הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תיזמון השימוש בטריפטורלין לאחר סייקל

• פותח/ת השרשור Calvin
  • פורסם בתאריך

Calvin

משתמש פעיל
702
62
נק' מוניטין:
127
702
62
לאחר סייקל שהאסטר הארוך ביותר בו היה - פרופ, תוך כמה זמן רמות הטסט מתאפסות לגמרי וצריך לקחת את הטריפטורלין ולהתחיל PCT?.
הבנתי גם שעם לוקחים טריפטורלין אין צורך להשתמש בפרגניל לאחר הסייקל כי הטריפטורלין עושה את אותה הפעולה?

פרופ הוא לא אסטרים ארוך בדרך כלל מתחילים פיסיטי של פרופ אחרי שבוע .
לא הבנתי למה אתה לוקח טריפטורלין עם טסט פרופ יש לך משביתים חזקים בסייקל ? טרן דקה ?

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שהפרופ זה אסטר ארוך, ציינתי את האסטר כדי שייתנו לי מידע מדוייק על זמן היציאה של החומר. הרי עם הייתי לוקח סוסטנון אז התזמון של הטריפטורלין היה שונה מן הסתם. ולא פרופ זה לא אחרי שבוע זה יותר זמן עד שהטסט מגיע לאפס בגלל זה אני שואל כדי להיות מדוייק.
וכן היה שימוש ארוך בטרן ודקה בגלל זה אני צריך.

לאחר סייקל שהאסטר הארוך ביותר בו היה - פרופ, תוך כמה זמן רמות הטסט מתאפסות לגמרי וצריך לקחת את הטריפטורלין ולהתחיל PCT?.
הבנתי גם שעם לוקחים טריפטורלין אין צורך להשתמש בפרגניל לאחר הסייקל כי הטריפטורלין עושה את אותה הפעולה?

אתה מבין לא נכון.
קודם-כל אם מדובר בפרופ' אז כ-5 ימים לאחר הזריקה עד 7.
הרמות חס וחלילה לא צריכות להיות באפס - אלא בבייס ליין.

ולגבי פרגניל - טעות מרה בידיך חבר.
אם לא השתמשת בפרגניל בסייקל ואשכיך הם מיץ חמוצים.
אתה צריך קודם-כל, אבל קודם-כל - לדאוג להביא אותם למצב בריא כדי שהטריפטורלין יוכל לעשות איתם משהו.

אתה מבין לא נכון.

אתה צריך קודם-כל, אבל קודם-כל - לדאוג להביא אותם למצב בריא כדי שהטריפטורלין יוכל לעשות איתם משהו.
ואם לא השתמשתי כלל בפרגניל במהלך הסייקל אבל האשכים שלי במצב בריא ולא הצטמקו זה אומר שאין קשר עדיין לגודל ?

• פותח/ת השרשור
אתה מבין לא נכון.

כל העניין שהאשכים לא התכווצו בכלל ואין שום אטרופיה. גם לי זה היה מוזר כנראה עניין גנטי
בעניין הטריפ, לקחת שבוע אחרי זריקת פרופ יהיה אידאלי?

כל העניין שהאשכים לא התכווצו בכלל ואין שום אטרופיה. גם לי זה היה מוזר כנראה עניין גנטי
בעניין הטריפ, לקחת שבוע אחרי זריקת פרופ יהיה אידאלי?

ואם לא השתמשתי כלל בפרגניל במהלך הסייקל אבל האשכים שלי במצב בריא ולא הצטמקו זה אומר שאין קשר עדיין לגודל ?

יש רק בעיה אחת.
אתם מעריכים כי לא חוויתם אטרופיה רק בגלל שאתם לא ממש מרגישים אותה.
טרסט מי - יש לכם אטרופיה בין אם תרצו או לא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית