הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה למקום MMA מקצועי

• פותח/ת השרשור anutkk
  • פורסם בתאריך

anutkk

משתמש מתחיל
236
2
נק' מוניטין:
-20
236
2
שלום לכולם...

אז אני יספר טיפה על עצמי, אני חייל משוחרר בן 21 ועוד מהתקופה של הצבא רציתי ללמוד MMA אבל זה בכלל לא יתאפשר לי.

ועכשיו אני מחפש מקום מקצועי שילמד אותי ברמה הכי מקצועית שיש MMA, אני יודע שפה בישראל זה לא כמו בחו"ל אבל עדיין אני

מחפש משהו הכי מקצועי שיש.

אז אני שואל אותם אולי אתם מכירים או שמעתם על מאמנים מקצועיים או מקום אימוני מקצועי לאימוני MMA

אני מחפש רק באזור המרכז שזה כולל : חולון, בת ים , ראשל"צ המקום הכי רחוק שאני מוכן להגיע אליו הוא ת"א.

תודה רבה לכולם על העזרה.

שלום לכולם...

אז אני יספר טיפה על עצמי, אני חייל משוחרר בן 21 ועוד מהתקופה של הצבא רציתי ללמוד MMA אבל זה בכלל לא יתאפשר לי.

ועכשיו אני מחפש מקום מקצועי שילמד אותי ברמה הכי מקצועית שיש MMA, אני יודע שפה בישראל זה לא כמו בחו"ל אבל עדיין אני

מחפש משהו הכי מקצועי שיש.

אז אני שואל אותם אולי אתם מכירים או שמעתם על מאמנים מקצועיים או מקום אימוני מקצועי לאימוני MMA

אני מחפש רק באזור המרכז שזה כולל : חולון, בת ים , ראשל"צ המקום הכי רחוק שאני מוכן להגיע אליו הוא ת"א.

תודה רבה לכולם על העזרה.
יש את MMA Israel שזה המועדון הכי גדול בארץ אני חושב ויש מלא סניפים קרובים אלייך
http://www.mmaisrael.co.il/web/8888/nsf/sbs.py?&_ID=13708&G=13708&did=8012&PF=20&lang=HE
חוץ מזה יש כנראה עוד מועדונים באזור שלך

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה.

יש אנשים שמתאמנים בMMA שיוכלו להביא חוות דעת מהאימונים?

• פותח/ת השרשור
זה לא נכנס לי, יש לך מושג איך קוראים למקום ואיפה הוא נמצא?

קאיזן רמת גן, יהוד, פ"ת.
בדיוק היום קיבלנו איזה עלון שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית