הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקצוענים ששינו תחום

Daniel Barack

משתמש על
9,149
5,628
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,357
9,149
5,628
שלום וחג שמח

מעניין אותי לדעת,

האם אתם מכירים בודיבילדרים מקצוענים שעברו לתחום הפאוורליפטינג, או להיפך?

אני יודע שהפאוורליפטר/סטרונג-מן Mariusz Pudzianowsk שעבר ל-MMA אבל זה משהו אחר...

בקיצור, יש חיה כזו?

לוליק זיידין, פאוורליפטר ישראלי עבר לבודיבילדינג ולקח ראשון באורבאול.

MATT KROC פאוורליפטר שהסקביט 1014 ולחץ 700 ומשהו ועשה דדליפט של 800 ומשהו (עם ציוד הכל) עכשיו עבר לבילדינג ומנסה להשיג כרטיס פרו. הוא רוצה להיות הליפטר המקצועי הראשון שמשיג גם כרטיס פרו (הוא עדיין מרים כבד ביום גב הוא עושה דדליפטים עם 700 פאונד).

אם אני לא טועה קוקלייב עבר לבילדינג
למרות שהוא היה בכל תחום אפשרי

אם אני לא טועה קוקלייב עבר לבילדינג
למרות שהוא היה בכל תחום אפשרי
קרוספיט...

סטן אפרדינג בודי בילדר והוא מחזיק בשיא RAW בקטג' של עד 125 קילו אם אי לא טועה. חזק מאוד

אם קוקלייב עובר לבילדינג אני מפסיק לעקוב אחריו

התכוונתי שקלוקוב עושה קרוספיט

קלוקוב מתאמן במכון קרוספיט ולובש כל היום מכנסיים של "ריבוק קרוספיט" אני לא יודע אם זה הליך שיווקי של ריבוק או משהו כזה אבל יהיה מעניין לראות אם הוא ייכנס מתישהו לתחרות קרוספיט (הבעיה שזה יפגע לו במשקולנות אז אני לא חושב)

לוליק לא זכה באוברול אבל לקח מר ישראל במשקל כבד

• פותח/ת השרשור
לוליק התחרה שנה אחת וחזר לליפטינג עד כמה שאני יודע
אני מתכוון לכאלו ששינו את התחום לגמרי ולא חזרו למה שעשו בעבר

לוליק התחרה שנה אחת וחזר לליפטינג עד כמה שאני יודע
אני מתכוון לכאלו ששינו את התחום לגמרי ולא חזרו למה שעשו בעבר
MATT KROC
ליפטר ששבר שיאים
ועכשיו בילדר שמקווה לכרטיס פרו

קלוקוב מתאמן במכון קרוספיט ולובש כל היום מכנסיים של "ריבוק קרוספיט" אני לא יודע אם זה הליך שיווקי של ריבוק או משהו כזה אבל יהיה מעניין לראות אם הוא ייכנס מתישהו לתחרות קרוספיט (הבעיה שזה יפגע לו במשקולנות אז אני לא חושב)
הבנתי מכל מני ראיונות שלו בשפה הרוסית שזאת בדיוק הכוונה שלו.
אני די חושב שהוא גמר את הסוס מבחינת הWL-פספס אליפות עולם ואולימפיאדה..אני חושב שהוא כבר מעבר לשיא שלו. תכלס נחייה ונראה

קלוקוב לא עבר לקרוספיט השתגעם? הוא פשוט עושה דעווינים לעולם חדש של מעריצים שהוא גילה שקיים. ומטריל אותם.

קלוקוב לא עבר לקרוספיט השתגעם? הוא פשוט עושה דעווינים לעולם חדש של מעריצים שהוא גילה שקיים. ומטריל אותם.

הוא עושה דאוינים וגם עושה מזה הרבה כסף לדעתי (ריבוק ספונסרים שלו עכשיו כרגע לדעתי והוא מעביר סדנאות של הרמת משקולות בקרוספיט)
אבל הוא "כאילו" מתאמן לקרוספיט ואני די בטוח שהצהיר שהוא רוצה להתחרות מתישהו אבל שאם לא יעשה את זה הוא ייצא "פחדן" והוא רוסי שאוהב אתגרים ואני לא בטוח שבא לו לצאת "פחדן". מצד שני אין לו מה להוכיח, הוא תותח בכל מקרה

ekueuc tn
הוא עושה דאוינים וגם עושה מזה הרבה כסף לדעתי (ריבוק ספונסרים שלו עכשיו כרגע לדעתי והוא מעביר סדנאות של הרמת משקולות בקרוספיט)
אבל הוא "כאילו" מתאמן לקרוספיט ואני די בטוח שהצהיר שהוא רוצה להתחרות מתישהו אבל שאם לא יעשה את זה הוא ייצא "פחדן" והוא רוסי שאוהב אתגרים ואני לא בטוח שבא לו לצאת "פחדן". מצד שני אין לו מה להוכיח, הוא תותח בכל מקרה
כרגע התוכניות שלו זה אליפות עולם בטקסס שנה 2015 ואז ריו ולפרוש .
אין סיכוי שהוא מתכונן לקרוספיט כרגע - אבל אני לא מאמין שהוא בכלל ישתתף באולימפיאדה הקרובה
אי אפשר לעשות הכל וברמה כל כך גבוהה.

Back
למעלה תחתית