עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא סובל מנוירופתיה?אבא שלי חולה סוכרת...
לא, אבל אצל סבתא שלי גם יש סכרת ואצלה זה מתחיל..הוא סובל מנוירופתיה?
אני לא עוסק בהמלצות אבל עד כמה שאני יודע היעילות של החומצה האלפא-ליפואית היא בקשר לבעיות נוירופתיות (יש גם טענות שהיא מועילה למאזן הסוכר בדם באופן כללי, אבל להבנתי אין מחקרים משכנעים). בכל אופן, היא חומר לא מזיק כך שאין סיכון בניסוי.אז מומלץ לקנות לה?
זה שווה את הכסף? (לא שזה יקר או משהו, אבל עדיין..)אני לא עוסק בהמלצות אבל עד כמה שאני יודע היעילות של החומצה האלפא-ליפואית היא בקשר לבעיות נוירופתיות (יש גם טענות שהיא מועילה למאזן הסוכר בדם באופן כללי, אבל להבנתי אין מחקרים משכנעים). בכל אופן, היא חומר לא מזיק כך שאין סיכון בניסוי.
אין לי מושג. אם הוא עוקב אחרי רמות הסוכר שלו באופן שוטף (סוכר בצום, סוכר ראשון בבוקר, HBA1C) כך שיוכל לערוך השוואות, אולי כדאי לו לקנות קופסא אחת ולבדוק אחרי חודשיים שלושה אם הוא זרק קצת כסף לפח או שעשה את אחת העיסקאות הטובות בחייו.זה שווה את הכסף?
תודה על כל העזרה.אין לי מושג. אם הוא עוקב אחרי רמות הסוכר שלו באופן שוטף (סוכר בצום, סוכר ראשון בבוקר, HBA1C) כך שיוכל לערוך השוואות, אולי כדאי לו לקנות קופסא אחת ולבדוק אחרי חודשיים שלושה אם הוא זרק קצת כסף לפח או שעשה את אחת העיסקאות הטובות בחייו.
הבעיה היחידה עם המשפט האחרון היא שיש בערך שלושה מליון חומרים שאפשר להגיד עליהם אותו דבר (קינמון, פטרוזיליה, חילבה כמו שדין אמר לפני רגע, כל מיני ויטמינים, אוכמניות, מיץ רימונים, מגנזיום ציטראט וכו' וכו' וכו'...), כך שבאופן מעשי לבדוק אחד מהם על עצמך לא נראה כמו מדיניות אפקטיבית במיוחד.
בהצלחה. אשמח לשמוע על התוצאות.הזמנתי את זה,ויטמין D ומגנזיום+אבץ
תודהבהצלחה. אשמח לשמוע על התוצאות.