עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מנסה להבין האם אתה מטריל או שואל שאלה רצינית אבל אני אקח אותך ברצינות. לא שמעתי מעולם לא מסטיק שיש בו רכיבים שמעכבים ספיגה אבל אם אתה מפחד שזה המצב אז מסטיק לא כזה קריטי דלג עליו.עם הארוחה אני נוטל תוספי תזונה
השאלה שלי האם אפשר בסיום הארוחה ואחרי התוספי תזונה לקחת מסטיק או שיש להמתין? בגלל שהמסטיק מכיל כל מיני רכיבים שעלולים לפגוע הספיגה של התוספי תזונה
אם לא היית מגיב אף אחד לא היה מגיב מודה לךאם קראת במקור אמין שהרכיבים הספציפים האלו עלולים לפגוע בספיגה של תוספי התזונה שאתה צורך, אז תמתין.
למה שאני אטריל? משעמם לי בחיים?מנסה להבין האם אתה מטריל או שואל שאלה רצינית אבל אני אקח אותך ברצינות. לא שמעתי מעולם לא מסטיק שיש בו רכיבים שמעכבים ספיגה אבל אם אתה מפחד שזה המצב אז מסטיק לא כזה קריטי דלג עליו.
שאלה נוספת אחיאם קראת במקור אמין שהרכיבים הספציפים האלו עלולים לפגוע בספיגה של תוספי התזונה שאתה צורך, אז תמתין.
אוקיי, אז אני אעשה סוג של ניסוי וטעייהכן, אפשר לשלב קריאטין ואשווגנדה בלי בעיה – אין ביניהם אינטראקציה שלילית. אם אתה כבר לוקח קריאטין בבוקר וזה נוח לך, תמשיך ככה. אשווגנדה אפשר לקחת בבוקר (אם אתה רוצה שיפור בריכוז ועמידות ללחץ) או בערב (אם המטרה היא שינה טובה יותר והרגעת סטרס). שים לב שלאנשים שונים האשווגנדה משפיעה אחרת – חלק מרגישים עייפות, חלק דווקא ערנות, אז שווה לבדוק מה עובד לך. קפה לפני אימון זה אחלה, ואין בעיה שהוא יבוא יחד עם קריאטין.
למה שאני אטריל? משעמם לי בחיים?
השאלות שלי מוזרות בעיניך אתה לא חייב להתייחס אחי, אני לוקח את זה מאוד ברצינות ולא רוצה ליפול בטעויות שיעכבו את התהליך שלי, למשל קפה אני לא שותה שעה אחרי תוספי תזונה כי אני יודע שזה לא רק מעכב אלא עלול גם לפגוע בספיגה
לפני שאתה שואל על פגיעה בספיגת תוספי תזונה, מציע שתבדוק פעמיים אם אתה באמת זקוק לתוספי תזונה.
מהם התוספים שאתה לוקח? עבור אילו מטרות?
אם אתה נוטל ויטמינים או מינרלים - האם אובחנת בחסרים כלשהם או שהחלטת לקחת על דעת עצמך?
ממה שציינת אני לא רואה בעיות ספיגה פונטציאליות.
אני גם לא רואה צורך לצרוך עוד תוספים מאשר קריאטין וקפאין, אלא אם אתה יודע משהו שאני לא.
על קריאטין אין צורך להרחיבהתגובה שלו לא לעניין, אבל אפשר לקבל הרגשה שאתה מתמקד בעניינים תפלים.
תסתכל על התזונה שלך במאקרו - יש מספיק חלבון, פירות וירקות? מספיק קלוריות למטרה שלך? אתה רואה ששינוי המשקל תואם למטרה? אתה אוכל מגוון?
אם כן - אז הכל טוב. מכאן אתה יכול לעבוד יותר על עקביות, הפחתת הקושי בתהליך ופחות על איזה תוסף ומתי בדיוק צריך לקחת. בעיניי זו התעסקות בזוטות.