מידת נעלי הרמת משקולות, איפה לקנות?

shum_klum

משתמש משקיע
2,345
1,475
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,623
2,345
1,475
יכול להיות שבקרוב תהיה לי גם הזדמנות להזמין נעל מחו"ל (אני בכיוון של הPP2 של אדידס)
יש לי שאלה לגבי המידה, אני מידה 7.5 באולסטאר ואין לי בעיה עם הרוחב של האולסטאר,
על מה כדאי ללכת על מידה 8.5 או על 8?
יש לי רגל ממוצעת אולי טיפה רחבה. אציין שיש לי נעל מינימליסטים של אדידס (אדיפיור) במידה 8.5, היא יושבת סבבה אך יש מרווח יחסית גדול בקצות האצבעות.
מה אתם אומרים?

בנוסף, באתר של אדידס הן עולות 150$ לעומת זאת ישנם כמה אתרים אחרים שם הנעליים זולות בכמה עשרות דולרים.
עד כמה האתרים האלה אמינים?
http://vikingweightlifting.com/shop/adidas-power-perfect-ii-weightlifting-shoe/
http://www.dynamic-eleiko.com/products/shoesFR.html

יכול להיות שבקרוב תהיה לי גם הזדמנות להזמין נעל מחו"ל (אני בכיוון של הPP2 של אדידס)
יש לי שאלה לגבי המידה, אני מידה 7.5 באולסטאר ואין לי בעיה עם הרוחב של האולסטאר,
על מה כדאי ללכת על מידה 8.5 או על 8?
יש לי רגל ממוצעת אולי טיפה רחבה. אציין שיש לי נעל מינימליסטים של אדידס (אדיפיור) במידה 8.5, היא יושבת סבבה אך יש מרווח יחסית גדול בקצות האצבעות.
מה אתם אומרים?

בנוסף, באתר של אדידס הן עולות 150$ לעומת זאת ישנם כמה אתרים אחרים שם הנעליים זולות בכמה עשרות דולרים.
עד כמה האתרים האלה אמינים?
http://vikingweightlifting.com/shop/adidas-power-perfect-ii-weightlifting-shoe/
http://www.dynamic-eleiko.com/products/shoesFR.html

אני הייתי הולך על 8, הייתי בדיוק במצב שלך (אולסטאר במידה 13, התלבטתי בין ה13.5 ל-14) והזמנתי את ה-13.5 מהאתר הרשמי של אדידס (מדי פעם יש קופונים, היה 20$ הנחה ומשלוח חינם בארה"ב).
הנעל יושבת עלי בול, שמח שלא הלכתי על ה-14.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי הולך על 8, הייתי בדיוק במצב שלך (אולסטאר במידה 13, התלבטתי בין ה13.5 ל-14) והזמנתי את ה-13.5 מהאתר הרשמי של אדידס (מדי פעם יש קופונים, היה 20$ הנחה ומשלוח חינם בארה"ב).
הנעל יושבת עלי בול, שמח שלא הלכתי על ה-14.

קצת מפחיד אותי להזמין מידה 8,כל הנעליים שיש לי בבית (ספורט, אופנה, קטרגל, ריצה, אדידס, נייק, סקוני) כולם מידה 42 (8.5). מה אתה אומר?

קצת מפחיד אותי להזמין מידה 8,כל הנעליים שיש לי בבית (ספורט, אופנה, קטרגל, ריצה, אדידס, נייק, סקוני) כולם מידה 42 (8.5). מה אתה אומר?

תמיד קניתי נעליים של נייקי במידה 49.5, אבל ה48.7 של אדידס (13.5) יושבת עלי בול.
אני מבין את הפחד, גם אני קצת חששתי, אבל אני לא מצטער על הבחירה 😃

• פותח/ת השרשור
תמיד קניתי נעליים של נייקי במידה 49.5, אבל ה48.7 של אדידס (13.5) יושבת עלי בול.
אני מבין את הפחד, גם אני קצת חששתי, אבל אני לא מצטער על הבחירה 😃

או קיי אני באמת חושש חח.
אני עוד מעט הולך למדוד אצל חבר נעליים כמו שלך (האדומות) במידה 8.5 כדי לקבל קצת פרופורציה ולראות אם נוח לי או שזה גדול.

באמת עדיף לך כמה שיותר צמוד, גם אם זה יהיה לך קצת לוחץ בתחלה תסתובב איתם קצת בבית והנעל תתפוס את הצורה של הרגל (מדבר מניסיון, יש לי את הPP2).
לא היה לי אף פעם נעל של אדידאס ואני מרוצה שהקשבתי לפורום ורכשתי חצי מידה מעל.

אם אתה נרשם לפרסומים שלהם בדואר האלקטרוני אתה תקבל בדואר קופון של 20% הנחה על כל ההזמנה.
ז"א שאתה יכול לקנות את הAdipower ב160$!
בדיעבד אם הייתי בודק לפני שקניתי קופונים אין ספק שהייתי רוכש את האדיפוואר.

תבחר בלינק הזה US, ייפתח לך האתר האמריקאי של אדידאס ותוך מספר שניות יקפוץ לך פופאפ שבו את ממלא את המייל.

ד"א אם החלטת להשתמש בשירותי שילוח לישראל, ההמלצה שלי היא להשתמש בSHIPITO.אני ואם אני לא טועה גם אינסין, השתמשו בשירות הזה.
עלות המשלוח שיצאה לי היא ~35$ כולל אריזה מחדש (בעלות של 8.5 דולר) כדי להקטין נפח שיעורר חשד והוצאת הקבלה בחבילה.
מיותר לציין שלא שילמתי שקל למכס.

גם אני מעוניין לקנות נעליים שיתאימו לי לאימון משקולות.
האם הנעל הזאת נועדה במיוחד לכך?
האם מוכרים נעליים כאלה גם בארץ או רק הזמנה מחו"ל?
ואם יש בארץ אז היכן ניתן להשיג?

תודה מראש

לפי דעתי כדי לך ללכת על משהו שיהיה קצת גדול ככה שהסיכון יהיה שהנעל תהיה או גדולה מעט או בול בגודל של הרגל .
במקרה והיא תהיה קצת גדולה אתה יכול לשים גרביים עוות או 2 זוגות גרביים על כל רגל.

באמת עדיף לך כמה שיותר צמוד, גם אם זה יהיה לך קצת לוחץ בתחלה תסתובב איתם קצת בבית והנעל תתפוס את הצורה של הרגל (מדבר מניסיון, יש לי את הPP2).

אם אתה נרשם לפרסומים שלהם בדואר האלקטרוני אתה תקבל בדואר קופון של 20% הנחה על כל ההזמנה.

תבחר בלינק הזה US, ייפתח לך האתר האמריקאי של אדידאס ותוך מספר שניות יקפוץ לך פופאפ שבו את ממלא את המייל.

ד"א אם החלטת להשתמש בשירותי שילוח לישראל, ההמלצה שלי היא להשתמש בSHIPITO.אני ואם אני לא טועה גם אינסין, השתמשו בשירות הזה.
עלות המשלוח שיצאה לי היא ~35$ כולל אריזה מחדש (בעלות של 8.5 דולר) כדי להקטין נפח שיעורר חשד והוצאת הקבלה בחבילה.
איך אפשר לשלוח לארץ? הייתי שם וראיתי שהם שולחים רק לארה''ב

מאשר, גם אני שלחתי עם shipito. אמנם לקח לזה חודש להגיע, אבל לא שילמתי כלום למכס.

• פותח/ת השרשור

רשמת שעדיף שיהיה צמוד ולוחץ קצת ואז רשמת שעדיף לקחת חצי מידה מעל, אני מבולבל... למה התכוונת?
אגב, איך הנעליים? ולמה הייתה מעדיף את האדיפוואר?
מה השימושים שלך בנעל? (וויטליפטינג/פווארליפטינג), השימושים שלי יהיו בעיקר סקוואט (LB), לג דרייב בבנץ' ויציבות הפרס

רשמת שעדיף שיהיה צמוד ולוחץ קצת ואז רשמת שעדיף לקחת חצי מידה מעל, אני מבולבל... למה התכוונת?
אגב, איך הנעליים? ולמה הייתה מעדיף את האדיפוואר?
מה השימושים שלך בנעל? (וויטליפטינג/פווארליפטינג), השימושים שלי יהיו בעיקר סקוואט (LB), לג דרייב בבנץ' ויציבות הפרס

• שמעתי כמה פעמים המלצות של אנשים שכאשר אתה לא בטוח במידה ואתה מפחד שזה יהיה לוחץ, תקנה מידה אחת קדימה ותלבש גרביים עבות.
    פעמיים רכשתי נעליים שלחצו קצת בהתחלה ואם הזמן ניהיו נוחות ולכן אישית אני מתנגד להמלצה הזאת.
    אני אומר שתקנה חצי מידה מעל, כי אם תקנה מידה זהה לאדידאס הם יהיו קטנות יותר מהנעל אולסטאר. כי בכל חברת ביגוד והלבשה, המידות שונות.
  • העדפתי את האדיפוואר, כי כשאני רכשתי את הנעליים לא השתמשתי בקופון. ובסכום זהה (+10$) הייתי יכול לרכוש אדיפוואר במקום.

• אני משתמש בהם בסקוואט,בנצ',פרס ואני מרוצה.
    ביקורת על המוצר אני אשאיר לאחרים...

השימושים שלי יהיו בעיקר סקוואט (LB), לג דרייב בבנץ' ויציבות הפרס

שום כלום, אשמח אם אחרי שהנעל תגיע אלייך תתן ביקורת על המוצר כי אני רואה שהשימושים שלך זהים לשלי. בהצלחה במשלוח, תעדכן.

• פותח/ת השרשור
  • שמעתי כמה פעמים המלצות של אנשים שכאשר אתה לא בטוח במידה ואתה מפחד שזה יהיה לוחץ, תקנה מידה אחת קדימה ותלבש גרביים עבות.
    פעמיים רכשתי נעליים שלחצו קצת בהתחלה ואם הזמן ניהיו נוחות ולכן אישית אני מתנגד להמלצה הזאת.
    אני אומר שתקנה חצי מידה מעל, כי אם תקנה מידה זהה לאדידאס הם יהיו קטנות יותר מהנעל אולסטאר. כי בכל חברת ביגוד והלבשה, המידות שונות.
  • העדפתי את האדיפוואר, כי כשאני רכשתי את הנעליים לא השתמשתי בקופון. ובסכום זהה (+10$) הייתי יכול לרכוש אדיפוואר במקום.
  • אני משתמש בהם בסקוואט,בנצ',פרס ואני מרוצה.
    ביקורת על המוצר אני אשאיר לאחרים...

אז אתה אומר שכדאי ללכת על מידה 42?
עם הקופון נותן 20% הנחה, לא עדיף ללכת על הpp2 ב120$? לעומת האדיפוואר שעולות 160$, השאלה אם לצרכים שלי יש הצדקה בכלל להוספה של 40$?
שום כלום, אשמח אם אחרי שהנעל תגיע אלייך תתן ביקורת על המוצר כי אני רואה שהשימושים שלך זהים לשלי. בהצלחה במשלוח, תעדכן.
במידה ואצליח להוציא את ההזמנה לפועל אני אעדכן

בעיקרון (וככה זה היה אצלי) אותה מידה שאני באדידס רגיל (11.5US,46) זה היה גם המידה שלי בנעלי הרמת משקולות
וניסיתי למדוד לפני שקניתי כמעט הכל PP1, אדיפאוור (שלא קניתי בגלל המחיר המוגזם) וIRONWORK 3 שאיתם אניי משתמש כיום
אבל אם אתה חושש למידה קנה חצי מידה יותר

לא מבין ממש בנעליים להרמות, אבל אני השתמשתי גם כן ב-Shipito ואין לי מילה אחת רעה להגיד עליהם.
שירות יוצא מן הכלל, הזמנתי חגורה מאינזר ומהרגע שזה נשלח מ-Shipito לקח לזה שבוע וחצי להגיע אליי :D
אומנם שילמתי 35 שקל ל-EMS הכלבים האלה, אבל בקטנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית