הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אתם אומרים על החברה?

• פותח/ת השרשור barbar
  • פורסם בתאריך

barbar

משתמש מתחיל
29
1
נק' מוניטין:
1
29
1
מה אתם אומרים על החברה? פארמה אטלס. והאם שמעתם על טרן מיקס (שילוב של קצר בינוני ארוך)? איך הוא? חזק חלש? האם מישהו ניסה את זה?
20130821_125649.jpg
20130821_125712.jpg
20130821_125717.jpg
20130821_125728.jpg

נוטה להסכים.
אנאבר - יש גם לא רפואי מעולה - רק צריך לדעת מה אתה קונה ומחירים זולים מדיי.. צריכים להדליק נורה אדומה.
מסטרון בהחלט קיים ויש כמה לא רעים בכלל.
טסט' אני אומר דבר פשוט - אם אנטט לך על הגרמני פשוט מעולה!! אין מילים אחרות אתה הרבה יותר שקט מכל הבחינות.
אין מה להשוות אנטט רפואי לאנטט אנדרגראונד גם אם המינון יותר גבוה - בחיים אנדרגראונד לא יוכל לספק ניקיון של מעבדה ואני מוכן להוכיח את זה בבדיקה אם יש 4 אנשים שמוכנים להכנס איתי בהוצאה.
לגבי ישראלים, כבר ידוע שאנחנו "עם סגולה"...

אתה צודק בדבריך אבל מצד שני 10 מ"ל של גרמני רפואי עולה כמו 25 מ"ל של אנדרגראונד כמו וורמוגה, פארמה קום, סיירוקס ואלפא פארמה התאילנדי.
לפחות כך זה מאיפה שאני מביא, בגלל זה אני לא רואה סיבה להשקיע יותר כסף פשוט אני לא מאמין שיש דילול כזהה חזק של 50% מהחומר כך שזה לא משתלם רפואי.

די כבר עם הסרט הזה של רפואי
א) פרימו אמיתי ורפואי לא שווה חבל על הכסף וחומר חלש רצח עד כדי שלא מרגישים
ב) אנבר מי שלא מתחרה אין לו מה לקחת כי חבל על הכסף
ג) מסטרון אמיתי קיים גם באנדרגראונד מנסיון והוכחה!
ד) טסט טוב יכול להיות גם אנדרגראונד אלא אם כן יש לבנאדם כסף לזרוק אחרת חבל ....לפני שנתיים בחור שהשמיץ חברות אנדרגראונד קיבל בויאל של 10 סוסטנון של אורגנון פשוט שברו אמפולה אמפולה ומילאו..וגם על זה הוא לכלך שזה זבל מסקנה: ישראלים אלופים בסטיגמות! ומי שיש לו ספק לגבי חברות של אנדרגראונד שילך עם כמה חברה וישקיע על בדיקה של מוצר מסויים..אפשר לבדוק מינון סטריליות מתכות כבדות רמת בקטריות הכל
וואלה
אז תוכיח לי שבאנדרגראונד במסטרון לצורך העניין שלח למעבדה ותראה לי שיש חומר פעיל של מסטרון אם בכלל ולא חומר אחר .
ובא אני ינפץ לך תבועה :
חומר ייצור גלם (אבקות) של מסטרון נע בין מחירים 150-200 דולר לייצור של 5 ויאלים תעשה את החישוב כמה רווח יוצא לויאל , זה לא כמו הייצור של טסט שהוא זול , אני יגיד לך גם עוד משהו , בטוח במליון אחוז שאין לך אותו חומר פעיל באנדר לרפואי , טסט פרופ מאוד זול כמו שאביעד אמר הייצור שלו לויאל 1 עולה לאנדר 10₪ , אז להתפשר על טסט אפשר שלא , אבל אי אפשר לדעת אם גם שם לא חותכים רווחים
בגלל זה אני אומר עדיף ללכת על בטוח . גם ייצור נקי סטרילי ולא מיוצר במטבח בבית מסריח

אתה צודק בדבריך אבל מצד שני 10 מ"ל של גרמני רפואי עולה כמו 25 מ"ל של אנדרגראונד כמו וורמוגה, פארמה קום, סיירוקס ואלפא פארמה התאילנדי.
לפחות כך זה מאיפה שאני מביא, בגלל זה אני לא רואה סיבה להשקיע יותר כסף פשוט אני לא מאמין שיש דילול כזהה חזק של 50% מהחומר כך שזה לא משתלם רפואי.

זה רק כי אתה לא באמת מבין על מה אתה משלם.
אתה קונה דיבול חמוד - לא אנאבר.
זה לא דילול - זה פשוט לא אנאבר . בעיה זה שישראלים מתקמצנים ואז גם לא מבינים למה הם נדפקים.

זה רק כי אתה לא באמת מבין על מה אתה משלם.
אתה קונה דיבול חמוד - לא אנאבר.
זה לא דילול - זה פשוט לא אנאבר . בעיה זה שישראלים מתקמצנים ואז גם לא מבינים למה הם נדפקים.
לא מדבר על אנאבר או פרימו כי זה באמת זבל בארץ קשה לסמוך גם על אנשים קרובים עם החומרים האלה...דילול וזיופים בכל מקום.
אני מדבר על טסט אננטט רפואי מול אנדרגראונג

וואלה
אז תוכיח לי שבאנדרגראונד במסטרון לצורך העניין שלח למעבדה ותראה לי שיש חומר פעיל של מסטרון אם בכלל ולא חומר אחר .
ובא אני ינפץ לך תבועה :
חומר ייצור גלם (אבקות) של מסטרון נע בין מחירים 150-200 דולר לייצור של 5 ויאלים תעשה את החישוב כמה רווח יוצא לויאל , זה לא כמו הייצור של טסט שהוא זול , אני יגיד לך גם עוד משהו , בטוח במליון אחוז שאין לך אותו חומר פעיל באנדר לרפואי , טסט פרופ מאוד זול כמו שאביעד אמר הייצור שלו לויאל 1 עולה לאנדר 10₪ , אז להתפשר על טסט אפשר שלא , אבל אי אפשר לדעת אם גם שם לא חותכים רווחים
בגלל זה אני אומר עדיף ללכת על בטוח . גם ייצור נקי סטרילי ולא מיוצר במטבח בבית מסריח

אתה חצי צודק.
פרבולן - מסטרון וכל הבלה בלה המוכר
עולים לאדם שקונה שקית 150-200. לא לאדם שקונה כמויות - תהיה בטוח שזה נחתך בחצי ויותר במיוחד הסיני.

לא מדבר על אנאבר או פרימו כי זה באמת זבל בארץ קשה לסמוך גם על אנשים קרובים עם החומרים האלה...דילול וזיופים בכל מקום.
אני מדבר על טסט אננטט רפואי מול אנדרגראונג

אבל דילול זה לא המשתנה היחיד.
ובוא אני אחדש לך אולי משהו בחלק מהויאלים יש אולי 30% חומר.
בחלק יש 60% ובחלק יש 120%.

למה? כדי שלא תוכל להצביע על החברה ולהגיד שהיא חרא שחבר שלך גדל.
זה עניין של מזל - שמע לי, שווה להשקיע עוד 300 שקל בשביל רפואי..

אני לא מדבר מסין , כבר היום יש הרבה בעיות איתם , בכלל לא חסרים ספקים ששומרים על האמינות של החומרים שלהם ... ולא מסין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית