ייעוץ slingshots - בזבוז כסף?

כמובן רק מי שיש לו אחד/ עוושה אימונים דינאמיים עם חליפה או סלינג שוט יוכל לעזור לך.

יש לי את הסלינג האורגינלי(אדום).
בסוף אימוני העצימות אני ממשיך עם הסלינג עוד 2-3 סטים ויש שיפור באר אמ1.
בלי שום קשר הנעילה משתפרת מאוד ואני שם לב לזה גם במקבילים. ממליץ.

• פותח/ת השרשור
יש לי את הסלינג האורגינלי(אדום).
בסוף אימוני העצימות אני ממשיך עם הסלינג עוד 2-3 סטים ויש שיפור באר אמ1.
בלי שום קשר הנעילה משתפרת מאוד ואני שם לב לזה גם במקבילים. ממליץ.
וואלה
לקחתי לתשומת ליבי
מה המשקלים עכשיו?
ודווקא אחרי אימון עצימות? לא ממליצים דווקא אחרי האימונים הדינאמיים ולהתעסק בכל השטויות? (ראיתי את לואי מדבר על זה, נתן לדוג' את התרגיל בנצ' עם הקטבלס תלוים בצדדיו ואמר שהוא לא ממליץ לעשות את זה ביום עצימות (MAX EFFORT)

שמעתי כל כך הרבה המלצות על אימונים מסוימים עם הסלינג שוט.
שלחתי מייל לאנדי בל (אח של מארק בל, הוא עונה על שאלות של לקוחות) והוא אמר שהסלינג מתאים לכל אימון כל טווח חזרות וסטים.
אני אישית מעדיף לחלוב עוד 2-3 סטים כבדים עם עוד 10-15 אחוז משקל מהסט האחרון הרגיל ודווקא הולך סבבה.
הצלחתי לסגור שני סינגלים עם 182.5 קילו עם הסלינג באימון עצימות האחרון אחרי 10 סטים של 3 חזרות. אז הוא באמת עוזר בטווח של מנגיעה של המוט בחזה עד 90 מעלות.
דרך אגב, אני מתאמן עם דלקת בכתף ויש לציין שאני לא מרגיש שום כאב אחרי אימון עם הסלינג.

שמעתי כל כך הרבה המלצות על אימונים מסוימים עם הסלינג שוט.
שלחתי מייל לאנדי בל (אח של מארק בל, הוא עונה על שאלות של לקוחות) והוא אמר שהסלינג מתאים לכל אימון כל טווח חזרות וסטים.
אני אישית מעדיף לחלוב עוד 2-3 סטים כבדים עם עוד 10-15 אחוז משקל מהסט האחרון הרגיל ודווקא הולך סבבה.
הצלחתי לסגור שני סינגלים עם 182.5 קילו עם הסלינג באימון עצימות האחרון אחרי 10 סטים של 3 חזרות. אז הוא באמת עוזר בטווח של מנגיעה של המוט בחזה עד 90 מעלות.
דרך אגב, אני מתאמן עם דלקת בכתף ויש לציין שאני לא מרגיש שום כאב אחרי אימון עם הסלינג.
למה לעזאזל אתה לא בא להתחרות?

הסלינגשוט ודומיו(RAM של טיטאן) מעולים למי שרוצה ללחוץ כבד בלי עומס על הכתף ועם עזרה ביציאה מהחזה, הם מורידים עומס מהמפרק לכיוון הטרייספס והחזה/לאטס, ונותנים לך להשתמש ב10-20% יותר מאשר RAW.

בקשר לשימוש, בכל מקום אנשים ימליצו לא להשתמש יותר ממה שצריך במוצרים האלה, זאת אומרת להשאיר אותם לאימוני עצימות או ME או כל אימון שהמטרה בו זה משקל מקסימלי, רוב העבודה עדיין צריכה להתמקד בRAW(ימי נפח, ימים דינאמיים) כדי לא להיות תלותי(הטכניקה שונה)
בנוסף אני ממליץ למי שמשתמש שילחץ עם עצירה קלה על החזה, עם הקפצות אפשר להרים הרבה יותר משקל אבל זה לא בטיחותי וגם לא נותן כלום

בקשר לעלות מול תועלת, אני קניתי בהזדמנות עם משלוח ב45 דולר, אם היה עולה לי 50 דולר+35 משלוח כנראה שלא הייתי קונה
אפשר לבדוק בקשר למחיר של RAM אולי יוצא יותר זול

נערך לאחרונה:
הסלינגשוט ודומיו(RAM של טיטאן) מעולים למי שרוצה ללחוץ כבד בלי עומס על הכתף ועם עזרה ביציאה מהחזה, הם מורידים עומס מהמפרק לכיוון הטרייספס והחזה/לאטס, ונותנים לך להשתמש ב10-20% יותר מאשר RAW.

בקשר לשימוש, בכל מקום אנשים ימליצו לא להשתמש יותר ממה שצריך במוצרים האלה, זאת אומרת להשאיר אותם לאימוני עצימות או ME או כל אימון שהמטרה בו זה משקל מקסימלי, רוב העבודה עדיין צריכה להתמקד בRAW(ימי נפח, ימים דינאמיים) כדי לא להיות תלותי(הטכניקה שונה)
בנוסף אני ממליץ למי שמשתמש שילחץ עם עצירה קלה על החזה, עם הקפצות אפשר להרים הרבה יותר משקל אבל זה לא בטיחותי וגם לא נותן כלום

בקשר לעלות מול תועלת, אני קניתי בהזדמנות עם משלוח ב45 דולר, אם היה עולה לי 50 דולר+35 משלוח כנראה שלא הייתי קונה
אפשר לבדוק בקשר למחיר של RAM אולי יוצא יותר זול

אני גם מרגיש שאין בעיית התאוששות בעקבות עליה במשקלי עבודה עם הסלינג...משום מה גם במשקלים סופר כבדים יחסית למשקלי עבודה האישיים שלי, אני לא מרגיש צורך לנוח יותר מדקה וחצי-שתיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית