יש, עוד מישהו שיתפוס לי את הראק לשעה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא כזה, אני תמיד מתחלק בראק כל עוד הגובה של המוט מתאים לזה שמבקש להכנס איתי.יש, עוד מישהו שיתפוס לי את הראק לשעה
מי שלומד באונ' תל אביב לא משלם על דמי מנוי או משלם חצי? יש להם חדר כושר שם??אני רוצה לעבור לאונ' ת"א, זה חצי מחיר ופי 1000 יותר איכותי.
אולי יום יבוא ותפסיק להתקטנן?
אם אתה הבנת למה התכוונתי, אין סיבה שאחרים לא יבינו.
זה היה בצחוק, אני תמיד שמח שעוד הארדק1ריסט מצטרףאני לא כזה, אני תמיד מתחלק בראק כל עוד הגובה של המוט מתאים לזה שמבקש להכנס איתי.
אם אני לא טועה זה עולה פי 2 או 3 פחות לסטודנט קבועמי שלומד באונ' תל אביב לא משלם על דמי מנוי או משלם חצי? יש להם חדר כושר שם??
וואו, מאוד מאוד מעודד לוותר על טיסה להודו ולהתחיל ללמוד 😛אם אני לא טועה זה עולה פי 2 או 3 פחות לסטודנט קבוע
והחדר כושר שם מעולה
אממ.. רציני שאם הגובה לא זהה אתה לא מתחלק בכלוב?אני לא כזה, אני תמיד מתחלק בראק כל עוד הגובה של המוט מתאים לזה שמבקש להכנס איתי.
אתה צודק במה שאתה אומר, אבל בד"כ מי שמצטרף לא מפרק את כל המוט עד הסוף כדי לעשות סט ותמיד נשאר על המוט משהו מהמשקל שלי.אממ.. רציני שאם הגובה לא זהה אתה לא מתחלק בכלוב?
אף פעם לא הבנתי את זה, מה איכפת לי מה אנשים עושים בין הסטים שלי. שיקחו, יזיזו, ישנו... מה זה מעניין אותי. כל עוד דקה וחצי לפני הסט הם מחזירים לי (בד"כ אין לי בעייה להחזיר לבד, אלא אם הבן אדם מניאק ולא בא לי), מה איכפת לי.
אני באמת ובתמים לא חושב שכל הקטע הזה של "תפסתי", "הייתי פה קודם" משנה. זה ציוד של כולם ואם יותר מאחד צריך אותו באותו זמן, מתחלקים ומתקמבנים בין הסטים. אם זה פלטות, מוטות, ראק...
לפעמים ברור שיש בעייה, אם אחד עושה בנץ' פרס במרחק 20 מטר מהכלוב ואתה צריך את המוט, אתה בבעייה, אבל תמיד אפשר לפתור את הבעיות האלה..