הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Breaking Bad/ שובר שורות

• פותח/ת השרשור Snatch
  • פורסם בתאריך
לדעתי אין מה להשוות דקסטר בנפילה חופשית כבר כמה עונות לעומת שובר שורות שכל פרק בעונה האחרונה מעולה.

תאוריה שלי על מה שהולך לקרות.
וולט יהרוג את הנאצים עם הm60ישחרר את פינקמן ויגיד לו לקחת את הכסף ולתת למשפחה שלו.
המשטרה תבוא ואז וולט יקח את הרעל,יגיד משפט ואז יגמר.

אני מאוד מקווה שבסוף ג'סי יהרוג את וולטר ואת כל הכנופייה ההיא.

למה אתה מקווה ככה? ג'סי כפוי טובה ומלשין וולטר הציל לו תחיים כמה פעמים אם הוא היה רוצה הוא היה מת מיזמן

למה אתה מקווה ככה? ג'סי כפוי טובה ומלשין וולטר הציל לו תחיים כמה פעמים אם הוא היה רוצה הוא היה מת מיזמן
הדמות שלו כבר לא מובנת ולא מציאותית.... עשו ממנו יותר מידי בקטע מוגזם.
וגם בסופו של דבר ג'סי התחרפן כי הוא הרג( לא הציל בכוונה ) את חברה שלו.. יש לו סיבה, אבל בסופו של דבר ג'סי דמות טובה פשוט עבר עליו יותר מידי אז הוא התחרפן

הדמות שלו כבר לא מובנת ולא מציאותית.... עשו ממנו יותר מידי בקטע מוגזם.
וגם בסופו של דבר ג'סי התחרפן כי הוא הרג( לא הציל בכוונה ) את חברה שלו.. יש לו סיבה, אבל בסופו של דבר ג'סי דמות טובה פשוט עבר עליו יותר מידי אז הוא התחרפן

מתי הוא לא הציל את חברה שלו? הוא היה קשור בתוך האוטו מה כבר הוא היה יכול לעשות? הם בכוונה הביאו אותו כדי שהוא יראה איך הורגים אותה וימשיך לבשל בשבילם כדי שלא יורידו גם את הילד. אבל ג'סי נרקומן מטומטם, הטעות הכי גדולה שלו היתה כשהוא פנה נגד וולט מלחתחילה.
אבל כן, הסיום המתבקש זה שהמשפחה של וולט כולל מרי יקבלו את הכסף והוא יקבל נחמה לפני שהסרטן יהרוג אותו, וג'סי יצליח לקנות לעצמו חיים חדשים יחד עם הילד.

לדעתי אין מה להשוות דקסטר בנפילה חופשית כבר כמה עונות לעומת שובר שורות שכל פרק בעונה האחרונה מעולה.

אתה רציני? אחת הסדרות הטובות בכל הזמנים באותה פלטפורמה עם שובר שורות ואבודים, כולל העונות האחרונות.
חבל מאד שנגמר סופית.

מתי הוא לא הציל את חברה שלו? הוא היה קשור בתוך האוטו מה כבר הוא היה יכול לעשות? הם בכוונה הביאו אותו כדי שהוא יראה איך הורגים אותה וימשיך לבשל בשבילם כדי שלא יורידו גם את הילד. אבל ג'סי נרקומן מטומטם, הטעות הכי גדולה שלו היתה כשהוא פנה נגד וולט מלחתחילה.
אבל כן, הסיום המתבקש זה שהמשפחה של וולט כולל מרי יקבלו את הכסף והוא יקבל נחמה לפני שהסרטן יהרוג אותו, וג'סי יצליח לקנות לעצמו חיים חדשים יחד עם הילד.
ג'סי וג'יין הזריקו ביחד ונרדמו, וולט הגיע לשם כדי לאסוף את המת' והוא ראה שהיא מקיאה ונחנקת ולא הציל אותה.

ג'סי וג'יין הזריקו ביחד ונרדמו, וולט הגיע לשם כדי לאסוף את המת' והוא ראה שהיא מקיאה ונחנקת ולא הציל אותה.

אה נו אבל זאת לא הסיבה שהוא יצא נגד וולט, זה היה בגלל שהוא הרעיל את הילד.

באמא שלי אני לא מבין מה אתם מוצאים בסדרה הזו...
כולם מדברים על זה כמו לא יודע מה,ראיתי 3 עונות ולדעתי כזה בסדר,לא וואו בגלל זה אני לא מבין את כל הדיבור הזה עליה...

• פותח/ת השרשור
באמא שלי אני לא מבין מה אתם מוצאים בסדרה הזו...
כולם מדברים על זה כמו לא יודע מה,ראיתי 3 עונות ולדעתי כזה בסדר,לא וואו בגלל זה אני לא מבין את כל הדיבור הזה עליה...
אולי לא הבנת נכון את הסדרה ובגלל זה היא נראת לך פשוטה ולא גאונית כמו שאנחנו רואים אותה.
בכל מקרה תמשיך לראות כי העונות הבאמת טובות הם 4-5..

אולי לא הבנת נכון את הסדרה ובגלל זה היא נראת לך פשוטה ולא גאונית כמו שאנחנו רואים אותה.
בכל מקרה תמשיך לראות כי העונות הבאמת טובות הם 4-5..
אתה יכול להסביר לי מה עושה את הסדרה גאונית?
לא שאני בא לזלזל או משהו אני פשוט באמת לא מבין...

התחילה אתמול סדרה חדשה,הפרק הראשון מעולה,קוראים לה Marvels.Agents.of.S.H.I.E.L.D
מומלץ מאוד
גם התחיל איך פגשתי את אמא

אה וסאוט' פארק כמובן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית