איפה לקנות מכנסיים???

kipod26

משתמש מתחיל
88
9
נק' מוניטין:
7
88
9
כל הג'ינסים שלי נהיו קטנים כמו טיץ עליי, הייתי מידה 28-29 ועכשיו במסה וממשיך לגדול
הלכתי לכמה חנויות ניסיתי מידה 40-42 שטוב לי ברגליים/ירכיים אבל ענקי במותן ואפילו עם חגורה זה נראה מגוחך!
איפה אפשר לקנות מכנס נורמלי? לא חייב ג'ינס

לפני שבועיים הייתה לי בעיה כמו שלך שהלכתי לקנות ג'ינסים והחנות הכי טובה עם הגזרה הכי נוחה הייתה bershka ממליץ לך ללכת לשם גם המחירים לא בשמיים אני חושב משהו כמו 170 ש"ח לג'ינס.
גם מ-pull&bear קניתי אחד אתה יכול לנסות גם שם...

• פותח/ת השרשור
בכל המקומות שניסיתי לא יכולתי להרים את הרגל מרוב שזה צמוד, הQUADS גדולים אצלי וגם GLUTES, לעומת המותן שהיא מאוד צרה

מאז שמצאתי את החנות "סופר אופנה" באשקלון/אשדוד אני כמעט והולכת רק לשם.
חנות ענקית גם לגברים וגם לנשים עם המון בגדים איכותיים במחירים נמוכים (כשבחנויות המותג עולים פי 2-3 בערך).

בלי להעליב אבל כנראה שיש לך צ'יקן לגס אם הג'ינסים של לי קופר יושבים עלייך טוב, אני בעבר גם הייתי קונה שם:)

דוגרי אם אתה לא ליפטר מתחרה\באדיבילדר רגליים ענקיות זה סתם מגעיל ומפריע....(אבל גם צ'יקן לגס עם פלג גוף עליון זה מכוער) צריך משהו מאוזן ופרופורציונאלי

במכנסיים,
הבעיה העיקרית אלו המידות. במסה אני על מידה 48-50 ובחיטוב 44.
זה מתסכל לקנות ואחרי כמה חודשים זה כבר לא עולה עליך.

בחולצות,
הבעיה גם כן נמצאת, מצד אחד XXL מסתדרת מעולה על הכתפיים, ומצד שני היא ממש רחבה (ולפעמים גם ארוכה) למטה.

בלי להעליב אבל כנראה שיש לך צ'יקן לגס אם הג'ינסים של לי קופר יושבים עלייך טוב, אני בעבר גם הייתי קונה שם:)
אני לא מדבר על הסקיני, ותוסיף לזה 190 ס"מ גובה , תהיה בטוח שאין לי צ'יקן לגס 😃

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית