הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חומצה פולית ויטמין די

פינוקיו

משתמש פעיל
659
48
נק' מוניטין:
112
659
48
יצא לי 7.9 חומצה פולית בבדיקת דם, האם זה נמוך?
האם יש תוסף שאפשר לקחת בשביל לעלות את זה?

עוד שאלה לגבי ויטמין די, האם בישראל יש צורך בתוסף ויטמין די או שהשמש עושה את שלה?

ושאלה אחרונה.
האם יש תוסף שעוזר להגדיל זיקפת בוקר?
עשיתי בדיקות דם אצל אורולוג והכל תקין, אך החשק מיני שלי ירד בשנים האחרונות, והרופא רשם לי סיאליס, אבל סיאליס זה תרופה כימית. האם יש תרופה טבעית שיכולה לחזק את הזיקפה?

סיאליס זה תרופה ללא מרשם. אם הרופא רשם לך ואמר לך שהכל תקין אז כנראה שהסיבה היא לא רפואית.
לגבי תיסוף ויטמינים, אתה צריך להתייעץ עם רופא המשפחה שלך במידת הצורך וכמה.

אוסיף שגם לגבי ויטמין די אפשר לעשות בדיקת דם, פשוט צריך לבקש מפני שהיא לרוב אינה מגיע יחד עם הפאנל הרגיל.
יש אנשים שגם בשמש וחסר להם, זה גם תלוי בגוון עור וזמן חשיפה

• פותח/ת השרשור
סיאליס זה תרופה ללא מרשם. אם הרופא רשם לך ואמר לך שהכל תקין אז כנראה שהסיבה היא לא רפואית.
לגבי תיסוף ויטמינים, אתה צריך להתייעץ עם רופא המשפחה שלך במידת הצורך וכמה.
הרופאת משפחה שלי היא כמו מזכירה לא מבינה הרבה.
לגבי הזיקפה - איך לבידו נמוך זה לא בעיה רפואית?
לבידו שמסתדר בעקבות כדור כימי לא באמת פותר את הבעיה מהשורש. לא בא לי להיות תלוי בכדור. אם הייתי מזריק טוסטסטורון היה לי זיקפת בוקר?( למרות שבבדיקת דם היא הייתה תקינה)
שמעתי לאנשים זה עזר פלאים.
7.9 באילו יחידות?
ואמור להיות לך הסבר בחלק התחתון של הבדיקות מה זה חוסר.

קבצים מצורפים

• 16706038783053392317189474017920.jpg
    16706038783053392317189474017920.jpg
    KB 74.3 · צפיות: 36
לבידו נמוך יכול נובע מהרבה סיבות.. לחץ נפשי , דכדוך , חוסר משיכה לבת/בן הזוג והרשימה עוד ארוכה...

חומצה פולית לא תעזור לך.
סיאליס לא מטפלת בחוסר חשק מיני.. היא מטפלת בבעיות של זיקפה חלשה , קושי להגיע לזיקפה, זה לא תרופה שעושה לך חשק או חרמנות.

הייתי פונה לאנדוקרינולוג לבדיקה מקיפה יותר , בדיקה הורמונלית רחבה יותר אולי תספק תמונה יותר טובה.

כמו שאתה רואה הרמה גבולית. פנה לרופא שלך ובקש הסבר או בירור נוסף.

האם יש תוסף שאפשר לקחת בשביל לעלות את זה?
בגדול יש, אבל חשוב שתבין ממה נובעת הבעיה.
אולי אתה לא אוכל כמו שצריך, אולי מדובר בגורם אחר.

עוד שאלה לגבי ויטמין די, האם בישראל יש צורך בתוסף ויטמין די או שהשמש עושה את שלה?
לא נדיר בכלל לראות חוסר בוויטמין D.
אם אתה מודאג ולא נחשף לשמש אתה יכול לשקול תיסוף של 800-1000 יחב"ל ביום (20-25 מיקרוגרם).

• פותח/ת השרשור
הייתי פונה לאנדוקרינולוג לבדיקה מקיפה יותר , בדיקה הורמונלית רחבה יותר אולי תספק תמונה יותר טובה.
אז לבקש מהרופאת משפחה תור לאנדוקרינולוג - ולבקש ממנו בדיקה הורמנלית בעקבות כך שאין לי זיקפת בוקר, והזיקפה בזמן סקס חלשה(ללא ויאגרה) נקווה שהיא לא תפנה אותי שוב לאורולוג שיגיד לי לקחת 5 מיליגרם סיאליס כל יום.

עוד שאלה קטנה לגבי השינה: אני נוטה להתעורר כמה פעמים בלילה והשינה העמוקה שלי נקטעת המון פעמים, הלכתי למעבדת שינה ונמצא שהכול תקין. האם גם בזה אנדוקרינולוג יכול לבדוק פרופיל הורמונלי, או שזה בכלל תחום של ניורולוג?

אז לבקש מהרופאת משפחה תור לאנדוקרינולוג - ולבקש ממנו בדיקה הורמנלית בעקבות כך שאין לי זיקפת בוקר, והזיקפה בזמן סקס חלשה(ללא ויאגרה) נקווה שהיא לא תפנה אותי שוב לאורולוג שיגיד לי לקחת 5 מיליגרם סיאליס כל יום.

עוד שאלה קטנה לגבי השינה: אני נוטה להתעורר כמה פעמים בלילה והשינה העמוקה שלי נקטעת המון פעמים, הלכתי למעבדת שינה ונמצא שהכול תקין. האם גם בזה אנדוקרינולוג יכול לבדוק פרופיל הורמונלי, או שזה בכלל תחום של ניורולוג?

בבדיקות דם האחרונות.. בדקו רמות טסט?

איכות שינה יכולה להיות מושפעת מגורמים הורמונלים וגם מסטרס.

האם אתה מרגיש סטרס או שינוי במצב הנפשי? שינוי מצב רוח?

אם הגישה הטיפולית מסתכמת ב"קח סיאליס וזהו" ייתכן שיהיה כדאי לשקול פגישה עם סקסולוג (בדוק את איט"ם והפעילות שלהם לפני שאתה בוחר אחד, זה תחום רווי רמאים), או טיפול במרפאה רב תחומית שיכולה לבחון את הבעיות שאתה מתאר מכמה זוויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית