לא אוהב אירובי, ממעט בבשר וחלב, לא רוצה להיות מחובר לעורק הראשי של חדר כושר

ערן שער

משתמש מתחיל
10
0
ובנוסף אני רוצה להתאמן בבית ולא לחשוב על אוכל לא מתוך רעב ולא מתוך צורך, אני רוצה להיות עצמאי ולדעת כמה קלוריות יש במה שאני אוכל לא משנה איפה ומה ובנוסף לכך אשמח לטיפים ממכם, יש לי שתי פלטות של עשר ארבע של חמש, מוט w, שתי מוטות קצרים של יד, ושתי משקוליות יד במשקל שתי קילו,תוכלו להתמודד איתי? יש מצב למנוי? אפשר לשלם בצ'ק? או לחלופין בהעברה בנקאית?

מה המטרה שלך? אם זה חיטוב אז אתה תרעב אם לא תעשה אירובי, כי נצטרך לייצר את הגירעון מהתפריט.
ממעיט בבשר וחלב, זו תהיה בעיה מבחינת צריכת החלבון היומית שלך - תצטרך להשתמש בתוספי תזונה אחרת תאבד שריר/לא תעלה במסת השריר אם זו המטרה שלך.
לא רוצה להיות מחובר לעורק הראשי של חד"כ, זה לא בעיה אם אתה רוצה לחטב/להוריד במשקל, זו כן תהיה בעיה אם תרצה להעלות במסת השריר (2 תקופות שונות לגמרי ולכן צריך לבחור).

ובנוסף אני רוצה להתאמן בבית
בחיטוב אפשרי. בהעלאה במסת השריר תצטרך ציוד בשווי אלפי שקלים כדי להתקדם.

ולא לחשוב על אוכל לא מתוך רעב ולא מתוך צורך
בחיטוב תהיה רעב, אם כי לא סביר שבהתחלה. בהעלאה במסת השריר תצטרך לאכול יותר ממה שגופך דורש ומדובר בתור התחלה ב 2300-2600 קלוריות וזה יעלה בהדרגה.

אני רוצה להיות עצמאי ולדעת כמה קלוריות יש במה שאני אוכל לא משנה איפה ומה
יש עשרות אלפי מוצרים בשוק, לא חושב שזה ריאלי. אתה תצטרך להעזר באפליקציה בטלפון כדי לעשות זאת. מאיתנו אתה מקבל תפריט עם החלפות לכל מוצר בתפריט (בד"כ יותר מ-5 החלפות לכל ארוחה) וזה מבוסס על החלפות קלוריות.

, יש לי שתי פלטות של עשר ארבע של חמש, מוט w, שתי מוטות קצרים של יד, ושתי משקוליות יד במשקל שתי קילו,תוכלו להתמודד איתי?
יכולים להתאים לחיטוב, לא להעלאה במסת השריר.

יש מצב למנוי? אפשר לשלם בצ'ק? או לחלופין בהעברה בנקאית?
אופציית התשלום היחידה כרגע היא דרך מערכת הסליקה של PayPal שדורשת כרטיס אשראי או חשבון PayPal. אין אופציה לשלם בצ'ק או העברה בנקאית מאחר וכל הקבלות שלנו הן דיגטליות.

Back
למעלה תחתית