הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Workout 30.09.13

shum_klum

משתמש משקיע
2,345
1,475
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,623
2,345
1,475
התחלתי לתרגל את הטכניקה החדשה בבנץ' + עצירה ובנוסף לתרגל סקוואט בלי מראה.

משקל גוף 78 בבוקר

יש לציין שהסקוואט הקל היה עם מראה ובסקוואט הכבד (יחסית) אני יודע שבחזרה הראשונה והרביעית לא שברתי והשאר גבולי.

צפייה מהנה.

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד, איך הסתרת את המראה?

תודה, אימון שעבר סובבתי את הכלוב ואז הסגן מנהל העיר לי ואמר שהוא מעדיף שאני אסתיר את המראה בדרך זו או אחרת אז אתמול קשרתי סדין לצינור שמעל המראה, המנהלת במקרה עברה באזור וראתה את זה ואמר לי שזה לא לעניין שאני עושה דבר כזה ושהיא מעדיפה שאני אסובב את הכלוב

תודה, אימון שעבר סובבתי את הכלוב ואז הסגן מנהל העיר לי ואמר שהוא מעדיף שאני אסתיר את המראה בדרך זו או אחרת אז אתמול קשרתי סדין לצינור שמעל המראה, המנהלת במקרה עברה באזור וראתה את זה ואמר לי שזה לא לעניין שאני עושה דבר כזה ושהיא מעדיפה שאני אסובב את הכלוב

חחחחחחחחחחחחחחחחח

משקל גוף 78 בבוקר

יש לציין שהסקוואט הקל היה עם מראה ובסקוואט הכבד (יחסית) אני יודע שבחזרה הראשונה והרביעית לא שברתי והשאר גבולי.

צפייה מהנה.

משקל גוף 78 בבוקר

צפייה מהנה.

נורא משעשע בעיני שאתה טורח לציין שזה בלי מראה... סקווט לא דורש מראה מעולם.
המשקלים נחמדים מאוד, העומק גבולי מאוד ונראה כאילו חסרה לך גמישות.

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד.
הבנץ' שלך הזוי ביחס לסקוואט, איך הגעת למשקל בבנץ'?

הייתי מפמפם לפני כמה שנים ובנוסף הבנץ פחות נפגע בחיטוב לעומת הסקוואט שהתרסק.
נורא משעשע בעיני שאתה טורח לציין שזה בלי מראה... סקווט לא דורש מראה מעולם.
המשקלים נחמדים מאוד, העומק גבולי מאוד ונראה כאילו חסרה לך גמישות.

קודם כל ברוך הבא מייק 😃
שנית אני מודע לכך שהסט הכבד של הסקוואט העומק בעייתי, בסט הקל לא היה חסר עומק ככה שלא בטוח שזה בגלל חוסר גמישות בכל מקרה אני שלוש פעמים בשבוע בסוף אימון עושה 10 דק' גמישות (חלק עם pnf) כדי להגמיש את ההמסטרינג, גסטרו, גלוטס, קוואד ומקרבים. לגבי המראה נכון שאין צורך במראה כשעושים סקוואט אבל כשאתה שלוש שנים רגיל לעשות סקוואט עם מראה, לראות את העומק, את המוט, את בית החזה וכו' ואז ביום בהיר אחד פתאום אתה לא רואה את כל אלה אז זה קצת מערער את הביטחון ודורש התמצאות טובה יותר במרחב, אני מאמין שלאט לאט אני אתרגל.
אגב בעבר לחצתי בבנץ 157, סקוואט 200 ודדליפט 207 ככה שאני יודע מה זה משקל כבד, אני פשוט מנסה להחזיר את הכוח שאיבדתי בחיטוב.

איך אתה עושה סקוואט עם גופייה, תהיה בריא.
מפוצץ את השכמות (קצת מתחת) במגנזיום. ומקווה לטוב.

הייתי מפמפם לפני כמה שנים ובנוסף הבנץ פחות נפגע בחיטוב לעומת הסקוואט שהתרסק.

קודם כל ברוך הבא מייק 😃
שנית אני מודע לכך שהסט הכבד של הסקוואט העומק בעייתי, בסט הקל לא היה חסר עומק ככה שלא בטוח שזה בגלל חוסר גמישות בכל מקרה אני שלוש פעמים בשבוע בסוף אימון עושה 10 דק' גמישות (חלק עם pnf) כדי להגמיש את ההמסטרינג, גסטרו, גלוטס, קוואד ומקרבים. לגבי המראה נכון שאין צורך במראה כשעושים סקוואט אבל כשאתה שלוש שנים רגיל לעשות סקוואט עם מראה, לראות את העומק, את המוט, את בית החזה וכו' ואז ביום בהיר אחד פתאום אתה לא רואה את כל אלה אז זה קצת מערער את הביטחון ודורש התמצאות טובה יותר במרחב, אני מאמין שלאט לאט אני אתרגל.
אגב בעבר לחצתי בבנץ 157, סקוואט 200 ודדליפט 207 ככה שאני יודע מה זה משקל כבד, אני פשוט מנסה להחזיר את הכוח שאיבדתי בחיטוב.

מפוצץ את השכמות (קצת מתחת) במגנזיום. ומקווה לטוב.
נסה קצת פאוז סקווט במקום כל השטויות האחרות.
200 סקווט - תראה לי, אם העומק היה כמו אלה... 😃
ואיך קרה שהסקווט והדדליפט קרובים כל כך?

• פותח/ת השרשור
איך איבדת כל כך הרבה כח בחיטוב ?

חיטוב, ירידה של 16 קילו עשו את שלהם...

נסה קצת פאוז סקווט במקום כל השטויות האחרות.
200 סקווט - תראה לי, אם העומק היה כמו אלה... 😃
ואיך קרה שהסקווט והדדליפט קרובים כל כך?

אין לי 200 קילו מצולם, יש לי כאן סרטונים:
http://www.lbs.co.il/threads/39460/#post-500320

זה הסקוואט הכי גבוה שצולם:

העומק סבבה.

לגבי איך קרה שהם קרובים כל כך אין לי הסבר... חוץ מזה שברמות הגבוהות הדדליפט והסקוואט מאוד קרובים ולעיתים הסקוואט עובר את הדדליפט. אבל אני עוד רחוק משם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית