הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גוף חיצוני שעורך ביקורות בחדרי כושר-יש דבר כזה?

אני רוצה לעבור לאונ' ת"א, זה חצי מחיר ופי 1000 יותר איכותי.
אולי יום יבוא ותפסיק להתקטנן?
אם אתה הבנת למה התכוונתי, אין סיבה שאחרים לא יבינו.
מי שלומד באונ' תל אביב לא משלם על דמי מנוי או משלם חצי? יש להם חדר כושר שם??

פנה לאמון הציבור ופתח תלונה על הליקויים או משהוץ
תשתמש גם בייעוץ משפטי חינם באינטרנט, אתר LawGuide הוא מצויין.

אני לא כזה, אני תמיד מתחלק בראק כל עוד הגובה של המוט מתאים לזה שמבקש להכנס איתי.
אממ.. רציני שאם הגובה לא זהה אתה לא מתחלק בכלוב?
אף פעם לא הבנתי את זה, מה איכפת לי מה אנשים עושים בין הסטים שלי. שיקחו, יזיזו, ישנו... מה זה מעניין אותי. כל עוד דקה וחצי לפני הסט הם מחזירים לי (בד"כ אין לי בעייה להחזיר לבד, אלא אם הבן אדם מניאק ולא בא לי), מה איכפת לי.
אני באמת ובתמים לא חושב שכל הקטע הזה של "תפסתי", "הייתי פה קודם" משנה. זה ציוד של כולם ואם יותר מאחד צריך אותו באותו זמן, מתחלקים ומתקמבנים בין הסטים. אם זה פלטות, מוטות, ראק...

לפעמים ברור שיש בעייה, אם אחד עושה בנץ' פרס במרחק 20 מטר מהכלוב ואתה צריך את המוט, אתה בבעייה, אבל תמיד אפשר לפתור את הבעיות האלה..

אני לא לויאלי למערכת או למכון אבל חובה לעשות פה ״צדק״:

1. המכון שלנו הכי מאובזר, מרשים ומתאים: אם מבחינת פיטנס, ספא, מכונות, בריכות או משקולות באשדוד ובכלל פה בדרום כמכון הוא אחלה, לפעמים הדשא של השכן ירוק יותר יותר מדי, אין אלטרנטיבות טובות יותר בעיר במחיר הזה
2. המתחם ספורט באוניברסיטה שייך לשטח האוניברסיטה, בניגוד למכון שמשלם 120 אלף שקל שכירות להם יש פריווילגיה, כסטודנטים של האונ׳ שמשלמים אלפים כל שנה מגיע סבסוד רציני ובצדק כי האוניברסיטה זה אנחנו- בנוסף האונ׳ עובדת עם קבוצות ספורט ולכן יש ציוד הרמת משקולות(בין היתר משקולנים)
3. ברגע שחתמת על חוזה בהסכמה מלאה בלי ששידלו אותך אין מה לעשות, לבוא לחפש ליקויים לא ייתן לך כלום חוץ מכאב ראש

שוב, אם אתה עוזב אל תסגור דלתות, אולי בעתיד עוד תרצה לחזור לשם

• פותח/ת השרשור
אממ.. רציני שאם הגובה לא זהה אתה לא מתחלק בכלוב?
אף פעם לא הבנתי את זה, מה איכפת לי מה אנשים עושים בין הסטים שלי. שיקחו, יזיזו, ישנו... מה זה מעניין אותי. כל עוד דקה וחצי לפני הסט הם מחזירים לי (בד"כ אין לי בעייה להחזיר לבד, אלא אם הבן אדם מניאק ולא בא לי), מה איכפת לי.
אני באמת ובתמים לא חושב שכל הקטע הזה של "תפסתי", "הייתי פה קודם" משנה. זה ציוד של כולם ואם יותר מאחד צריך אותו באותו זמן, מתחלקים ומתקמבנים בין הסטים. אם זה פלטות, מוטות, ראק...

לפעמים ברור שיש בעייה, אם אחד עושה בנץ' פרס במרחק 20 מטר מהכלוב ואתה צריך את המוט, אתה בבעייה, אבל תמיד אפשר לפתור את הבעיות האלה..
אתה צודק במה שאתה אומר, אבל בד"כ מי שמצטרף לא מפרק את כל המוט עד הסוף כדי לעשות סט ותמיד נשאר על המוט משהו מהמשקל שלי.
אם לשנות גובה, אז כל פעם צריך לפרק הכל לגמרי כדי להעלות את המוט וזה מעצבן ברוב המקרים.
שוב, אם המתאמן מסכים לעשות את זה, לבריאות.
ברוב המקרים האלה אומרים לי לא משנה ובאים מאוחר יותר.

הבנתי שמחתרת אונ' ת"א עורכת מבחני קבלה בקרוב, אם תספיק אולי תצליח להתקבל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית