הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

נייס גאי

daniel1212

משתמש פעיל
736
214
נק' מוניטין:
918
736
214
היום לקחתי שאכטה אחת של נייס גאי , ואז הרצתי חיפוש וגיליתי שזה זבל כימיקלי , אני דיי לחוץ כי אני אף פעם לא עישנתי וסתם לקחתי שאכטה כדי לסמן וי שניסיתי, (טימטום) אז השאלה האם יכול להגרם לי נזק בלתי הפיך אפילו שזה היה רק שאכטה אחת חד פעמי? דיי לחוץ כרגע אחרי שקראתי את הדברים הנוראיים על הזבל הזה

תרגע ותתרחק מהחרא הזה,לא חסר צעירים שפתחו להם תיקים במשטרה בגלל השטויות האלו.

תרגע ותתרחק מהחרא הזה,לא חסר צעירים שפתחו להם תיקים במשטרה בגלל השטויות האלו.
תיקים במשטרה? אני הייתי בדיון על הארכת מעצר של מישהו שתפסו אותו עם 600 שקיות של זה באוטו (אמנם בגיר) ושיחררו אותו ממעצר בגלל שהסם חוקי לפי פקודת הסמים (עוד כמה טענות)
בכל מקרה לא ייקרה לך כלום משאכטה אחת ודרך כל הנזקים שנגרמים מזה הם די מידיים ממה שהבנתי ככה שאם לא נדפקת אחרי השאכטה הכל בסדר.

תיקים במשטרה? אני הייתי בדיון על הארכת מעצר של מישהו שתפסו אותו עם 600 שקיות של זה באוטו (אמנם בגיר) ושיחררו אותו ממעצר בגלל שהסם חוקי לפי פקודת הסמים (עוד כמה טענות)
בכל מקרה לא ייקרה לך כלום משאכטה אחת ודרך כל הנזקים שנגרמים מזה הם די מידיים ממה שהבנתי ככה שאם לא נדפקת אחרי השאכטה הכל בסדר.

השנה?

שכטה אחת לא קורה כלום אפילו לא סטלה
רק אחרי השלישית רביעית קורה משהו וגם אז אני לא מבין מה כל הבאז הזה זה 5-10 דקות ואחרי זה זה עובר....
שנה שעברה , שזה רק נכנס לשוק
זה היה חוקי משהו כמו שנה עכשיו זה לא....

אני מכיר ילדים שעישנו, זה בדרך כלל נגמר בהתקף חרדה ואז הם לומדים את הלקח אני לא חושב שמשאכטה אחת יקרה לך נזק רציני

תיק במשטרה? אני מכין כמה סיפורים של ילדים שהתמכרו לחרא הזה ובגיל 14-16 הרסו לעצמם פשוט ת'חיים.

מה קשור לפוליגרף לא הבנתי?
שואלים בפוליגרף אם עישנת סמים.. הוא אמר שהוא עישן נייס גאי כי זה היה חוקי... ואז הסבירו לו שהיום זה לא חוקי... קיצר היה עם זה בלאגן שורה תחתונה לא חוקי...

אני אפילו לא יודע על מה אתם מדברים, איפה המחלקה הגריאטרית?
Get off my lawn!

אני אפילו לא יודע על מה אתם מדברים, איפה המחלקה הגריאטרית?
Get off my lawn!
זקנים קוראים לזה "סמי הפיצוציות"
כל השקיות "טבק" שרשום עליהן נייס גאי, בובספוג, הרצל וכל אלו זה היה חוקי שנה.

שואלים בפוליגרף אם עישנת סמים.. הוא אמר שהוא עישן נייס גאי כי זה היה חוקי... ואז הסבירו לו שהיום זה לא חוקי... קיצר היה עם זה בלאגן שורה תחתונה לא חוקי...

באיזה קטע עשו לו פוליגרף? זאת בכלל לא ראיה קבילה בבית משפט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית