התפרסמו תמונות שלו מזיין אשכולית לא מזמן [חודש נראלי] והיו על זה הרבה מאוד דיבורים.
תנסה להריץ חיפוש, אולי תמצא.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התפרסמו תמונות שלו מזיין אשכולית לא מזמן [חודש נראלי] והיו על זה הרבה מאוד דיבורים.
הוא היה בילדר מתחיל וללא עבודה אז הוא עשה פורנו . (G4P)
אם הבנת את הG4P אתה תבין גם את האשכוליות
חודש? זה היה ב2010 בנאדם..התפרסמו תמונות שלו מזיין אשכולית לא מזמן [חודש נראלי] והיו על זה הרבה מאוד דיבורים.
תנסה להריץ חיפוש, אולי תמצא.
רק לפני חודש פירסמו את התמונות וזה התגלה, אין לי מושג מתי בדיוק הוא זיין את האשכוליתחודש? זה היה ב2010 בנאדם..
אין לי כוח להתווכח איתך, אבל בחיפוש קטן בגוגל אתה תראה שפרסמו תתמונה ותסרטון בפורום בודיבילדינג ב2010.רק לפני חודש פירסמו את התמונות וזה התגלה, אין לי מושג מתי בדיוק הוא זיין את האשכולית
יכול להיות שאתה צודק, לא התעמקתי בעניין.אין לי כוח להתווכח איתך, אבל בחיפוש קטן בגוגל אתה תראה שפרסמו תתמונה ותסרטון בפורום בודיבילדינג ב2010.
זה סה"כ כ-1 מיליון דולר. הכסף לא הולך לאדם אחד אלא מתחלק בין הקטגוריות:מליון דולר ?
בונ'ה חתיכת כסף עושים שם .
יש לקאי גרין 2 בעיות שבגללם הוא לא יזכה
1 אין לו טרפזים בכלל!!!
2 העבר הלא מוסרי שלו שבגלל זה הוא תמיד יהיה הסוג ב׳ בעיני האיגוד ובכלל
רק בגלל הדאבל בק בייספ מאחורהפיל היט כבר לקח ראשון בטוח (השופטים הוציאו אותו מהשורה והוא לא יעמוד ליד קאי יותר)
רק בגלל הדאבל בק בייספ מאחורה
הוא כמה רמות מעל כולם בפוזה הזאת....
אם קאטלר ייקח טופ 3 זה בושה.