נעליים מזוייפות

• פותח/ת השרשור ELSR
  • פורסם בתאריך

ELSR

משתמש קבוע
1,808
274
נק' מוניטין:
1,213
1,808
274
קאנטרי חולון
אומרים שנעליים מזוייפות דופקות את הגב והברכיים.
חיפשתי על זה מידע באינטרנט ולא מצאתי על זה שום דבר.

באמת כדאי להימנע מנעליים מזוייפות?

זה מאוד אינדיבידואלי...
בנאדם יכול לרוץ כל החיים יחף, והוא יהיה בסדר. בנאדם אחר יכול לרוץ כל החיים עם נעליים מזויפות והוא יהיה בסדר. ובאותה מידה בנאדם יכול לרוץ אם נעליים מזויפות או יחף ולהפצע אחרי תקופה. בסופו של דבר הגוף שלך מסתגל למה שאתה נותן לו, אם אתה רץ כל החיים יחף וזה מה שהוא רגיל אליו, לא יהיה שום בעיה. אם רצת כל החיים עם נעליים "איכותיות" ופתאום עברת לנעליים מזויפות, הגיוני מאוד שתפצע.

בלי קשר, לדעתי, אין טעם בלקנות נעליים בגיל צעיר (מכוון יותר להורים שקונים נעליים לילדים) שעולות 1000 שקל, כי הגוף מסתגל בעצם ליציבה שבנויה על הבולמי זעזועים והתמיכות של הנעליים היקרות האלה. וזה מתכון לפציעות. זאת דעתי האישית... אבל מישהו שבכל הילדות הלך עם הנעלי יוקרה שההורים שלו קנו לו, ועכשיו יעבור לנעלי ג'ורה, סיכוי סביר שיפצע.

מקווה שעזרתי

• פותח/ת השרשור
זה מאוד אינדיבידואלי...
בנאדם יכול לרוץ כל החיים יחף, והוא יהיה בסדר. בנאדם אחר יכול לרוץ כל החיים עם נעליים מזויפות והוא יהיה בסדר. ובאותה מידה בנאדם יכול לרוץ אם נעליים מזויפות או יחף ולהפצע אחרי תקופה. בסופו של דבר הגוף שלך מסתגל למה שאתה נותן לו, אם אתה רץ כל החיים יחף וזה מה שהוא רגיל אליו, לא יהיה שום בעיה. אם רצת כל החיים עם נעליים "איכותיות" ופתאום עברת לנעליים מזויפות, הגיוני מאוד שתפצע.

בלי קשר, לדעתי, אין טעם בלקנות נעליים בגיל צעיר (מכוון יותר להורים שקונים נעליים לילדים) שעולות 1000 שקל, כי הגוף מסתגל בעצם ליציבה שבנויה על הבולמי זעזועים והתמיכות של הנעליים היקרות האלה. וזה מתכון לפציעות. זאת דעתי האישית... אבל מישהו שבכל הילדות הלך עם הנעלי יוקרה שההורים שלו קנו לו, ועכשיו יעבור לנעלי ג'ורה, סיכוי סביר שיפצע.

מקווה שעזרתי
לא קניתי ואני גם לא מתכוון לקנות נעליים יקרות, אני הולך עם נעליים במחיר סביר בד"כ של נייק או אדידס,
אני לא אצן או משהו ברמה מקצועית אלא סתם צריך נעליים ליום יום וגם לימים שבהם אני אעשה אירובי או
יהיה לי שיעור ספורט.

חשבתי על הנעליים האלו:
http://www.aliexpress.com/item/Free...hletic-Shoes-For-Men-And-Women/847314974.html

ראיתי מה אנשים אומרים עליהן ביוטיוב, רק תגובות טובות.

נעלי ריצה לדעתי צריכות להיות:
1) קלות
2) במידה ואתה רגיל לנעלי ספורט עם בולמים, אז בולמי זעזועים בחלק האחורי.

כל השאר זניח לדעתי. נעל ספורט לא צריכה לעבור את ה-400 שקל לדעתי. אני מאוד אוהב את הנעלי Solomon , למרות שלא ניסיתי אותם. זאת תהיה הנעל הבאה שלי כנראה...

סתם שתדע, יש רצים למרחקים ארוכים מאפריקה באולימפאידה, שמעדיפים לרוץ יחפים אבל אין אישור לרוץ יחפים בתחרויות, קראתי את זה איפשהו, לא זוכר איפה...

מכיר מישהו שרץ מטרף, הכי מהיר שאני מכיר, והוא רץ עם נעליים שלא שוקלות כלום, עשויות מעור עדין, הוא לא יכול לרוץ על שום דבר חוץ מכביש כי אם בטעות הוא עולה על אבן הוא מתפוצץ מכאבים... וכמה מפתיע, אין לו בעיות רגליים:)

אני רץ עם נעליים מינימליסטיות בלי בולמים ועם סוליה שטוחה לגמריי ונהנה מכל רגע. הבעיה שהנעליים האלו כרגע הכי יקרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית