הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

BMI

megetron

משתמש פעיל
769
41
נק' מוניטין:
1
769
41
מחשבון BMI קובע מהו משקל תקין בשביל אדם שהוא לא ספורטאי ע"פ גובה וגיל. החסרון של המחשבון שהוא לא מתחשב בספורטאים בעלי מסת שריר.
השאלה שלי היא האם יש מחשבון כזה שקובע מהו משקל תקין לאדם בעל מסת שריר גדולה?(הכוונה משקל אידיאלי שבחורות אוהבות למשל דוגמנים)?
אם אני מטר 1.73 בעל 8-9 אחוזי שומן ומסת שריר גדולה כמה בערך אני צריך לשקול ?(שוב לפני שאתם אומרים שזה לא מדע מדוייק אני רוצה לדעת בערך מה המשקל שרוב הנשים או הגברים חושבים שהכי יפה?)

נראה לי שבאיזור 75 קילו... אבל בסופו של דבר מה שקובע זה איך אתה נראה בעיני עצמך

מה זה "המשקל שרוב הנשים או הגברים חושבים שהכי יפה"?
זה משתנה מאדם לאדם, ורוב האנשים ממילא לא ידעו לנקוב במספר מסוים.

תפסיק להתאמן בשביל מה אחרים יגידו - תתאמן בשביל עצמך.

המחשבון BMI הזה זה הדבר הכי מחורבן ושיקרי שקיים.

• פותח/ת השרשור
אופיר, אני לא מתאמן בשביל מה אנשים יחשבו, אני פשוט רוצה לדעת עד איזה משקל אני צריך להגיע בשביל תקופת המסה.
מצד אחד אני לא רוצה להיות חטוב שהוא רזה מצד שני אני לא רוצה להיות חטוב שמן המטרה שלי היא למצוא את נקודת האיזון.
תסכים איתי שאם יבוא אלייך אדם שהוא מטר 73 בעל מסת שריר גדולה במשקל של 60 קילו אתה לא תחשיב את זה יפה
אפרופו אדם ששוקל 90-100 עם כרס.

אני בן אדם ששוקל 100 ק"ג עם כרס, אגב 😃

• פותח/ת השרשור
מטר גיל אחוז שומן?

חחח לא ראית את כל הבריונים האלה מהתחרויות?(בודי בילדרים) הם לא חטובים שמנים?

חטוב זה ההפך משמן, זה כמו שתגיד שאני חכם מפגר. בילדרים גדולים וחטובים זה המושג שאתה מחפש גדול, לא שמן.

Back
למעלה תחתית