לא היה לי בעייה למכור היה 1 גבר שמכרתי לו אבקת חלבון הוא היה ריצני הוא לא אמר לי מה שמתה לי חול שמתה לי קמח
למה תגיד עוד מאט שחירבנתי שם חחח אתה רוצה רק לטעום אני לא ממציא תרוצים אתה פשוט רק רוצה לבלבל תמוח אם הייתה בן אדם רציני הייתה קונה ובלי כל החרטות מה אני ילד קטן ישים חול תחשוב קצת

שמע לא היה לי בעייה למכור היה 1 גבר שמכרתי לו אבקת חלבון הוא היה ריצני הוא לא אמר לי מה שמתה לי חול שמתה לי קמח
למה תגיד עוד מאט שחירבנתי שם חחח אתה רוצה רק לטעום אני לא ממציא תרוצים אתה פשוט רק רוצה לבלבל תמוח אם הייתה בן אדם רציני הייתה קונה ובלי כל החרטות מה אני ילד קטן ישים חול תחשוב קצת
תקשיב מה זאת אומרת אתה לא ילד קטן מאיפו לי לדעת שלא נגמר לך הקופסה או שנשאר לך כמה מנות שמת שם משהוא כדי למכור ולהרוויח כסף
כי אף אחד לא יכול למצוא אותך
חוץ מי זה אני רציני ביותר אמרתי לך אני מחר קונה מצידי למה שאני יבלבל לך תמוח? אמרתי לך אני יכול לקנות מחר ואין לי גם
שום סיבה לטעום ולברוח כי לנסוע לעירייה ובחזרה יעלה לי יותר ממה שמנה שווה לאומתך שלך זה כן שווה

Back
למעלה תחתית