עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי מוסיף גם טריפוטרליןהייתה צריך להשתמש בפרגניל במהלך הסייקל שלך. לא נורא לא לקחת אבל אכשיו תיקח ! עדיף לקחת אותו מאוחר מאשר לא לקחת אותו בכלל, את הפרגניל תחלק לשתי זריקות עם מחט אינסולין כל 3 וחצי ימים ותזריק בבטן בשומן (או בכתף) אחרי שהשתמשת בפרגניל פעם אחת את המזרק השני תשמור בקירור במקרר. המשך לפי סי טי: אתה צריך לקנות איקקלומין (כלומיד) ו טמוקסיפן, כדור אחד של איקקלומין וכדור אחד של טמוקסיפן אתה לוקח בבוקר וחוזר על התהליך גם בערב במשך שבועיים (יוצא לך 4 כדורים ביום סהכל). כעבור שבועיים לקחת כדור אחד של טמוקסיפן ואיקללומין פעם אחד ביום למשך שבועיים נוספים, כל התהליך נמשך למשך 4 שבועות. (עם ההיקקלומין אתה מתחיל שבועיים וחצי אחרי שהזרקתה תזריקה האחרונה של הטסט והטרן). יש מבין רותם?
הבנתי אותך גבר תודהאפשרי זה רק יועיל..! טוב שהזכרת לי ניר טל. טטריפטורלין תזריק בבטן בדיוק כמו שאתה מזריק את הפרגניל!
ממש לא תוכל להשיג טריפטורלין ופרגניל בבית מרקחת אלו תרופות עם מרשם
הבנתי אותך גבר תודה
עכשיו לגבי הזריקה של הבטן כן לקחתי פעם בשבוע.. שחכתי לציין
עכשיו אני יכול לשלב בpct שלי עוד חומרים בשביל להתחיל לחטב? נ.ב האם כל אלו ניתן להשיג חופשי בבתי מרקחת וכדומה?
תעשה מה שטוני אומר לך.... הוא יודע על מה הוא מדבר ;-)