ייעוץ שילוב טסט אנתת וטסט פרופ?

למה אתה עושה את זה?
בדרך כלל עושים את זה כדי לתת בוסט בתחילת הסייקל עד שהאננטט מתחיל להשפיע

אפשרי ויש סוג טסט של נקרא סוסטנון תיקרא עליו קצת..
מזריקים פרופ יום כן יום לא - כל יום אחר. באמת אין סיבה שתעשה את זה חוץ מלתת בוסט בתחילת סייקל עד שאננטט מתחיל להשפיע....

• פותח/ת השרשור
הבנתי,עכשיו את הפרופ מרגישים מהר מאוד נכון ?
ועוד שאלה,איזה מקומות מומלצים להזרקה ליאור ?ישבן ו..?

אני בכתף וישבן יש כאלה גם ברגליים אבל אני אף פעם לא נתתי ברגליים קראתי כמה מאמרים בפורומים בחו״ל שמזריקים סטרואידים (לא סינטול) גם בבייספס ובטרייספס , עצם העובדה שאתה מזריק בשריר מסויים הוא מותח לך את השריר והוא גדל ...

בכתף זה מפריע לתפקוד ?
זאת אומרת מחר אני מזריק לכתף הכתפיים יגדלו יותר ?

מאוד אינדיווידואל, יש כאלו שהזריקו בכל שריר שקיים בגוף מתוך ״אמונה״ שהזרקה במקום הספציפי כן עוזרת להתפתחות של השריר - בגדול כשאתה מזריק בכתפיים זה נותן לך מראה של ״בליטה״ כך שזה מבליט לך את הכתפיים .

תלוי בחומר מה הטסט בדרך כלל טסט קצר הוא כואב צורב בגלל שהוא קצר אז כמות הממיסים גבוהה כדי שהטסט לא ייתרסק , למשל אם תזריק נובה טסט ארוך הבאטץ של פעם לא היית יכול לתפקד בכלל כיום אני לא יודע

אפשר לעשות הכל, השאלה היא למה ?
במקרה של קיק זה בהחלט עדיף מדיבול, פחות רעיל ופחות תופעות לוואי. במקרה שאתה רוצה לשלב לאורך כל הסייקל, ממש אין טעם, טסט זה טסט, זה לא משנה אם הוא אנטט סיפיונייט או דקונייט, מה שמשנה זה האסטר.

אפשר אבל לדעתי מיותר ,
אם אתה מזריק רק בשביל הבוסט כמו שאמרו כאן עד שהאנטט יתחיל לעבוד כשבועיים לערך אז זה בסדר .

נראה לי מציק לעשות את זה.
פשוט הייתי מזריק ב3 שבועות הראשונים יותר אנטט וככה מקבל קצת יותר בוסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית