הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חברים מה החרמתם אותי שאתם לא עונים לי לשאלותי

כל שאלה שיש לך אתה פותח פוסט, הסברתי לך בה"פ שאענה לך על השאלות שלך, לא הייתה לך סבלנות ושוב פתחת הודעה על כל דבר קטן, מה חשבת שתקבל עדיפות אם על כל שאלה תפתח הודעה?

יש חוקים בפורום ועברת עליהם, לכן כל הודעה שלך ננעלה.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לענות לי על האלה מתי וכמה פעמים ביום לוקחים

LIV והאם בזמן סייקל צריכת החלבון צריכה להיות קצת גבוהה

איך? הם יכנסו לנושא שפתחת כבר ויקראו את התגובה, תלמד להשתמש בפורומים.
פורום עובד בצורה איררכית כאשר אתה פותח יש תגובות אחת מתחת לשנייה, כמו שאתה מגיב פה בדיוק ולא פותח נושא חדש ואתה רואה שמגיבים לך ורואים את ההודעה ככה בדיוק זה עובד.

• פותח/ת השרשור
חברים תגידו למה אזור הזריקה כול כך כואב אחריי

אחריי יום .זו הפעם השניה בשבוע והיא גם כואבת (דקה וטסט) לא באותו מזרק הכול בנפרד

1. יותר מידי בנזיל אלכוהול בחומר
2.שמן לא איכותי שעשו בו שימוש לעירבוב החומר
3. אתה לא יודע להזריק

למה אתה מזריק דקה וסטס לא באותו מזרק מה אתה אוהב להזריק? שם תחומר באותו מזרק ותזריק זריקה אחת אין סיבה להשתמש בשני מזרקים שונים

• פותח/ת השרשור
אז מה זה אומר שהחומר הלך או שזה כואב אבל החומר פועל אבל

אחי עשיתי בדיוק כמו שאמרו לי פה לתוך השריר למשוך טיפה לראות שלא נכנס דם .אני מושך (שואב) טיפה נכנס בועת אויר קטנה שזה אומר שאני בתוך השריר ונותן זה הכול

• פותח/ת השרשור
אז מה אתה אומר שהחומר לא טוב כי דיברתי אם מי שהביא לי

החומר ורשום של SCIROXX שהוא איכותי גם הדקה הוא אמר לי שגם אם זה כואב לחומר לוקח להתפרק יותר זמן אבל אין מה לדאוג

אחריי יום .זו הפעם השניה בשבוע והיא גם כואבת (דקה וטסט) לא באותו מזרק הכול בנפרד

אתה עושה שתי זריקות באותו מקום?? תשים הכל במזרק אחד יותר נוח ופחות חורים או שאתה נהנה לדקור את עצמך

• פותח/ת השרשור
הבנתי אתכם לגביי מיקום הזריקה אבל האם החומר כשזה

כואב ונפוח הלך לעזאזל או שחומר מתפשט אבל לאט יותר או שזה בסדר

לדעתי זה בגלל שאתה מזריק פעמיים שמע בכל זאת אתה דוקר את השריר ותהיה רקמה צלקתית ברמה כזאת או אחרת חחחח שאני הזרקתי יום כן יום לא לקראת סוף הסייקל כבר היה לי קשה למצוא מקום הזרקה בגלל הצלקות בתוך התחת או שפשוט נפלת על ויאל מסריח לפי עדויות השמנים של סיירוקס לא כואבים אבל לך תדע אחי החומרים האלה הם לא בדיוק בית מרקחת אתה יודע

• פותח/ת השרשור
אחלה תודה תגיד משהו אחר נולבדקס מבית מרקחת או מקופת

חולים זה נולבה טוב (בהנחה שיש לי מרשם)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית