מידת נעלי הרמת משקולות, איפה לקנות?

אז אתה אומר שכדאי ללכת על מידה 42?
עם הקופון נותן 20% הנחה, לא עדיף ללכת על הpp2 ב120$? לעומת האדיפוואר שעולות 160$, השאלה אם לצרכים שלי יש הצדקה בכלל להוספה של 40$?

איך הגעת לכך שאני אומר לך לרכוש 42?
אמרת שאתה מידה 7.5 (40.7) באולסטאר אז אני אומר תיקח חצי מידה יותר, ז"א תרכוש 8 (41.3).
מה גם שכתבת כאן שיש לך אדידאס מידה 8.5 ויש מרווח בנעל. אז אתה רוצה שגם בנעל החדשה תהיה לך את אותו מרווח?

אני אישית מצטער שלא רכשתי אדיפוואר, כדי שיהיה לי את האופציה בעתיד לנעליי WL.
השימוש העיקרי שלי בPP2 הוא בעיקר לסקוואט כבד פעמיים בשבוע, אז רק בשביל זה להשקיע 600₪ מרגיש קצת חבל...
בכל מקרה, אם אתה לא רואה אותך בעתיד מתעסק בקרוספיט, וואטבר נראה לי הPP2 בשבילך.

• פותח/ת השרשור
איך הגעת לכך שאני אומר לך לרכוש 42?
אמרת שאתה מידה 7.5 (40.7) באולסטאר אז אני אומר תיקח חצי מידה יותר, ז"א תרכוש 8 (41.3).
מה גם שכתבת כאן שיש לך אדידאס מידה 8.5 ויש מרווח בנעל. אז אתה רוצה שגם בנעל החדשה תהיה לך את אותו מרווח?

אני אישית מצטער שלא רכשתי אדיפוואר, כדי שיהיה לי את האופציה בעתיד לנעליי WL.
השימוש העיקרי שלי בPP2 הוא בעיקר לסקוואט כבד פעמיים בשבוע, אז רק בשביל זה להשקיע 600₪ מרגיש קצת חבל...
בכל מקרה, אם אתה לא רואה אותך בעתיד מתעסק בקרוספיט, וואטבר נראה לי הPP2 בשבילך.

אמרתי שאני מידה 7.5 (41) באולסטאר, חצי מידה יותר זה 41.5 מה שלא קיים באדידס אלא 41.33 (8)
כאשר בשאר הנעליים אני 8.5 (42).
הפחד שלי זה שזה יהיה צר מדי בחלק של האצבעות ואז יכול להיות שישאר לי מרווח קטן לאצבעות אבל מהצדדים זה יהיה לוחץ.
קראתי סיקורים על ה-PP2 והאדיפוואר ולא ממש הבנתי מה ההבדל ביניהם בגדול, יש לך מושג?

• פותח/ת השרשור
@incin @BreakingBadSuck

הלכתי אתמול לחנות של אדידס כדי למדוד נעליים.
מדדתי נעלי ספורט רגילות נייטראליות של אדידס ומידה 41.3 ישבה יותר טוב, ב42 היה רווח גדול, לעומת זאת בנעלי כדורגל מידה 41.3 הייתה קטנה וה42 היה נוח ולא היה מרווח גדול כמו שהיה ב42 של הנעל ספורט.
מה אתם אומרים? מה כדאי?

@incin @BreakingBadSuck

הלכתי אתמול לחנות של אדידס כדי למדוד נעליים.
מדדתי נעלי ספורט רגילות נייטראליות של אדידס ומידה 41.3 ישבה יותר טוב, ב42 היה רווח גדול, לעומת זאת בנעלי כדורגל מידה 41.3 הייתה קטנה וה42 היה נוח ולא היה מרווח גדול כמו שהיה ב42 של הנעל ספורט.
מה אתם אומרים? מה כדאי?

אני הייתי הולך על מידה 8, חצי מידה מעל האולסטאר, כמו נעלי ספורט רגילות.

מצטער על התגובה המאוחרת, כמה בערך יצא לך המשלוח של הנעל דרך SHIPTO?
קראתי בכל הקישורים וגם באתר שלהם, חוץ מה8.5 דולר עמלה שהם לוקחים כמה עולה אריזה מחדש?
כמה הנעל שוקלת כדי שאני אוכל לחשב את המשלוח? (לא מצאתי באתרים מידע על המשקל של הנעל ואין לי מושג בזה)

תודה!

• פותח/ת השרשור
מצטער על ההקפצה,
@incin @BreakingBadSuck
יש לכם מושג אם יש עכשיו קופון פעיל?
כי מה שנתנו כאן לא עובד...

בוייקינג ווייטליפטינג תצטרך לדבר עם המנהל [גיא] כדי להזמין, כי אין משלוח לישראל והוא צריך לדבר עם חברות משלוחים כדי לשלוח לך; הוא אמר שהמשלוח עולה כ-$50-60. מדיינאמיק אלייקו לא יודע בכלל איפה יש אפשרות להזמין, בדקתי אותם בזמנו.

אני הזמנתי את האדידס אדיפאוור שלי מחנות פולנית בשם זולטן ספורט, זה באיביי. יצא לי 1000 ש"ח כולל משלוח, לא יודע מה לגבי מכס או מיסים, נחכה ונראה. הן אמורות להגיע בשבוע הקרוב. לפי הביקורות הן נעלי הרמת המשקולות הכי טובות היום, אבל גם הכי יקרות.

לגבי מידה, אני מידה 8.5 באולסטאר ולקחתי מידה 8 בריטית באדידס [משמע כן, לקחתי אותה מידה כמו באולסטאר].

• פותח/ת השרשור
יש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי ככה שאני חוסך את המשלוח והמיסים.

יש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי ככה שאני חוסך את המשלוח והמיסים.
אז הייתי ממליץ לך ללכת על האדידס אדיפאוור בלי לחשוב פעמיים.. ושוב, זה רק מקריאה של חוות דעת, את חוות דעתי האמת אתן בעוד כמה ימים כשהן יגיעו.

Adipower is very popular, if you have any questions I can ask ppl in my gym, there is 150 members, and I assume 100+ of them got WL shoes. A lot of Adipower as well.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית