בעיה עם שרשורים ישנים

power rack

משתמש קבוע
1,911
431
נק' מוניטין:
932
1,911
431
בית
כשאני נכנס למשתמש כלשהו ורוצה לקרוא הודעות ישנות שלו או פוסטים שהוא התחיל, אני יכול לראות רק מתאריך מסוים (שהוא משהו כמו לפני שבועיים- חודש, לא בדקתי) וכן הלאה. למשל, במשתמשים ישנים, אי אפשר לראות הודעות שלהם בכלל כי כל ההודעות שלהם נכתבו לפני יותר מחודש. העניין המוזר הוא שדרך המוניטין שהם קיבלו אני כן יכול להגיע לנושאים ישנים שלהם, כלומר הנושאים קיימים, רק החיפוש בהודעות או בנושאים של משתמש ספציפי מקולקל ובכלל משהו קרה לחיפושים באתר, גם כשאני מחפש מילה שקיימת בוודאות בנושא יישן, הוא לא מוצא אותה. למשל תיכנס לפרופיל שלך, הודעות נושאים שנפתחו על ידיך ותמצא נושאים רק מ11 לחודש וכן הלאה, אצל רן (moo) אתה לא תמצא כלום ואני בטוח שהוא פתח נושאים.

כשאתה נכנס לפרופיל של מישהו --> חוצץ "הודעות" --> למטה מצא את כל ההודעות שנכתבו ע"י X --> תקבל 10 עמודים, עבור לעמוד 10 --> למטה יופיע "מצא הודעות ישנות יותר" (שוב 10 עמודים) --> ושוב אותה פרוצדורה.

• פותח/ת השרשור
זה מה שהיה עד לפני שבועיים אבל עכשיו זה לא המצב תבדוק בדוגמאות שנתתי לך

כן, יש משהו מוזר. אני יכול לצפות בכל הנושאים של כולם, אבל משתמשים ואפילו מנהלים לא. אני בודק את זה.

זה מה שהיה עד לפני שבועיים אבל עכשיו זה לא המצב תבדוק בדוגמאות שנתתי לך
בינתיים אתה יכול בחיפוש לכתוב את שם המשתמש ולסמן כל הפורמים + כותרות בלבד וזה ימצא לך את האשכולות של מי שתרצה.
עד שיסדרו לפחות.

• פותח/ת השרשור
עובד, תודה, ועוד בעיה, אני גולש באייפוד 4 והתמונות פרופיל של כולם לא יושבות במקום, הן מחסות לפעמים אפשרות לעשות עריכה וכו׳.
הן כאילו גדולות מדי אבל זה לא קורה בכל הפוסטים, זה קורה לי למשל בשרשור שביסט העלה עם תמונות שלו, אולי זה בגלל התמונות.

תעשה לי תמונת מסך.
תכתוב גם את גירסת המכשיר (iOS 6.1.3/4 או iOS 7 וכו').
אם זה בדפדפן ספארי, נסה בכרום ותגיד לי אם זה גם קורה שם.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזה באגים כי זה לא בפוסטים קבועים כמו שחשבתי. בעיקרון התמונות פרופיל בגודל של פי 3 מהנורמה והיא מחסה פיצ׳רים ואפשרויות באתר, באג אחר זה שהשמות של הנעוצים נמרחים כל אות על שורה, נניח נעוץ ניראה ככה:
נ
ע
ו
ץ
יש עוד באג ששכחתי, אני אצלם לך אותם בפעם הבאה שיופיעו.
אגב, אני כבר תקופה ארוכה מנסה לבטל את ההתראות במייל על כל התראה באתר ולא מצליח, שיניתי את זה בהגדרות וזה עדיין ממשיך לשלוח לי מייל על כל התראה.
הגירסה iOS 6.1.3 ( עכשיו עדכנתי אחרי ששאלת, אני משער שהקודם היה 6.1.2 או משהו כזה)
לא ידעתי שאפשר לגלוש בiOS בכרום, אני גולש בספארי מאז ומתמיד, איך גולשים בכרום?
תודה על העזרה

אני חושב שזה באגים כי זה לא בפוסטים קבועים כמו שחשבתי. בעיקרון התמונות פרופיל בגודל של פי 3 מהנורמה והיא מחסה פיצ׳רים ואפשרויות באתר, באג אחר זה שהשמות של הנעוצים נמרחים כל אות על שורה, נניח נעוץ ניראה ככה:
האם זה קורה בנושאים שיש בהן תמונות? או שזה לא אחיד?

הגירסה iOS 6.1.3 ( עכשיו עדכנתי אחרי ששאלת, אני משער שהקודם היה 6.1.2 או משהו כזה)
תגיד לי אם זה חוזר לך לאחר שידרוג הגירסה.

לא ידעתי שאפשר לגלוש בiOS בכרום, אני גולש בספארי מאז ומתמיד, איך גולשים בכרום?
אתה נכנס ל Appstore ומחפש Chrome. זו אפליקציה חינמית.

לגבי החיפוש פוסטים בפרופילים של משתמשים, תנסה עכשיו נראה שזה סודר (זה יציג לך 2 עמודים במקום 10 כל פעם בפרופילים כמו שלי בגלל שרוב התגובות שלי זה בייעוץ אישי לעומת משתמשים אחרים שרוב התגובות שלהם זה בפורומים פתוחים). נראה שהקטע שזה מציג 2-3 עמודים, גם בפרופילים כמו שלי, זה באג כללי במערכת. דיווחתי על זה, נראה אם יתקנו את זה.

• פותח/ת השרשור
האם זה קורה בנושאים שיש בהן תמונות? או שזה לא אחיד?

תגיד לי אם זה חוזר לך לאחר שידרוג הגירסה.

אתה נכנס ל Appstore ומחפש Chrome. זו אפליקציה חינמית.

לגבי החיפוש פוסטים בפרופילים של משתמשים, תנסה עכשיו נראה שזה סודר (זה יציג לך 2 עמודים במקום 10 כל פעם בפרופילים כמו שלי בגלל שרוב התגובות שלי זה בייעוץ אישי לעומת משתמשים אחרים שרוב התגובות שלהם זה בפורומים פתוחים). נראה שהקטע שזה מציג 2-3 עמודים, גם בפרופילים כמו שלי, זה באג כללי במערכת. דיווחתי על זה, נראה אם יתקנו את זה.

אני אעשה את כל השידרוגים שדיברת עליהם וניראה אם זה יחזור ואם כן, אקח פרטים על העמודים שזה קורה בהם.

כתבתי לך כמה הודעות מעל שהחיפוש תוקן ועובד מצוין.

רק אם אפשר להוריד לי את ההתראות במייל כי אני לא מצליח לעשות את זה והאימייל שלי מוצף בהתראות מהפורום. (שוב, שיניתי את ההגדרות וזה עדיין שולח לי התראות)
תודה על עזרה

איזה הודעות בדיוק אתה מקבל באימייל?
תראה עכשיו אם זה ממשיך לשלוח לך אימיילים, בעיקרון כל ההגדרות שלך היו טובות אני רק הפעלתי את הקבלה באימייל והורדתי אותה שוב (שמרתי בין לבין). אולי משהו נתקע שם.

• פותח/ת השרשור
הודעות מסוג- תגובה חדשה לנושא במעקב ... אני אגיד לך אם זה הפסיק עוד שעה-שעתיים שיצטברו קצת התראות.

הודעות מסוג- תגובה חדשה לנושא במעקב ... אני אגיד לך אם זה הפסיק עוד שעה-שעתיים שיצטברו קצת התראות.
זה כבר משהו אחר. כשאתה בוחר לעקוב אחר נושא, יש לך לבחור האם תרצה לקבל דואר אלקטרוני או לא.
רשימת הנושאים שאצלך במעקב ניתן לצפות כאן:
http://www.lbs.co.il/watched/threads/all

יש לך 8 עמודים של נושאים במעקב. בכל מקום שכתוב בו "דואר אלקטרוני", זה אומר שנרשמת לעקוב אחרי הנושא ולקבל התראה בדואר אלקטרוני (בלי קשר למה שבחרת בהגדרות המשתמש שלך).
אם אתה רוצה להפסיק את זה, אתה תצטרך להיכנס לאותו הנושא וללחוץ "בטל מעקב נושא". אם תרצה לעקוב שוב אחר הנושא הזה, אבל לא לקבל התראות בדואר אקלטרוני, אז פשוט תוריד את הסימון הזה בזמן הלחיצה על מעקב הנושא.

• פותח/ת השרשור
יש מעקב אוטומטי בנושאים שאני כותב בהם הודעה, אז אני רוצה מעקב בלי התראות במייל, רק באתר, שהברירת מחדל תהיה בלי התראה במייל.

כן, אבל אתה לחצת על "עקוב אחר נושא" בראש העמוד מעל לנושאים מסויימים (8 עמודים שכאלו). ההתראות בתוך הפורום שאתה מקבל ע"י ציטוט התגובה שלך או תגובה במקום שהגבת כבר, לא קשורות לכך. כשאתה לוחץ על "עקוב אחר נושא", אתה אמור לבטל את האופציה לקבל אימיילים אלא רק התראות בפורום

http://img854.imageshack.us/img854/4513/6gs5.png

• פותח/ת השרשור
כן, אבל אתה לחצת על "עקוב אחר נושא" בראש העמוד מעל לנושאים מסויימים (8 עמודים שכאלו). ההתראות בתוך הפורום שאתה מקבל ע"י ציטוט התגובה שלך או תגובה במקום שהגבת כבר, לא קשורות לכך. כשאתה לוחץ על "עקוב אחר נושא", אתה אמור לבטל את האופציה לקבל אימיילים אלא רק התראות בפורום

http://img854.imageshack.us/img854/4513/6gs5.png

לא, יצא לי ללחוץ על ״מעקב נושא״ אולי 4 פעמים באתר, כל השמונה עמודים הם במקומות שכתבתי הודעה ואין לי בעיה עם זה (אפשר לשנות את זה בהגדרות). אני פשוט רוצה שהברירת מחדל תהיה מעקב רק בפורום ואז לא אצטרך ללכת לעמוד שנתת כל יום ולשנות הגדרות לנושאים החדשים.

לא, יצא לי ללחוץ על ״מעקב נושא״ אולי 4 פעמים באתר, כל השמונה עמודים הם במקומות שכתבתי הודעה ואין לי בעיה עם זה (אפשר לשנות את זה בהגדרות). אני פשוט רוצה שהברירת מחדל תהיה מעקב רק בפורום ואז לא אצטרך ללכת לעמוד שנתת כל יום ולשנות הגדרות לנושאים החדשים.
הברירת מחדל שלך זה מעקב ללא אימייל

• פותח/ת השרשור
גם העניין עם המייל תוקן, תודה.

שלוש שאלות:
1. מה עושה לחסום משתמש?
2. חסמת אפשרות של יותר מתיוג אחד בהודעה? ניראה כאילו שמתייגים יותר מאדם אחד בהודעה, ההתראה לא מגיעה לאף אחד מהם.
3. מוניטין יכול לרדת בכלל? היה פה בחור שקיבל צרור של מוניטין שלילי ונשאר לו 4 פסים מבלי שינוי.

1. מה עושה לחסום משתמש?
לוחץ על תמונה תהפרופיל שלו/הולך לפרופיל שלו ויהיה לך כפתור שנקרא "חסום". ברגע שאתה לוחץ על זה אתה לא רואה יותר הודעות של אותו המשתמש ולא מקבל ממנו התראות.

2. חסמת אפשרות של יותר מתיוג אחד בהודעה? ניראה כאילו שמתייגים יותר מאדם אחד בהודעה, ההתראה לא מגיעה לאף אחד מהם.
לא, זה עובד. הרגע בדקתי דרך המשתמש שלך תייגתי את עצמי ועוד כמה אנשים.

3. מוניטין יכול לרדת בכלל? היה פה בחור שקיבל צרור של מוניטין שלילי ונשאר לו 4 פסים מבלי שינוי.
כן, זה תלוי כמה מוניטין שלילי יש לך. מה שכן, זה לא יכול לרדת מ-0 כרגע וזו בעיה שאני שמתי לעצמי ב To do list לתיקון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית