גם אני מתלבטת על יעוץ אישי

doron1246

משתמש מתחיל
60
2
היי, יצא לי לעקוב אחריי המשתמש שלכם בפייסבוק המון זמן ואני חייבת לציין שהוא בהחלט מעלה מוטיבציה..
אז הסיפור שלי בתכלס הוא כזה, סיימתי י"ב ובמשך 3 חודשים הייתי כמעט כל יום בחד"כ ונהנתי בטרוף אבל אז התחלתי שנת שירות ובמהלך השנת שירות לא יכולתי להתאמן או לשמור על תזונה נכונה בגלל שאין שיגרה בשנת שירות ואין לך יכולת לאכול מה שאתה רוצה כי אתה גר בקומונה ויש אילוצים כאלה ואחרים.. אז לא עזר ועליתי בחזרה את כל מה שירדתי.. אני עתידה להתגייס עוד חודשיים אבל אני אדחה את הגיוס מסיבות אישיות, לפחות בעוד כמה חודשים.. שזה יתן לי לפחות ארבעה חודשים אם לא יותר.. השאלה היא אם כדאי לי להתחיל ייעוץ. אני סובלת מהשמנת יתר לא נעימה בכלל אבל אני חזקה ועם מלא מוטיבציה.. המטרה היא בעיקרון קודם לרדת במשקל ואח"כ להתחטב.. או גם וגם לא יודעת איך זה עובד אצלכם.

שלום,

ב 4 חודשים אפשר לעשות שינוי גופני משמעותי בהנחה שמקפידים על תפריט תזונה ותוכנית אימונים כנדרש. מה שכן, את תצטרכי לשמור על כך באופן כזה או אחר בזמן הגיוס (ע"י אימונים, תזונה או השילוב בינהם).
חיטוב והורדה במשקל זה אותו הדבר בעצם. הורדה של אחוזי שומן נעשת ע"י הורדה של משקל הגוף.

הייעוץ אישי עובד באופן דיי פשוט:

כל הייעוץ האישי מתבצע בפורום פרטי שרק את והיועץ האישי יכולים לצפות בו. מתנהל בינכם דו שיח והתקשורת היא על בסיס יומי (או כמה פעמים ביום, תלוי בשאלות, עידכונים מהאימונים והתזונה, בעיות שנוצרות בדרך ועוד). ההתחייבות שלנו היא לתת תשובה באשכול עד 24 שעות, אם כי תשובה ניתנת הרבה יותר מהר מכך וגם כמה פעמים ביום.
לאחר ההרשמה לייעוץ, תופני לאשכול הבא:
http://www.lbs.co.il/threads/13552/

שבו תספקי את כל הפרטים האישיים עליך וכך נוכל לבנות לך תפריט תזונה ותוכנית אימונים אישית. לאחר מכן, אנחנו מבקשים לעדכן לפחות פעם בשבוע (עדיף לאחר כל אימון/כל יום) לגבי ההתקדמות שלך (כולל שקילה עצמאית פעם בשבוע עם משקל ביתי).
בהתאם לשקילות השבועיות, יבוצעו שינויים בתוכנית התזונה ו/או האימונים למען המשך ההתקדמות והירידה במשקל.

אם יש לך שאלות נוספות, אשמח לעזור.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז אני חושבת שאתחיל לנהל יומן על שישבת מה אני אוכלת וכאלה ובראשון אני אלך להוציא טופס בריאות ואחריי שיהיה לי הכל אני אפתח את החשבון. נתראה 😃

Back
למעלה תחתית