הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפליקציית מעקב אימונים ודיאטה לאנדרואיד - ההשקה

• פותח/ת השרשור tomerA
  • פורסם בתאריך

tomerA

משתמש משקיע
2,559
38
נק' מוניטין:
1,538
2,559
38
שלום, למי שזוכר פירסמתי כאן אפליקציה שאני עובד עליה של ניהול יומני חדר כושר ודיאטה.
זה הפוסט הקודם שלי:
http://www.lbs.co.il/threads/42958/

אני מתכנן עוד שבוע-שבועיים לשחרר את האפליקציה לקהל הרחב ורציתי לבקש מאנשים לתת חוות דעת לפי שאני מפרסם את האפליקציה.

הרבה מאד דברים שונו מאז הגרסא הקודמת אם זה בעיצוב ואם זה בפונקציונליות.

השינוי המשמעותי הוא שהאפליקציה הפכה להיות רשת חברתית.
לא רשת חברתית כמו facebook, אין כאן את הרעיון של חברים.

הרעיון כאן הוא שיש קיר אחד משותף לכול המשתמשים שבו אפשר לשתף אימונים\דיאטות שהיו לכם.
במידה ומישהו פרסם מאכל חדש או רוטינה חדשה ניתן לשמור אותם על באפליקציה שלכם.
זאת אומרת שאם X שיתף רוטינה Y ניתן לשמור את רוטינה Y בתור אחת מהרוטינות שלכם.

את השיתופים ניתן לעשות ע"י התחברות או עם facebook, twitter או עם הרשמה מובנת של האפליקציה.

מי שרוצה להסתכל ולתת חוות דעת בבקשה שישאיר כאן את הgmail שלו איתו הוא משתמש במכשיר האנדרואיד שלו ואני אשלח לו קישור להורדה.

- דרך אגב, בקשר לפרסומת על תחרות של האבקת חלבון היא עדיין לא בתוקף. אני מאפס את כול הdatabase לפני ההשקה ככה שאין טעם לנסות לזכות כרגע.

• פותח/ת השרשור
לא,זה לא זה.

יותר מתוחכם מזה.
האפליקציה שלי מתאימה למתאמנים יותר רציניים.

היי,

נראה מאוד מעניין, יכול לעזור מאוד לעקוב אחרי אימונים ותזונה לאחר שאתרגל לאפליקציה.

פידבק ראשון - לא יודע אם זה רק אצלי אבל כשאני מנסה להיכנס לWork well האפליקציה קורסת.

• פותח/ת השרשור
היי,

נראה מאוד מעניין, יכול לעזור מאוד לעקוב אחרי אימונים ותזונה לאחר שאתרגל לאפליקציה.

פידבק ראשון - לא יודע אם זה רק אצלי אבל כשאני מנסה להיכנס לWork well האפליקציה קורסת.

כן, צודק.

זה בגלל שאני עדיין עושה שם ניסויים ופיתוח אז חלק מהדברים לא עובדים בגרסא הקודמת.

עד סוף השבוע הכול יהיה מוכן ותוכל להשתמש באפשרות הזאת 😃

• פותח/ת השרשור
האפליקציה תפורסם בלילה שבין חמישי לשישי למי שמתעניין.

הנה סרטון קידום למי שעדיין לא ראה את האפליקציה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית