הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קנייה מנוי לחדר כושר sweatstar או Kgym באשדוד

מנחם360

משתמש פעיל
315
0
נק' מוניטין:
577
315
0
שם המוצר: מנוי לאחד מחדרי הכוכשר סוואטסטאר או קיי-ג'ים

מחיר:
תציעו מחיר

מקום מגורים: אשדוד

משלוחים: כן/לא (בד"כ אלו משלוחי גוביינא שמי שמקבל את החבילה מהדואר משלם לדואר את כל הסכום המבוקש והדואר מעביר את כל התשלום למוכר [כרוך בעמלה]).

יצירת קשר: [email protected] או 0505557769

אמצעי תשלום: תציעו איך שבא לכם

אל תלך לקייג'ים, חדר כושר שפשוט לא מיועד לאימונים כבדים.
אני והנחש התאמנו שם בזמן המלחמה, חרא מקום.
הכל חדש ונוצץ שם, אבל אתה מרגיש אשם כשאתה:
*שם מגנזיום
*עושה דדליפט יותר מ-100 קילו.
*נותן סקוואט כבד בכלוב שנראה מסיבי, אך בפועל מתנדנד ולא עמיד.

ועוד דברים כמו ספות לחיצה של כוסיות שנועדו כנראה לצפייה בטלוויזיה או סקס, אבל בטח שלא ללחיצת חזה.

בקיצור, אם אתה עדיין בקטע של להתאמן כבד, סוואט זה אחלה, קייג'ים פשוט לא.

אין לי מנוי למכור אבל אני רוצה לחזק את דבריו של Vibryll, הוא צודק לגמרי.

שמתי 150 קילו או משהו כזה בסקוואט לאימון בינוני בKGYM, החזרתי את המוט די רגוע והכלוב התרומם בצד אחד באוויר מרוב שהוא לא מאסיבי, לא רוצה לחשוב מה קורה שם עם כשל.
ולאד עשה 140 או 160 דדליפט וכמעט ירד קומה יחד עם המוט.
חדר משקולות קטן מאוד(מדי) וספות לחיצה מהגרועות שראיתי/תוכננו בידי אנשים שלא מבינים מהחיים שלהם.

מכונות די אחלה, המקום עצמו מאוד יפה לרבות מקלחות ומלתחות, גם והמשקולות יד אחלה אבל אם אני לא טועה הכי גבוה שם זה 40 קילו.
בתור מכון פיטנס זה אחלה חדר כושר

תבדוק את ההולמס פלייס אולי(גו אקטיב= פח)

יש לך גם את אטלנטיס בי'ג אם לא בא לך לשלם מיליונים,יש שם את כל מה שצריך מבחינת משקלים ומוטות,ויש הרבה פאוורליפטרים ככה שאף אחד לא מזיין את השכל.
רק המנהל שם DOUCHE אחושרמוטה,אבל מתעלמים והכל בסדר.

לא מבין איך אתם אומרים את זה עשיתי בקיי גים 160 סקוואט והכלוב לא זז גם הבנץ נוח דדליפט באמת אתה מרגיש כאילו אתה עומד ליפול אבל סהכ אחלה מכון קצת יקר

לא מבין איך אתם אומרים את זה עשיתי בקיי גים 160 סקוואט והכלוב לא זז גם הבנץ נוח דדליפט באמת אתה מרגיש כאילו אתה עומד ליפול אבל סהכ אחלה מכון קצת יקר
הספה שם בנויה לשינה יותר מאשר ללחיצה(לא אחידה, עם משענת רחבה באגן ולא ספסל ישר ככה שאי אפשר להתמקם טוב, בנוסף המיקום של הטבעות גבוה בצורה קיצונית/אי אפשר להוציא עם שכמות מכווצות.)

כלוב- אני רגיל שאני מחזיר 180 קילו וכלוב לא זז, הכלוב שלהם עם 150-155 עלה באוויר בצד אחד

• פותח/ת השרשור
יש לך גם את אטלנטיס בי'ג אם לא בא לך לשלם מיליונים,יש שם את כל מה שצריך מבחינת משקלים ומוטות,ויש הרבה פאוורליפטרים ככה שאף אחד לא מזיין את השכל.
רק המנהל שם DOUCHE אחושרמוטה,אבל מתעלמים והכל בסדר.

לא שמעתי על החדר כושר הזה באיזה איזור הוא?

עריכה : הבנתי שבתכוונת לאזור יג' חשבתי בהתחלה השם של החדר כושר זה "אטלנטיס בי'ג"... ורחוק לי מידי
שמתי 150 קילו או משהו כזה בסקוואט לאימון בינוני בKGYM, החזרתי את המוט די רגוע והכלוב התרומם בצד אחד באוויר מרוב שהוא לא מאסיבי, לא רוצה לחשוב מה קורה שם עם כשל.
ולאד עשה 140 או 160 דדליפט וכמעט ירד קומה יחד עם המוט.
חדר משקולות קטן מאוד(מדי) וספות לחיצה מהגרועות שראיתי/תוכננו בידי אנשים שלא מבינים מהחיים שלהם.

מכונות די אחלה, המקום עצמו מאוד יפה לרבות מקלחות ומלתחות, גם והמשקולות יד אחלה אבל אם אני לא טועה הכי גבוה שם זה 40 קילו.
בתור מכון פיטנס זה אחלה חדר כושר

תבדוק את ההולמס פלייס אולי(גו אקטיב= פח)

הבעיה אחרי הכל היא המחיר אז לא יעזור לי ללכת ולבדוק כי זה עולה 240 שקל ככה ממה שאני זוכר אני מחפש מנוי שיעלה לי 200 שקל מקסימום לחודש ובחדר כושר שפתוח מ1 עד 4. לקיי ג'ים/סוואטסטאר/הולמס פלייס המנוי עולה 240-280 לחודש אז אני מחפש מישהו שאולי מנוי והפסיק להתאמן ואני אקנה ממנו תמנוי ביותר זול

לא שמעתי על החדר כושר הזה באיזה איזור הוא?

עריכה : הבנתי שבתכוונת לאזור יג' חשבתי בהתחלה השם של החדר כושר זה "אטלנטיס בי'ג"... ורחוק לי מידי

הבעיה אחרי הכל היא המחיר אז לא יעזור לי ללכת ולבדוק כי זה עולה 240 שקל ככה ממה שאני זוכר אני מחפש מנוי שיעלה לי 200 שקל מקסימום לחודש ובחדר כושר שפתוח מ1 עד 4. לקיי ג'ים/סוואטסטאר/הולמס פלייס המנוי עולה 240-280 לחודש אז אני מחפש מישהו שאולי מנוי והפסיק להתאמן ואני אקנה ממנו תמנוי ביותר זול

לך לבדוק ביד 2

עדיין מחפש??

Back
למעלה תחתית