הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ טסט דקה azteca pharmacy מקסיקני

dror267

מושעה
46
3
נק' מוניטין:
3
46
3
אני כדורגלן מקצועי והמליצו לקחת את המקיסקני הזה עכשיו לא כל מה שימליצו לי אני ישר ייקח מעוניין לחוות דעת ממכם
ממי שמבין תופעות לוואי,שימוש,במה זה תורם וכו'

תמונה: http://www.siz.co.il/my/nz1mmvnjjgmz.jpg

מה זה טסט דקה ?
קודם כל מה שנתנו לך הויאל השמאלי זה טרן בגלל הצבע הכתום שלו , אני לא חושב שאתה צריך בכלל להתעסק עם חומרים בענף הכדורגל

הדגשת בעצמך שאתה כדורגלן מקצועי , מוכן לאבד קריירה?

ממליץ שלא להתעסק.

אם תקח טסט ודקה בקושי תרוץ חצי מגרש אם כבר להתעסק עם חומרים בענף הכדורגל זה רק אם אפדרין ואם יתפסו אותך תגיד ביי ביי לקריירה

אם תקח טסט ודקה בקושי תרוץ חצי מגרש אם כבר להתעסק עם חומרים בענף הכדורגל זה רק אם אפדרין ואם יתפסו אותך תגיד ביי ביי לקריירה
למה אתה חושב שהוא לא ירוץ חצי מגרש אחי?
ושאלה למומחים קראתי אצל ד״ר איתי זיו שאומר שאימונים אירובים עצימים מעלים את רמת הטסט מה אתם אומרים?
לדעתי גם טסט מעודד יצירת כדוריות דם אדומות מה שמביא ליכולת אירובית טובה יותר.
מה שכן דקה מיותר. הייתי הולך על טסט פרופ בלבד

אצטקה זה חומר טוב. ניסיתי. כואב בזריקה אבל עובד יפה

ושאלה למומחים קראתי אצל ד״ר איתי זיו שאומר שאימונים אירובים עצימים מעלים את רמת הטסט מה אתם אומרים?

איתי זיו הוא אגדה מהלכת שממציאה כל פעם דברים מחדש. אירובי מעלה טסט כשאתה עושה RBC Doping, וגם זה לא משתווה בכלל להזרקות טסט ישירות.

השאלה אם בתור ספורטאי סיבולת ( גם כוח זה לא מילת גנאי כשמדובר בכדורגלן ) טסט יועיל לשיפור היכולת האירובית. טען פה זה לפני שהוא לא יוכל לרוץ חצי מגרש... ובקשר לאיתי זיו לא יודע לא מכיר רק ראיתי מאמר שלו על הנושא. גם ראיתי מאמרים סותרים שאומרים שאירובי מוריד את רמת הטסט... בגלל זה שאלתי.

ישלך מושג מה החומר הימני עושה?(שורף שומן?,אנאבולי?) השמאלי הבנתי שזה טרן ..

קודם כל מדובר בחברת אצטקה, לא צריך יותר מדיי לייחס חשיבות לארץ המוצא - גם על קנגרו רשום שזה מאוסטרליה...

מדובר במוצר יחסית חדש שרץ בשוק, כמו כל מוצר חדש הבאטצ'ים הראשונים הם מעולים ++, אז מי שמשיג עכשיו זה עוד השלב של האוברדוז.
מה יהיה איתם בהמשך, נראה כבר... מה שכן חשוב לציין שהם משתמשים בשמן ענבים בענף שלנו שזה השמן הכי יקר אולי ואיכותי.

לגבי טסט' ודקה וכו' התמונה שהבאת במקרה אני מכיר את מקורה כי היא מסתובבת לה שם ברחבי הפייסבוק כל הזמן...
החומרים בתמונה הזאת הם בולדנון וטרן כאשר טרן לא רלבנטי עבורך בכלל.

בולדנון היא אופציה טובה לסיבולת - דקה בשום פנים ואופן לא!
דקה אמנם יעלה את רמות ההמוטוקריט ברמות מטורפות אבל מצד שני יגרום לסמיכות הדם ודווקא לירידה ביכולת העברת החמצן לאיברים.

אני לא חושב שכדאי שתתעסק עם חומרים בכלל אם מדובר באמת בקריירה מקצועית ולא בהפועל אורט בית קמא.

שמן ענבים יקר ? זרעי ענבים אתה יכול לקנות ב40₪ לליטר בחנות טבע
השמן היקר זה האתיל אוליאט

שמן ענבים יקר ? זרעי ענבים אתה יכול לקנות ב40₪ לליטר בחנות טבע
השמן היקר זה האתיל אוליאט

אתיל אלואט הוא שמן גרוע יותר במאפייניו מאשר זרעי ענבים בהקשרים של תגובות אלרגיות ופיתוח דלקות.
וההשוואה בוצעה ביחס לשמנים כמו שמן בוטנים ושומשום שמאפיינים את רוב התעשייה פה...

בנוסף, אם כבר שמן קיק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית