הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה בHTC ONE X

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
מישהו שמבין בענייני רוטינג.

ניסיתי לבצע רוט למכשיר - ומסתבר שהרום המדובר הוצהר כמתאים לONE X והוא לא היה.
קיצר, המכשיר נתקע על הלוגו.

השתמשתי בשתי תוכנות ריקברי שונות ומחקתי הכל והתקנתי רוט של וייפר כולל בוט 1.73
עדיין כלום. תקוע כאילו אין מחר.

למישהו יש פתרון?

אני מניח שלא עשית גיבוי ננדרויד דרך הריקוברי, אה?
לא הבנתי מה הכוונה שהשתמשת ב-2 תוכנות ריקוברי, בתכלס זה לא ממש אפשרי כי אתה מגיע תמיד לאותה אחת.
נסה להוריד את הרום ה"רשמי" של one x (רק שיהיה dexoded. תמצא אותו כאן) ולהתקין אותו דרך הריקוברי. אל תשכח לעשות לפני כן wipe, גם של ה-cache וגם של ה-delvik (זה ב-advanced). אגב, הייתי מנסה לפני כן להיכנס לריקוברי, לעשות wipe מלא כמו שאמרתי ולהתקין את אחד הרומים המבושלים שוב.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שלא עשית גיבוי ננדרויד דרך הריקוברי, אה?
לא הבנתי מה הכוונה שהשתמשת ב-2 תוכנות ריקוברי, בתכלס זה לא ממש אפשרי כי אתה מגיע תמיד לאותה אחת.
נסה להוריד את הרום ה"רשמי" של one x (רק שיהיה dexoded. תמצא אותו כאן) ולהתקין אותו דרך הריקוברי. אל תשכח לעשות לפני כן wipe, גם של ה-cache וגם של ה-delvik (זה ב-advanced).

זהו שבדיעבד אולי היה באמת חכם לבצע ננדרויד...
בהתחלה השתמשתי בTWRP ריקוברי. ניסיתי להתקין VIPER X ROM איזה 730 מגה דרך adb sideloader.
הכל הלך חלק - ההתקנה עברה מושלם. בסוף עשיתי ריבוט חזרה ל fastboot - וביצעתי את הפקודה flashboot boot boot.img
זה הבוט שבא עם הויפר גרסא 1.73
כלום - עדיין היה תקוע לי על הלוגו של HTC.
חשוב לציין שניקיתי הכל - cache ,delvik,internel sd הכל מחקתי לאפס.

אחרי זה התייעצתי בXDA - אמרו לי תנסה לשנות ריקוברי ל philiz touch - ולעשות הכל מהתחלה.
עשיתי הכל שוב, ונאדה.

רציתי לשחזר חזרה לרום המקורי - אבל אין לי שמץ מה הרום המתאים.
איך אני מגלה את הרום שמתאים לי - יש כל-כך הרבה איזורים ו - RUU's - שאני מאבד עצמי לדעת.
רציתי רק לבצע רוטינג למכשיר - מצטער שהתחלתי עם זה.

נראה לי שמשהו התחרבש שלך - בעיקרון אם העלית רום מבושל דרך fastboot הוא מחק את הרוט, ובגלל שהוא לא רום מלא המכשיר שלך לא עולה. אתה צריך להתקין את הריקוברי ואז להעלות את הרום המבושל דרכו. תעשה ככה: תתקין ריקוברי, תעלה את ה-zip של הרום המבושל (לא image) דרך adb (דרך fastboot), אין לך דרך אחרת כרגע), תיכנס לריקוברי ואז תתקין אותו משם.
או, אם אתה מוצא את הרום המקורי, תעלה את ה-image דרך fastboot ותעשה את התהליך שעשית מלכתחילה (בלי ריקוברי ושטויות לפני).

אז ככה אנשים שלא מבינים בתזונה או אימונים מרגישים פעם ראשונה כשהם נכנסים לפורום (מקריאת הפוסט הבנתי אולי 3 מילים)?
בדיוק 😃

תוריד עוד פעם את הרום ותבדוק שהוא שוקל בדיוק אותו הדבר יכול להיות שהיה משהו פגום בהורדה
מעבר לזה מר לטיסימוס הדריך אותך טוב

• פותח/ת השרשור
עובדדדדדדדדדד
רק אני טיפש לא שמתי לב שהיה חסרה לי מילה קטנה שעושה קסמים.

fastboot FLASH boot boot.img

שכחתי את הFLASH/

הכל עובד פנטסטי - VIPER X יששש

אחי, אתה יודע איך כולם אומרים שאנדרויד זה לאנשים חכמים בטירוף ואפל זה לבנות ולדבילים שאין להם מושג מהחיים?
אמר זה שמסתובב עם אייפון 5 בכיס כל היום והולך עוד שבוע לקנות אייפון 5S

• פותח/ת השרשור
אוייי אייפון פיכס
הדברים שניתן לעשות עם אנדרואיד כמו ONE X כשהרוט פתוח...

• פותח/ת השרשור
אם אתה רואה זה כבונוס כלשהו אני מרחם עליך

קודם-כל אל תתנשא - אלו האנשים הכי קטנים בעולם.
דבר שני אני ציינתי סתם דוגמא קטנה לדברים שאפשר לעשות באמצעות אופציות של קוד פתוח לעומת אפל.
אני משתמש ברוטינג לדבר אחר הרבה יותר רציני.

קודם-כל אל תתנשא - אלו האנשים הכי קטנים בעולם.
דבר שני אני ציינתי סתם דוגמא קטנה לדברים שאפשר לעשות באמצעות אופציות של קוד פתוח לעומת אפל.
אני משתמש ברוטינג לדבר אחר הרבה יותר רציני.
אני אולי האיש הכי קטן בעולם , אבל אם מישהו משתמש ברוט בשביל לפרוץ לאנשים לחשבונות - מבחינתי זה עצוב מאוד.
תשתמש ברוטינג למה שבא לך, אני הגבתי על הדוגמה שנתת ולא על השימוש שלא כתבת כאן

אחי, אתה יודע איך כולם אומרים שאנדרויד זה לאנשים חכמים בטירוף ואפל זה לבנות ולדבילים שאין להם מושג מהחיים?

דווקא אני טוען שנקסוס 4 זה טלפון לעצלנים ומטומטמים (כמוני ובהנחה שאין לך מושג ברוטים וריבוטים וריקוברים וכאלו)

• פותח/ת השרשור
אני אולי האיש הכי קטן בעולם , אבל אם מישהו משתמש ברוט בשביל לפרוץ לאנשים לחשבונות - מבחינתי זה עצוב מאוד.
תשתמש ברוטינג למה שבא לך, אני הגבתי על הדוגמה שנתת ולא על השימוש שלא כתבת כאן

עזוב, אני יכול לתת שיעור בפסיכולוגיה ואנתרופולוגיה על הטענה שטענת.
פשוט נגיד שאנחנו מסכימים וזהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית