הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון

באדי

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום לכולם אני צריך פה עזרה קטנה .. אז ככה עד היום אכלתי ישר אחרי אימון טונה , היום אני כבר לא אוכל טונה מהסיבות הבאות:
1)זה לא טעים (בטח לא טונה במים)
2)השמן הזה עושה מלא פצעים על הפנים
3)ואמרו לי שבטונה יש כספית (לא בריא בכלל) ולא כדאי לאכול יותר מקופסה בשבוע (זו הסיבה העיקרית)
עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי להיעזר באבקת חלבון במקום הטונה בתור חלבון של ישר אחרי אימון? (כמעט כולם מסכימים שצריך חלבון ישר אחרי אימון 45-60 דקות מסיומו) עכשיו אני גר קצת רחוק מהחדר כושר אז לוקח לי זמן להגיע הביתה ולאכול אחרי האימון אז התחליף היחידי שאני מכיר חוץ מטונה זה אבקת חלבון ...
בעיקרון השאלה שלי מה עדיף טונה למרות החסרונות שלה? או אבקת חלבון למרות שהרופא שלי אמר לי פעם ששאלתי אותו שעדיף שלא כי זה עומס על הכליות ועדיף מאוכל רגיל.

תדה רבה לעוזרים.
מתאמן חצי שנה בחדר כושר אם זה משנה

נערך לאחרונה:
עניתי לך בפרטי באדי..

הטונה המשומרת שיש בארץ היא מדגי טונה קטנים אז לא הייתי חושש מכספית.

הרופא שלך צודק חלקית - עדיף אוכל אמיתי מאשר אבקת חלבון (שהיא תוסף), אבל אין שום קשר לעומס על הכליות - לצורך העניין, גם חזה עוף "יעמיס על הכליות" אותו דבר.

לא צריך לאכול ישר אחרי אימון, הרבה יותר חשוב שתגיע לערכים הסופיים של אותו היום. אם אתה לא מצליח לאכול כמו שצריך אבקת חלבון יכולה להתאים לך.

הטונה המשומרת שיש בארץ היא מדגי טונה קטנים אז לא הייתי חושש מכספית.

הרופא שלך צודק חלקית - עדיף אוכל אמיתי מאשר אבקת חלבון (שהיא תוסף), אבל אין שום קשר לעומס על הכליות - לצורך העניין, גם חזה עוף "יעמיס על הכליות" אותו דבר.

לא צריך לאכול ישר אחרי אימון, הרבה יותר חשוב שתגיע לערכים הסופיים של אותו היום. אם אתה לא מצליח לאכול כמו שצריך אבקת חלבון יכולה להתאים לך.

starkist מוכרת בכל העולם לא? זה מגיע באריזות שונות בארץ?

starkist מוכרת בכל העולם לא? זה מגיע באריזות שונות בארץ?

מיסוי שימורי טונה הופך את הענף למאוד לא כלכלי - האריזה מתבצעת לרוב בארץ מנתחי טונה קפואה.

אני יוסיף שעם כמה שטונה במים לא טעים (ואפשר להפוך את זה לטעים - לימון, טחינה גולמית, קטשופ ואפילו שמן זית), זה עדיף על טונה בשמן בגלל האומגה 3.

עדיף לשתות חלבון! יותר טעים יותר חלבון. זמין והכי חשוב זה הרבה יותר זול במצטבר.

Back
למעלה תחתית