הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס מדא"ג נעת בצבא

מצב
השרשור נעול

MrShape

משתמש פעיל
432
8
נק' מוניטין:
458
432
8
צה״ל
טוב אז אחרי שאני כבר חודש שלם שובר את הראש מבלי למצוא תשובות עלתה לי הברקה לשאול את החבר'ה בפורום.

רוצים להוציא אותי צ'ופר לקורס הזה מדריך כושר קרבי נוסף על תפקיד, עכשיו ממה שאני הבנתי פעם היו מקבלים תעודת מדריך חדר כושר שתופסת גם האזרחות, אבל בדקתי קצת מחברים והם אומרים שלא מקבלים.

אם יש מישהו שיודע יותר פרטים על העניין הזה ויכול לעזור לי יבורך 😃

זה לא תופס לשום דבר באזרחות וזה גם לא שווה כלום... אם אתה רוצה את זה בשביל לשבור שגרה איזה חודשיים אז סבבה אבל אל תצפה ללמוד שם דברים

הדבר היחיד ששווה בקורסים מסוג זה בווינגייט זה באמת שאתה יוצא מהשגרה הצבאית, מה גם שהשהייה בווינגייט הייתה אחת החוויות הכי טובות שהיו לי מהשירות, כשהייתי על אזרחי כל היום, בלי נשק, אוכל ממש טוב ושמירות שכונה חחחח

אני עכשיו בקורס מדריכי חד"כ בווינגייט ורץ ביחד איתי קורס של מדא"ג נע"ת ומדריכי קרב מגע..
הקורס של המדא"ג נע"ת הוא 6 שבועות בעיקר פיזיים,אימונים יחסית לא קלים ממה שהם סיפרו.
לא הקורס שלי ולא שלך נותנים משהו לאזרחות. שלי קצת יותר מקביל לאזרחי כי העלו את הרמה אבל בכל זאת אם תרצה הסמכה לאזרחות תצטרך לקבל ציון גבוה יחסית בקורס שלך ,ביחד עם המלצות מהיחידה שלך ואולי קצת פרוטקציות לצאת לקורס צ'ופר שנותן לך הסמכה אזרחית.
הקורס הנ"ל הוא צ'ופר ורץ פעם ב12 חודשים אאל"ט.
רוב הסיכויים שיצאו אליו מדאג"ים מווינגייט אבל תמיד יש סיכוי.
חוץ מזה האוכל בווינגייט אחלה,הרבה כוסיות,אתה על מד"ס כל היום ומתאמן הרבה.
מה יכול להיות רע?

הקורס הצבאי לא תופס באזרחות.
אני עושה קורס מדריכי חד"כ בקמפוס שיאים ויש איתי בקורס שתי מדסניקיות משוחררות (אחת השתחררה לפני איזה חודש ואחת לפני שנה), והן אמרו שהקורס שהן עשו דרך הצבא בווינגייט הוא ביזיון וברמה מאוד נמוכה, בסיסית, לא מחסה כלום, מטעים אותן שם בכמה מיתוסים, מלמדים את השירים בעברית ולא בלטינית. ובקיצור טוב שהקורס הזה לא תופס באזרחות.

אבל בתור שבירת שיגרה באמצע השירות זה מעולה.

אני עושה קורס מדריכי חד"כ בקמפוס שיאים ויש איתי בקורס שתי מדסניקיות משוחררות (אחת השתחררה לפני איזה חודש ואחת לפני שנה), והן אמרו שהקורס שהן עשו דרך הצבא בווינגייט הוא ביזיון וברמה מאוד נמוכה, בסיסית, לא מחסה כלום, מטעים אותן שם בכמה מיתוסים, מלמדים את השירים בעברית ולא בלטינית. ובקיצור טוב שהקורס הזה לא תופס באזרחות.

אז אצלך בקורס היו כל הצ'וצ'ות 🤡

קורס כזה מתקזז מהשלוש שנות חובה שלך או שזה בנוסף?

לא

כנראה שהן עשו את הקורס במתכונת הישנה. היום זה קצת יותר רציני ונדרשים לדעת את כל השרירים בלטינית וכו'..
אני די מבסוט מהרמה של הקורס,לרוב אם אתה באמת מתעניין בנושא שנוי במחלוקת(ולפעמים גם כשלא) אז מסבירים לך שיש כמה גישות לנושא כמו למשל על מתיחות סטטיות לפני אימון משקולות ועל ספיגת חלבון.
כיום יש בקרה של ווינגייט על החומר הנלמד בשיעורים ועל נוכחות החניכים בכל שיעור כדי שמי שיצא לקורס הצבאי שמסמיך לאזרחות(צ'ופר) יהיה ברמה גבוהה כביכול.

לא

כנראה שהן עשו את הקורס במתכונת הישנה. היום זה קצת יותר רציני ונדרשים לדעת את כל השרירים בלטינית וכו'..
אני די מבסוט מהרמה של הקורס,לרוב אם אתה באמת מתעניין בנושא שנוי במחלוקת(ולפעמים גם כשלא) אז מסבירים לך שיש כמה גישות לנושא כמו למשל על מתיחות סטטיות לפני אימון משקולות ועל ספיגת חלבון.
כיום יש בקרה של ווינגייט על החומר הנלמד בשיעורים ועל נוכחות החניכים בכל שיעור כדי שמי שיצא לקורס הצבאי שמסמיך לאזרחות(צ'ופר) יהיה ברמה גבוהה כביכול.
תתקן אותי אם אני טועה, אבל מי שמעביר את הקורס זה מדסניקיות שעשו קורס של כמה חודשים בוינגייט ?

המדריכים שלי הם מדאג"ים שלא למדו את זה בכלל בקורס,הם למדו את החומר לבד אאל"ט ונבחנו עליו.
אני לא חושב שזה אחד לאחד הקורס האזרחי אבל זה די מקביל לפי הרצאה שקיבלנו מהמב"ס ושאנחנו הקורס הראשון שיוצא לדרך במתכונת הזו(שוב זה לא מדא"ג נעת אלא מדריך חדר כושר-לא מפעיל).
הקורס כביכול מסמיך לאמן אוכלוסייה של חיילים ולא מבוגרים/ילדים. הסמכה לשאר האוכלוסיות מקבלים בהשלמה שבקורס צ'ופר שתקף לאזרחות.

המדריכים שלי הם מדאג"ים שלא למדו את זה בכלל בקורס,הם למדו את החומר לבד אאל"ט ונבחנו עליו.
אני לא חושב שזה אחד לאחד הקורס האזרחי אבל זה די מקביל לפי הרצאה שקיבלנו מהמב"ס ושאנחנו הקורס הראשון שיוצא לדרך במתכונת הזו(שוב זה לא מדא"ג נעת אלא מדריך חדר כושר-לא מפעיל).
הקורס כביכול מסמיך לאמן אוכלוסייה של חיילים ולא מבוגרים/ילדים. הסמכה לשאר האוכלוסיות מקבלים בהשלמה שבקורס צ'ופר שתקף לאזרחות.
אחי, בלי לזלזל ושלא תעלב, אבל אל תכניס את עצמך לסרטים, המב"ס שלך אמר את מה שאמר כדי לתת לכם מוטיבציה, זה רחוק מהמציאות, והמד"גים שמעבירים לך את הקורס הם בדיחה. תראה בקורס הזה כצ'ופר וכיף, תהנה, אבל לרגע אל תחשוב שמה שמלמדים שם זה מקצועי, כי זה ממש לא.

לפני שנה שלחו מישהו מהמחלקה שלי. הדבר היחיד ש"יצא" לו מזה חוץ מהחוויה עצמה זה שבסוף כל מד"ס פלוגתי/בוחן פלוגה הוא היה מעביר את המתיחות.

זה לא תופס לשום דבר באזרחות וזה גם לא שווה כלום... אם אתה רוצה את זה בשביל לשבור שגרה איזה חודשיים אז סבבה אבל אל תצפה ללמוד שם דברים

ממש חולקת על דעתך! הקורס מלמד המון ונותן לך כלים להמשך. אחרי הקורז אפשר לצאת לקורס נוסף שנקרא "מדריכי חדר כושר אזרחי", הקורס הזה נותן לך תעודת מדריך כושר שמשמת אותך גם באזרחות כמדריך חדר כושר וגם מכסה לך את לממודי המדעים במידה ותרצה/י ללמוד קורסי הדרכה שונים כמו פילאטיס/ TRX/ קיקבוס וכל שאר ההדרכות.

ממש חולקת על דעתך! הקורס מלמד המון ונותן לך כלים להמשך. אחרי הקורז אפשר לצאת לקורס נוסף שנקרא "מדריכי חדר כושר אזרחי", הקורס הזה נותן לך תעודת מדריך כושר שמשמת אותך גם באזרחות כמדריך חדר כושר וגם מכסה לך את לממודי המדעים במידה ותרצה/י ללמוד קורסי הדרכה שונים כמו פילאטיס/ TRX/ קיקבוס וכל שאר ההדרכות.
את הקפצת נושא מלפני 3 שנים.
והקורס באמת מלמד המון דברים, חבל שרובם לא נכונים.
ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית