ייעוץ המלצה לנעליים

• פותח/ת השרשור PoPo
  • פורסם בתאריך

PoPo

משתמש מתחיל
122
1
נק' מוניטין:
163
122
1
מתאמן 5 פעמים בשבוע משקולות, שילוב של כוח והיפטרופיה וביומיים הנותרים התחלתי אם קרוספיט,מאוד נהנה מזה.
כבר שנים שאני עושה סקווטים ותמיד הייתי או אולסטאר או כל נעל אם סוליה שטוחה, עד שניסיתי נעל Weightliting של אדידס לא זוכר דגם, אהבתי מאוד הרגיש לי מאוד יציב ויותר נוח. עכשיו אם מישהו יכל להמליץ לי אל נעל, יש אל הכוונת שני זוגות אין לי כ''כ ידע בזה אז אם מישהו יכל לעזור.
http://shop.reebok.com/us/product/men-mens-reebok-crossfit-lifter-shoes/EF580?cid=J99807

http://www.adidas.com/us/product/me...5630&breadcrumb=svZu2Z1z13nzzZ1z13071Z1z11zrf

אגב אם זה מעניין משקלי עבודה הם

סקווט: 150 5X5

דדליפט: 160 5X5

בנץ': 125 5X3

משקל גוף 82.5

תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
תודה רבה, קיוויתי לשמוע תגובה טובה לגבי הריבוק

אתה משווה נעל של 150$ לנעל של 90$?

• פותח/ת השרשור
לא לא ממש לא משווה, פשוט ראיתי כמה אנשים שהשוו ואומרו שזה פחות או יותר אותו דבר, ולי אין ממש ידע בזה, אז החלטתי לשאול מה אומרים פה. אחרי שראיתי את התגובות וקראתי קצת אז החלטתי וזה גם מאוד התאים לי U-Form שזה יהיה תואם לרגל שלי ב 100%.

מה המטרה עבורם אתה רוצה נעליים? אימוני קרוספיט או הרמת משקולות בלבד?

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי שילוב, אני התחלתי קרוספיט פעמיים בשבוע בנוסף לתוכנית הרגילה שלי, גם עכשיו לומד טכניקה של SNATCH, CLAEN&JERK. אז חשוב לי שתהיה לי נעל שהיא לא אולסטאר,אחרי שמדדתי נעל של חבר נדהמתי מהשוני.
אגב אני מתכנן ביום שישי לעשות FRAN אם יצא לי לצלם, אני יעלה בשמחה.

עם הNANO של ריבוק אפשר לעשות הרמות אולימפיות בעקרון, אם אתה רוצה משהו יותר רציני לWOD עם הרמות אולימפיות לך על הריבוק OLY שהם יחסית קלות לנעל הרמה אולימפית עם סוליה מגומי שאפשר גם לעשות בוקסג'אמפ , טיפוס על חבל וכו' וכו' הנעל הזאת מספיקה גם אם אתה עושה רק אימון של אולימפיות גם בלי WOD.
אין לך טעם בנעל אולימפית אחרת

אם המטרה לשלב קרוספיט אל תקנה נעלי הרמת משקולות כי לרוב הן כבדות מדי ולא נוחות לאימונים הנ"ל
הייתי הולך על נעל קרוספיט כמו שהמליצו פה של ריבוק

• פותח/ת השרשור
אם המטרה לשלב קרוספיט אל תקנה נעלי הרמת משקולות כי לרוב הן כבדות מדי ולא נוחות לאימונים הנ"ל
הייתי הולך על נעל קרוספיט כמו שהמליצו פה של ריבוק

עם הNANO של ריבוק אפשר לעשות הרמות אולימפיות בעקרון, אם אתה רוצה משהו יותר רציני לWOD עם הרמות אולימפיות לך על הריבוק OLY שהם יחסית קלות לנעל הרמה אולימפית עם סוליה מגומי שאפשר גם לעשות בוקסג'אמפ , טיפוס על חבל וכו' וכו' הנעל הזאת מספיקה גם אם אתה עושה רק אימון של אולימפיות גם בלי WOD.
אין לך טעם בנעל אולימפית אחרת

תודה רבה, כניראה זה מה שאעשה...

כמו שאמרתי שילוב, אני התחלתי קרוספיט פעמיים בשבוע בנוסף לתוכנית הרגילה שלי, גם עכשיו לומד טכניקה של SNATCH, CLAEN&JERK. אז חשוב לי שתהיה לי נעל שהיא לא אולסטאר,אחרי שמדדתי נעל של חבר נדהמתי מהשוני.
אגב אני מתכנן ביום שישי לעשות FRAN אם יצא לי לצלם, אני יעלה בשמחה.

בזמן האחרון אני משתמש יותר בריבוק נאנו ופחות בנעלי הרמת המשקולות בזמן הסקוואטים ואני מאוד מרוצה. מדובר על הדגם הראשון של הנאנו.

המנהל של ריבוק בארץ אמר שבחנות שלהם בחולון המחירים זהים למחירים בארה"ב. שווה בדיקה.

בזמן האחרון אני משתמש יותר בריבוק נאנו ופחות בנעלי הרמת המשקולות בזמן הסקוואטים ואני מאוד מרוצה. מדובר על הדגם הראשון של הנאנו.

המנהל של ריבוק בארץ אמר שבחנות שלהם בחולון המחירים זהים למחירים בארה"ב. שווה בדיקה.

קניתי שם והנאנו עולים 350 ש"ח , מחיר בהחלט סביר והוגן.
אני חושב שהן מצויינות לסקוואטים וWOD עם הרמת משקולות אבל אני יותר נהנה מהעקב המוגבה שנותן הרגשה של יציבות ונוחות במהלך התרגילים.

חייב להגיד ש-125 קילו לחמישייה בבנץ' במשקל גוף 82.5 נשמע מפוקפק ביותר...

• פותח/ת השרשור
חייב להגיד ש-125 קילו לחמישייה בבנץ' במשקל גוף 82.5 נשמע מפוקפק ביותר...

דבר ראשון רשמתי 5X3, שזה 5 סטים של 3 חזרות
דבר שני, נשמע מפוקפק למי? רק לך? אני די בטוח שאתה יכל להתמודד אם הפקפוק הזה......זה גם לא קשור לנושא של האשכול,אני לא בא להתרברב פה אם משקלים סה''כ ביקשתי יעוץ לנעליים. אם כ''כ מפריע לך לראות אם המספר 125 אערוך את ההודעה.
יש אנשים שבנץ' מגיע להם קל יחסית,עד לא מזמן הייתי עושה יותר מזה, פשוט חלה איזה הדרדרות בזמן האחרון. י(יש תקופות ויש תקופות)

איפה אפשר למצוא בארץ/באינטרנט עם משלוח את הריבוק ננו?

יש לציין שהמחירם סבירים לגמריי

האמת שאני גר בצפון, קריית שמונה ליתר דיוק. אם מישהו מגיר באיזור שלי או חיפה/כרמיאל/נהריה אני מגיע לשם פעם בשבוע לפחות.
או הזמנה באינטרנט גם אופציה..
תודה

Back
למעלה תחתית