הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צואה מוזרה כתוצאה מתזונת AD ועוד שאלה.

• פותח/ת השרשור adam13
  • פורסם בתאריך

adam13

משתמש מתחיל
213
7
נק' מוניטין:
14
213
7
אהלן, לאחר כ3-4 שבועות של ad שבהן ירדתי מ76 קג ל74 ( לא התכוונתי לרדת בכלל רק רציתי לשמר מצב) השבוע הייתה לי תזונה חריגה וכתוצאה מכך שינוי בצבע הצואה.
שאלות:
היה לי השבוע בצבא שבוע עצים בו הלכתי ב3 לילות כ-80 ק"מ בעליות וירידות עם תיק ששוקל 55% ממשקל גופי ללא עצירות ומנוחות אלא רק בשטח.
בכל זאת אכלתי משהו כמו 15 קופסאות טונה כי זו הדרך היחידה לקבל חלבון + 2 קג שקדים לאורך הימים. (ולא כל דבר נוסף, לא לחמניות ולא כלום).
בנוסף, כדורי אומגה 3 ומולטיויטמין אופטימן.
בסוף השבוע וכולל עכשיו הייתה לי צואה במרקם וצבע של חימר (מצטער על התיאור ) ...הכוונה בז' בהיר .
מה הולך איתי?!

דבר נוסף...אני 9-10 א.ש וגובה 179.... החלטתי לנסות את הדיאטה הזאת כי היא נראתה לי מעניינת ונמאס לי שבוע להשמין שבוע לרזות ככה והחלטתי שאני הולך על משהו קבוע "קיצוני" כדי להישאר יציב.
השאלה היא :
א. אומנם יש לי נטייה להשמנה אבל האם יש לי טעם בדיאטה הזאת או שלאכול רגיל ומסודר וזהו.?
ב. איך יכול להיות שבסוף שבוע כזה העליתי שוב ל76 ק"ג אחרי שבועיים שאני 74 ?
תודה רבה! שבת שלום..

נערך לאחרונה:
1. בטח ירדת נוזלים
2. אין לי מושג מה לגבי צבע הצואה..תראה אם זה ממשיך ככה ובמידה וכן פנה לרופא
3.מה הכוונה שבוע להשמין שבוע להרזות ????

א. מה זה נטייה להשמנה?
ב. יכול להיות

• פותח/ת השרשור
1. בטח ירדת נוזלים
2. אין לי מושג מה לגבי צבע הצואה..תראה אם זה ממשיך ככה ובמידה וכן פנה לרופא
3.מה הכוונה שבוע להשמין שבוע להרזות ????

א. מה זה נטייה להשמנה?
ב. יכול להיות

א.נטייה להשמנה הכוונה שהייתי בעבר ממש שמן והורדתי מעל 20 קג לפני 6 שנים.
ב. מוזר לי שבשבוע עם עומס פיזי כזה+הזעה בלתי פוסקת בעומסי החום הצלחתי להשמין ממה שאכלתי בדיוק מה שרשמתי למעלה...

ומה אתה חושב לגבי אם הדיאטה הזאת רלוונטית אליי או שממליץ פשוט לאכול תפריט נייטרלי רגיל?

נערך לאחרונה:
א. זה לא אומר שיש לך נטייה להמשמהנ

אני חושב שבגלל שאתה נמצא במקום בלי הרבה בחירה של מה לאכול לצמצם מאכלים בנוסף לזה יהיה קשה מאוד

• פותח/ת השרשור
א. זה לא אומר שיש לך נטייה להמשמהנ

אני חושב שבגלל שאתה נמצא במקום בלי הרבה בחירה של מה לאכול לצמצם מאכלים בנוסף לזה יהיה קשה מאוד

מהבחינה הזאת לא מפריע לי אני חזק מבחינת כוח רצון זה לא מזיז לי...
אני מכיר הרבה שנשברים למתוקים , חטיפי גומי וכו' בשבועות כאלו...באמת שאם זה מה שצריך אני עושה.. השאלה אם זה הכרחי (אני גם הבנתי שאתה בad עכשיו או שאני טועה אולי)... כי סתם עניין אותי לנסות אבל הבנתי שזה לאנשים עם אחוז שומן גבוה משלי או שרוצים לרזות...אני לא רוצה לרזות ולא להשמין...ובטח לא לאבד מסת שריר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית