עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי תלומיה 920 אחרי שהלך לי הגלקסי ואחרי שמתרגלים קצת אני לא מתחרט לרגע שלא הלכתי על איפון או גלקסי
הבעיה היחידה שחסרות לו כמה אפליקציות אבל אני במילא בקושי משחק בפלפון ככה שזה לא כול כך משנה לי risus
אני לא הייתי קונה מכשיר של ווינדוס 8 כל כך מהר. כמו שאנדרואיד התחיל להפוך למערכת יציבה רק מגרסא 4 ככה כל מערכת חדשה - לוקח הרבה זמן עד שהיא נהיית ברמה של המחרות. אני משתמש בנקסוס 4 ואני מאוד מרוצה, וגם המחיר יותר זול..
בקשר לשאלה הראשונה, יש בוינדוס חנות אפליקציות אבל היא הרבה יותר קטנה משל אפל ואנדרואיד.תודה.
נגיד עכשיו אני עם IOS ויש כל מיני אפליקציות שאני אוהב להשתמש.. גם סתם אפליקציות ישראליות כמו YNET, ONE, ROTTER, ועוד.
לווינדוס יש אפשרות גם להוריד אפליקציות כאלה? כלומר כמו שלאפל יש אפסטור ולאנדרואיד יש את שלהם, יש משהו בסגנון לווינדוס פון? או שזה לא עובד בצורה הזאת?
תודה.
אולי יש אפשרויות שדרוג עתידיות, ממש אונליין? כלומר כמו שאפל עברה מIOS6 לIOS7 שאמורה להיות משופרת יותר, אז באותה מידה, תקן אותי אם אני טועה, אפשר גם לווינדוס-פון 8 לעשות שדרוגים בזמן אמת ברגע שישנם וכל מה שיש לעשות זה רק לעדכן.
כמו שהגבר מעלי רשם, זאת לא חשיבה נכונה לעשות צעד לווינדוס 8. כמון כן, גם אם אתה רוצה לקפוץ על המציאה לפני שהיא הופכת לתגלית, מן ההכרח שתצטרך לרכוש מכשיר חדש, כי הביצועים העתידיים במערכת ההפעלה יצטרכו גם מכשיר בהתאם. ( אפל למשל, הפסיקה את התמיכה שלה ב 3GS. אנשים שקנו את ה3gs במטרה לעתיד, לא יכולים להנות ממנה עכשיו)תודה.
נגיד עכשיו אני עם IOS ויש כל מיני אפליקציות שאני אוהב להשתמש.. גם סתם אפליקציות ישראליות כמו YNET, ONE, ROTTER, ועוד.
לווינדוס יש אפשרות גם להוריד אפליקציות כאלה? כלומר כמו שלאפל יש אפסטור ולאנדרואיד יש את שלהם, יש משהו בסגנון לווינדוס פון? או שזה לא עובד בצורה הזאת?
תודה.
אולי יש אפשרויות שדרוג עתידיות, ממש אונליין? כלומר כמו שאפל עברה מIOS6 לIOS7 שאמורה להיות משופרת יותר, אז באותה מידה, תקן אותי אם אני טועה, אפשר גם לווינדוס-פון 8 לעשות שדרוגים בזמן אמת ברגע שישנם וכל מה שיש לעשות זה רק לעדכן.
כן אבל הם הפסיקו את התמיכה עכשיו, כלומר עברו 4 שנים מאז שאנשים קנו את ה-3GS. אני לא מכיר חברה שתומכת כל כך הרבה אחורה כמו שאייפון תומכת, גם אם הגרסאות החדשות הופכות את המכשיר הישן למקרטע. גוגל עוד איכשהו מסכימה לתמוך אחורה (אבל הם לא יוציאו את 4.4 לנקסוס של סמסונג), HTC לא תומכת אפילו בדור קודם (דוגמת htc one x שלא קיבל עדכון 4.3) וסמסונג עושה טובה שהיא תומכת בטלפונים של השנה הקודמת.כמו שהגבר מעלי רשם, זאת לא חשיבה נכונה לעשות צעד לווינדוס 8. כמון כן, גם אם אתה רוצה לקפוץ על המציאה לפני שהיא הופכת לתגלית, מן ההכרח שתצטרך לרכוש מכשיר חדש, כי הביצועים העתידיים במערכת ההפעלה יצטרכו גם מכשיר בהתאם. ( אפל למשל, הפסיקה את התמיכה שלה ב 3GS. אנשים שקנו את ה3gs במטרה לעתיד, לא יכולים להנות ממנה עכשיו)
לפי איך שאני רואה, אייפון 4 דורש שדרוג, ו4S רומז לך שלא תחזיק ממש הרבה זמן, אם אתה רוצה ממש להיות ברומן הם המערכת ההפעלה החדשה של אפל. כך שלמרות שהתמיכה של אפל נראת ארוכה, היא בעצם עיוות מציאות.כן אבל הם הפסיקו את התמיכה עכשיו, כלומר עברו 4 שנים מאז שאנשים קנו את ה-3GS. אני לא מכיר חברה שתומכת כל כך הרבה אחורה כמו שאייפון תומכת, גם אם הגרסאות החדשות הופכות את המכשיר הישן למקרטע. גוגל עוד איכשהו מסכימה לתמוך אחורה (אבל הם לא יוציאו את 4.4 לנקסוס של סמסונג), HTC לא תומכת אפילו בדור קודם (דוגמת htc one x שלא קיבל עדכון 4.3) וסמסונג עושה טובה שהיא תומכת בטלפונים של השנה הקודמת.
that being said, לא הייתי קונה טלפון וינדוס כרגע.
היא לא עיוות מציאות, לדרוש תמיכה בטלפונים ניידים שלוש שנים אחורה היא עיוות מציאות. אתה יודע מה, לדרוש תמיכה בכל מכשיר חשמלי שלוש שנים אחורה זה לא מציאותי. HP טרחו להוציא דרייברים לוינדוס 7 למוצרים שלהם שתמכו ב-xp? אנשים נתקעו עם מדפסות שהם קנו לפני שנתיים, ומדפסת היא מוצר קצת יותר בסיסי מטלפון נייד. מיקרוסופט הפסיקו את התמיכה ב-xp מאוחר כי בינו לבין ה-7 היו 2 מערכות כושלות מאוד, אבל אין כמעט אף אחד בשוק כיום שתומך בשלושה דורות אחורה פרט לאפל.לפי איך שאני רואה, אייפון 4 דורש שדרוג, ו4S רומז לך שלא תחזיק ממש הרבה זמן, אם אתה רוצה ממש להיות ברומן הם המערכת ההפעלה החדשה של אפל. כך שלמרות שהתמיכה של אפל נראת ארוכה, היא בעצם עיוות מציאות.